40: KISKANÇLIK

3.8K 184 37
                                    

BÖLÜM PARÇASI : JESSİCA JARRELL - KEY TO MY HEART

(Bölüm parçalarını genellikle o bölümün konusuna paralel bir şeyler seçmeye çalışıyorum. Bu parça da tam oldu sanki :) Sizce? Dinlediğiniz müzik parçaları önerilerine açığım. Lütfen benimle paylaşın :) )

Herkese yeniden merhaba, sevgili Beyaz Kumru'larım !!! Uzun zamandır yeni bir bölüm beklediğinizi biliyorum. Bonus olarak bir dahaki bölüm için spoiler ekledim :) Umaram severek okuyacağınız bir bölüm olmuştur :))) Sizleri seviyorum <3 Bir dahaki bölüme kadar hoşçakalın :*

( Sizlere ara ara film önerisi yapmayı seviyorum. Geçenlerde "Sierra Burgess is a big loser" diye bir gençlik filmi izledim. Bence film lisedeki zorbalıklar, kendimizi sevmemiz gerektiği, bizden daha güzel ve popüler kişilerin de eksikliklerinin olabileceği hakkında harika mesajlar içeriyordu. İzlemenizi şiddetle öneririm!! Çerezlik bir hafta sonu filmiydi :) )

 İzlemenizi şiddetle öneririm!! Çerezlik bir hafta sonu filmiydi :) )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Babamın bana verdiği süre dolalı iki gün olmuştu. Bunun fırtına öncesi sessizlik olduğunu biliyordum. Cuma geceleri Mavi'de grupla birlikte sahne almaya devam ediyordum. Çetin neredeyse hiç uğramıyordu. Uğradığı zamanlarda ise konuşmak için fırsatımız olmuyordu. Beni görmek istemediği için mi, yoksa yaklaşan yaz dönemiyle birlikte kalabalıklaşan müşterilerle ilgilendiği için miydi; emin değilim.

Bu gece de ortalarda gözükmüyordu. Göl evinde MMA'ın başlangıç maçını izlemek Eren'in fikriydi.

Rüzgar ve Berkay yerde oturmuş playstation oynuyordu. Eren ise keyifle Berkay'ın yenilgisini izliyor ortamı kızıştırmaya çalışıyordu.

İdil ve ben şömine tarafında oturuyorduk. "Geçen gün ne olduğuna inanamayacaksın." İdil lafına başladığında bakışlarım Uras ve Beliz'in oturduğu koltuğa kaydı ve bir anda her şey uğultu halini aldı.

Onların konuştukları dışında her şey.

Beliz Uras'ın yüzüne uzandığında Uras başını geri çekti.

Beliz parmaklarının arasındakini göstermeden "Kirpik düşmüş." dedi. "Dilek tut."

Uras yüzünü ekşitti. "Ben böyle şeylere pek inanmam."

Beliz, muhteşem gülümsemesiyle Uras'ın kolundan destek alarak oturduğu yerde ona doğru yaklaştı. "Hadi ama yalnızca bir dilek tut." diye ısrar etti.

Uras iç çekip gözlerini kapadı ve dilek tuttu.

Beliz "Alt mı, üst mü?" diye sordu.

Uras umursamaz bir tavırda "Üst" dedi.

Beliz baş ve işaret parmağını birbirinden ayırdı. "Üst." Gülümsemesi kocaman olmuştu. Kirpiği üfledi. "Ne tutmuştun."

Uras omuz silkti. "Söylersem gerçek olmaz."

BEYAZ KUMRUWhere stories live. Discover now