Sfarsit

2.2K 130 64
                                    

Dupa un an de la accident

Totul merge bine in relatia mea cu micul demon. Se comporta foarte grijuliu cu mine de cand mi-a zis ca ma iubește. Imi face toate poftele.

M-a invatat cum sa merg singura in lumea oamenilor si cum pot lua legatura cu ei prin diferite metode. A trecut mult timp de la accident. Am reușit sa vorbesc cu familia Annei spunându-le ca e bine, eu pretinzând a fi ea.

Stirile scrise despre modul in care am murit m-au facut sa râd.

Cica: "O tânără care era in calatorie spre Malaga împreună cu familia ei a fost prea șocantă văzând macabrul accident ce a avut loc si s-a sinucis. Familia sustine ca a avut un comportament ciudat iar medicii au sustinut faptul ca ea ar fi putut suferi de o boala mintală in stadiul incipient. "

Stiam eu ca ma vor crede nebună! :)))) Mi-am vazut chiar si fostii prieteni. Matteo inca e singur, iar Anabelle s-a inscris la facultatea de drept si are noi prieteni. Ei sunt singurii pe care i-am întâlnit pana acum.

L-am intrebat pe Malvado daca părinții mei sunt aici, dar fara folos. Mi-a zis ca nu a auzit niciodată de ei. Deoarece m-am intors aici, nu mai am nici o grija si nici o problemă. Ma pot relaxa si pot dormi fara frica de a mai visa morți ce imi vorbesc si care vor sa ii caut.

Mi-am lăsat părul sa crească si mi-am decolorat o șuviță in partea dreapta a capului.
Am renunțat sa port mereu negru si alb si am inceput sa incerc si alte culori. Si uite asa m-am transformat in prințesa roz!!! Dap. Prințesa roz. Am tapetat totul in nuante de roz, mi-am luat haine roz si mi-am vopsit catelul roz.

De ziua mea, micul demon mi-a luat cadou un cățel alb si mi-a cerut mâna. In câteva luni micutul meu demon va fi tătic de gemeni, ceea ce nu prea l-a încântat la inceput. Cum a auzit de ei, cum l-a luat cu leșin. :)))

Acum nu ii mai lasa in pace, toată ziua sta cu mâinile pe burta mea si vorbește cu ei. Ba chiar am si inceput sa ne certam pe sexul si numele copiilor. El vrea băieței iar eu fetițe.

Le-a pregătit si camera. Este in nuante de alb cu violet, plina de jucării de pluș.

Am aflat ca si nana este aici, închisă într-o încăpere păzită de câte 4 paznici care fac regulat schimbul. Am incercat sa vorbesc cu ea, dar de fiecare data se uita la mine, râdea, apoi începea sa se uite urât la mine.

Am cunoscut si familia micului demon. Are o familie foarte foarte foarte mare! Toti se comporta atent si frumos cu mine, nu duc lipsa de nimic aici.

Aici totul pare a fi perfect. Asta este viata pe care mi-am dorit o mereu si acum o am. Acum ma bucur ca am fost eu aleasă sa patesc toate acele lucruri. Daca nu eram eu nu l-as mai fi cunoscut pe Malvado iar viata mea ar fi fost la fel de rea ca pana acum, doar ca fara paranormal.

Acum, nu regret nimic din cele întâmplate. Dupa nasterea copiilor vom face nunta. Din păcate aceștia vor fi demoni si nu se vor putea adapta prea usor in lumea oamenilor, dar toate la timpul lor.

Ma bucur de aceste momente cat inca le mai am. Cine stie, poate voi redeveni din nou om la un moment dat.














😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trăind Printre DemoniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum