Casa lui Mili

1.6K 91 2
                                    

Eu: Care e graba? Îți zic eu care e graba! Fata pe care o plac....Nu! SINGURA FATA PE CARE O IUBESC A DISPARUT DE DOUA LUNI! Asta e graba!!!

Se uită speriat si confuz la mine.

Alex: Bine bro...Nu te enerva..acum iau bagajele.

Îmi iau geanta si chem un taxi pentru a ne duce la aeroport. Imediat apar si ei si pornim la drum. Ajunsi in aeroport aflăm de fobia Anabellei de înălțime.

Alex: Pe bune Ann? Pe bune? De ce nu ai zis până acum?

Anabelle: Nu am stiut că mergem cu avionul.

Eu: De cand iti e frică ție de înălțimi?

Aceasta ridică din umeri si se uită la noi. Mă apropii de ea, o prind de umeri si o scutur puțin:

Eu: Azi nu o sa îți fie frica de înălțime!

O iau în spate si o duc spre avion. La intratrea in acesta o las jos si ii fac semn sa intre. Urca emoționată in acesta urmată de noi. În aproximativ 2 ore ajungem la destinatie.

Luăm un autobuz până în apropierea casei lui Mili si continuăm pe jos.

Totul este la fel. Nimic schimbat......cel puțin asa credeam. Ajunși la casa lui Mili rămânem uimiți!
Arată de parca nu ar mai fi fost locuită de mult, mult, mult timp!

Eu (soptind cât pentru mine): Nu se poate asa ceva....Nu se poate...Ce s-a întâmplat cu casa?

Alerg până in curte pentru a vedea care este situația.  Ușile  erau închise cu lacăt, ceea ce e  ciudat pentru ca inainte avea usi  de termopan.  La fel si geamurile..... Toate sunt sparte. 

Nimic nu mai este la fel. Intru pe unul din geamurile sprte si rămân blocat. Totul arată atât de vechi si este atât de murdar..... Abia a trecut 2 luni..... Nu gasesc nici o explicație pentru asta.

Intru in toate încăperile, sunt la fel si in aceleași timp atât de diferit.  In una din camere gasesc o păpușă de portelan spartă si una asemănătoare cu cea a lui Mili.

Iau păpușa si o scot afară cu mine.  Incerc sa vorbesc cu ea la fel cum facea Mili....... Dar nimic nu se intampla! Am decis sa merg sa ii întreb pe vecinii lui Mili dacă știu ceva..... Toți au zis acelasi lucru :

        "Nu am avut niciodata o vecină cu numele de Milagros del Montalvo,  iar cât despre  casa, nu a mai fost locuita de mulți ani! "

In disperarea mea de a afla adevărul pare ca mai mult mă afund in acest mister. Cum sa o uite dupa doua luni?  Parca....... Parca...... Nu! Nu e posibil!  Parca nici NU AR FI EXISTAT!








£¢€¥£¢€¥¢£¢¥€¢£¢€¥¢££¢€€¢££¢€|££

Trăind Printre DemoniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum