34: AYRILIK

4.2K 187 9
                                    

Herkese yeniden merhabaaaaa :) Sizi çok ama çok özlemişim biricik okurlarımmm <3 Umarım gününüz iyi geçiyordur :) Eğer öyleyse yeni bölüm geldiği için dahada keyiflenebilirsiniz !!! Kahvenizi alın ve arkanıza yaslanın ve tabiki birde bölüm parçasının size arkadaşlık etmesine etmesine izin verin :)) Keyifli okumalaaar :))

Herkese yeniden merhabaaaaa :) Sizi çok ama çok özlemişim biricik okurlarımmm <3 Umarım gününüz iyi geçiyordur :) Eğer öyleyse yeni bölüm geldiği için dahada keyiflenebilirsiniz !!! Kahvenizi alın ve arkanıza yaslanın ve tabiki birde bölüm parçası...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm Parçası : Zayn&Sia- Dusk Till Dawn (Son zamanlarda dinlediğim tek şarkı diyebilirim!!!)

Sessizce yolda ilerlerken Uras'ın yüzüne yediği yumruğun yavaşlatılmış versiyonunu zihnim defalarca yeniden tekrar ederken kollarımı bağdaş yaparak arka koltuğa iyice gömüldüm.

" 'Erkek erkeğe takılacağız.'! " İdil, Eren'in ses tonunu taklit etti.

Eren İdil'in öfkeli bir ifadeye bürünmüş suratına kısa bir bakış attı ve daha sonra tekrar yola odaklandı. " 'Bu gece Derin'le olacağım. Bizi merak etme.'! " Eren de İdil'in ses tonunu taklit etmişti. Eren'in sadece gözlerini ve kaşlarını açısına alan ön aynadan görebildiğim şey onunda kaşlarını çatmış olduğuydu.

İdil, "Çetin'in gizemli olayının Uras'ın yasadışı dövüşlerinden biri olduğunu tahmin edemediğim için üzgünüm!" diye homurdandı. "Uras artık dövüşmüyor sanıyordum. Bana neden söylemediniz?" Ela gözleri kocaman olmuştu ve içinde kırgınlık barındırıyordu.

Uras'ın dövüştüğünden onların haberi olduğunu tahmin etmiyordum.

"Dövüşeceği o gün içinde haber verildiğini sende biliyorsun." Bakışları tekrar İdil'in üzerindeydi. "Uras kimseye söylemememi istemedi." Tekrar yolu kontrol etti. "Üstelik benimle gelmek isteyecektin."

"Tabiki gelmek isteyecektim!"

"Gelmeni istemezdim."

İdil yüzünü buruşturdu. "Hep geliyordum. Ne zamandan beri bunu istemiyorsun?"

"Defne öldüğünden beri... " Sesi uzaktan geliyormuş gibi çıktı.

Boğazıma çöreklenen yumru gözlerimin yanmasına sebep oldu.

İdil yutkundu. Bir şey demek için ağzını açtı fakat hemen geri kapadı ve Eren2e doğru çevrilmiş vücudunu tamamen ön tarafa çevrildi.

Eren apartmanın önüne geldiğimizde durdu ve yavaşladı. İdil'in oturduğu ön koltuktan tutunarak başını arkaya doğru çevirdi. "Anahtarın var mı?"

Başımı salladım.

"İdil'i bırakıp döneceğim."

Tekrar başımı salladım. İkisiylede göz göze gelmekten kaçınarak "İyi geceler." deyip arabadan indim ve giriş kapısının yolunu tuttum.

Sıcak bir duş aldıktan sonra üzerime pembe pijama takımımı geçirdim. Ufak bir havluyu saçlarıma sürterek fazla suyu almaya çalışırken telefonum çaldı.

BEYAZ KUMRUWhere stories live. Discover now