Capitolul XI

2.3K 115 9
                                    

În acest timp am adormit în brațele lui. Nici nu mi-am dat seama cand am ajuns. M-a trezit când am ajuns în fața blocului.

Nu stiam unde mă aflu. Eram amețită si obosită la maxim. M-a luat in brațe si m-a urcat scările. Usor mi-am adus aminte unde mă aflu.

Ajunsi în apartament ne-am mirat amândoi. Era linişte...foarte, foarte linişte. Toți dormeau.

Mă duce în camera lui si încuie uşa.

Eu: Matteo,de ce ai încuiat uşa?

El: Să nu vină nebunii peste noi...vrei să bei ceva?

Eu: Depinde...ce ai?

El: J&B. Vrei?

Eu: Normal!!!

Aduce din dulap o sticlă de băutură si două pahare. Toarnă in cele doua pahare până le umple apoi stinge becul. Mă aşez pe pat si astept să îmi dea paharul.

Ia paharele si se aşează pe pat lângă mine. Îmi dă un pahar si începem să bem. Nu am mai stat de mult cu cineva seara...de cand aveam 15 ani...

El: Mili...tu stii de cât timp ne cunoaștem?

Eu: Da, de.....fix 3 ani si o zi.

El: Zâmbește Dar stii de câte ori nu m-ai văzut?

Eu: Da, de două ori,că m-ai supărat.

El: Ție îți place de vreun băiat?

Eu: Nu.

El: In timp ce îmi mai toarnă un pahar Tu ce parere ai despre mine? Crezi că dacă as avea o iubită as putea să o apăr si să o fac fericită?

Eu: Dintre toți băieții pe care i-am cunoscut până acum cred că ai fi singurul care ar putea să faca asta. Îi zic in timp ce beau si cel de-al doilea pahar

El: Asa crezi? îmi toarnă si cel de-al treilea pahar

Eu: Da. Tu nu crezi?

El: Stii ce cred eu? se apropie brusc de mine si mă prinde de talie. Îmi sopteste la ureche: Pe tine te vreau,si o să te am. În seara asta eşti a mea iar eu al tău. În seara asta vreau să îmi spui "tati " chiar dacă nu sunt tac-tu iar eu să îți spun "mami", chiar dacă nu eşti maică-mea. În această seară vreau sa ne-o tragem rău.
Părul ăla vreau sa ți-l stric.....sa te trag de el atunci când sunt în tine...Vreau să stai deasupra mea....vreau să-ți stau deasupra, vreau sa fiu pe la spatele tău....
În orice poziție am fi, vreau sa îți muşc buzele...ahh! Acele buze care scot atâtea înjurături....acele buze moi care țipă când eşti nervoasă.....acele buze dulci care îmi zâmbesc în fiecare zi.
Si mai vreau să te muşc de gât în timp ce intru în tine...pentru că te iubesc, si te iubesc rău.
În seara asta vreau să facem toate nebuniile care ne trec prin cap,pentru că în seara asta suntem doar noi doi si un pat pe care vreau să îl rupem, iar dupa ce ne terminăm amândoi vreau să ne punem amândoi la somn. Sa te pui cu capul pe pieptul meu iar eu să te iau în brațe. Să îmi soptesti că a fost cea mai bună partidă de care ai avut parte iar eu sa îți spun că aşa îți voi face în fiecare noapte....pentru că te iubesc.

Îmi ia paharul gol din mână si îl aruncă pe podea. Îsi dă jos tricoul si vrea să mă sărute. Încerc să îl resping dar îmi ia mâinile si îmi zice:

El: Nu. În seara asta nu mă respinge...în seara asta eşti a mea..si stiu că si tu vrei asta.

Mă uit în ochii lui si realizez că are dreptate....este chiar drăguț, orice fată l-ar vrea. Dar nu îmi doresc să fac asta....desi vocea lui caldă si suavă si atingerile lui blânde îmi face corpul să îl vrea.

Nu am mai simțit asta până acum.... Oare asta o fi dragoste? Si dacă da...de ce acum? De ce până acum nu am mai simțit o?

...........................................................

Trăind Printre DemoniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum