Secretul din casă

2.7K 126 0
                                    

După ce mutăm masa în mijlocul camerei mă urc pe ea si încerc să leg o lanternă de tavan pentru a avea lumină.

Mă dau jos si sprijin oglinda de ea. Îi zic lui Matteo sa țină lanterna îndreptată spre dulap. Mă apropii de dulăpior si încep să îl mut.

Nu era nimic în spatele acestuia...cel puțin asa credeam. De nervi am dat cu piciorul în perete si am auzit....era ceva în spatele lui. Se auzea clar că era....gol....

Din păcate nu puteam sa îl sparg cu piciorul sau cu pumnii. Merg sa caut ceva cu ce să îl sparg.

Am căutat în toată casa, nici urmă de ciocan, lopata sau ceva cu ce să pot pătrunde în perete.

M: Milagrooooos!

Eu: Da??!!

M: Vino aici!

Eu: De ce???

M: Trebuie să vezi asta! Vino!!

La strigătele acestuia merg să vad ce se întâmplă. Intru si văd oglinda cum se învârte singură si pe Matteo cum o priveşte uimit.

Eu: Ce te uiți asa? Doar ai mai vazut lucruri care se mişcă singure.

M: Da. Care se mişcă nu care plutesc în timp ce se mişcă!

Eu: :)))) Aha.

Merg în sensul în care se învârte oglinda si văd aceeaşi siluetă neclară lângă dulap. Ii zic lui Matteo să aibă grijă să nu se spargă oglinda iar eu merg la dulap.

Încerc să îl deschid dar pare a fi încuiat. Are o incuietoare tare ciudată...oare........

-MONEDA!!!

Scot moneda din buzunar si mă apropii de lumina lanternei. Mă chinui vreo 2 minute si reuşesc să îl deschid.

În acesta se afla o daltă, un ciocan si multe seringi si sticluțe. Erau câteva bucăți de material si nişte pastile. Iau câteva din fiecare si le pun în rucsac.

Iau dalta si ciocanul si îl pun pe Matteo să faca o gaură în perete. Eu merg spre oglindă ca să am grijă de aceasta. Încerc să o fixez asa încât sa nu se mai roteasca.

În timp ce o aşezam Matteo reuşeşte să faca o gaură în perete.
Merg lângă el si mă uit în interior. Matteo ia lanterna de pe tavan si o îndreaptă spre mine de lângă oglindă, iar eu o țin pe cealaltă pentru a mă uita în perete.

Era ca o mică cameră făcută acolo, erau foi cu desene lipite de perete, câteva culori, 3 păpuşele care păreau facute manual, câteva hăinuțe si o păturică.

Era ca o mică ascunzătoare pentru un copilaş de maxim 10 anişori. Rup încet bucăți din perete pentru a putea vedea mai clar. După ce reuşesc sa o măresc iau păturica.

Sub păturică erau nişte oase, care păreau să formeze un schelet de copilaș.

M-am îngrozit si m-am întors brusc cu fața la oglindă. Văd cum începe să mi se arate ce s-a întâmplat.

Mă apropii repede de oglindă pentru a vedea clar.

Văd o fetiță mică si drăguță într-o rochiță roşie care alerga si râdea. După ea alerga o femeie care zambea si ea. Se vede usa cum se deschide si se trânteşte, iar un om bine făcut si înalt intră nervos în cameră.

Femeia împinge fetița iar aceasta fuge. El o loveste pe femeie si aceasta cade. Scoate o seringa si i-o bagă în gât. Aceasta țipă. El iese iar ea se zbate puțin, începe să îi curgă sânge din nas, închide ochii si moare.

Văd din nou fetița cum intră în cameră si se ascunde în camera din perete. El intră în cameră, scoate o bucată de material, o udă cu o soluție si se apropie de perete. Deschide uşița si aruncă bucata de material in interior apoi blochează uşița cu dulapul.

Aud țipetele fetiței cum strigă după el să îi dea drumul pentru că nu poate respira.

Îmi cad lacrimile de pe obraz fără sa îmi dau seama. Mă uit la Matteo iar acesta mă ia în brațe. Îi zic sa pună scheletul fetiței pe păturică iar eu mă îndrept spre masă.

În acel moment oglinda se sparge singură făcându-mi câteva tăieturi pe mâini si pe față. El se apropie speriat de mine să vadă dacă sunt bine.

Îi zic că da si ne îndreptăm spre iesire. Îi zic că mă întorc după rucsac pentru a putea să iau papuşile fetiței si pentru a strânge puțin cioburile.

În rama oglinzii este un mic caiet. Îl iau si mi.l pun în rucsac. Ies din casă si iau ramaşițele fetiței de la Matteo. Merg in grădina casei si o pun jos. Lângă ea pun si cele 3 papusi si îi dau foc pentru a-i linişti sufletul.

După ce terminăm mergem acasă. Îmi iau hanoracul pe mine si pornim la drum.

Matteo mă tot sâcâia să îi zic ce am văzut, iar eu ca o prietenă bună nu i-am zis :))

L-am invitat la mine a doua seară pentru a-i zice si a mă ajuta.

////////////////////////////////////////////////////////////////

Trăind Printre DemoniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum