Hoofdstuk 9 - Maybe

5.9K 293 27
                                    

HARRY'S POV.

'' Dus jij was dat meisje die bij ons concert op het podium klom? '' ik kijk haar ongeloofelijk aan. Nu snap ik ook waarom ik allemaal vage déjavù's kreeg als ik bij Hazek in de buurt kwam. Ik had haar al eerder gezien. Niall en Hazel praten de hele tijd gezellig door totdat ik er genoeg van krijg. Ik klik skype weg.

'' Harry, wat doe je! '' roept Hazel en kijkt me boos aan.

'' Wat? Het is mijn huis, dat zei jezelf, '' ik sluit de laptop af en zet hem neer op tafel. Ik word misselijk van binnen, als ik luister naar Niall en Hazel. Waarom heeft Niall me niet verteld dat hij Hazel kent? Ik bedoel, we zijn beste vrienden? Dat dacht ik toch wel.

'' Wat is er? '' Hazel kijkt me bezorgd aan. Opeens voel ik een boosheid. Ik staar naar haar. Ik ken haar niet eens! Wie de fuck denkt ze wel niet wie ze is? Wie ík ben!

'' Niks. Wil je gaan? '' ik kijk weg. Hazel zit nog steeds op haar plek en staat niet op if loopt niet weg.

'' Kun je gaan? '' vraag ik nog een keer, mompelend. Deze keer kijk ik haar aan, in haar bruine ogen zie ik wat verwarring maar ook boosheid. Ze staat op, pakt haar tas en loopt weg. Voordat ze de deur uitloopt kijkt ze me nog één keer aan.

'' Ik dacht dat je anders was. ''

Met een klap gaat de deur dicht.

Ha.

Voor de rest van de dag doe ik niks. De gaat langzaam voorbij als ik oude voetbalwedstrijden terug kijk op TV met magnetronmaaltijden. Mam en Gemma zijn nog steeds niet thuis en het is half zeven. Morgen werken, fuck. Ik besluit om een douche te nemen en vroeg naar bed te gaan. Na een uurtje onder de douche te hebben gestaan, trek ik een joggingsbroek aan en een simpel wit shirt. Moe pak ik mijn journnal van het kastje af en laat ik me op mijn bed vallen. Man, ik voel me zo fucked up, eh. Ik moet de hele tijd denken aan Hazel, terwijl ik het niet eens wil. Ze moet me gewoon niet boeien, dat is ook het probleem. Als ik bij Hazel ben, voel ik me Harry, gewoon en normaal. Dat was het fijne. Maar vandaag met Niall en dat skypen. Waarom haat ze mij en Niall niet? We zitten in dezelfde band. Maar ze mag Niall meer dan mij, ik zag het gewoon. Op de manier hoe ze lachte en met hem praatte. Waarom heeft ze me dit nog nooit verteld? Fuck het. Fuck Hazel. Ik pak mijn Journal en blader door het boekje heen. Ik heb er best veel ingeschreven. Mijn belangrijkste herinneringen staan er vooral in.

Maandag 23 september, 2013

When me and Niall tried to paint Zayn's fingers blue.

Ik glimlach en denk terug aan die tijd. Langzaam blader ik verder totdat ik merk dat er een blaadje uit is. Ik kijk op de grond maar er ligt niets. Het is eruit gescheurd. Raar. Ik zal het wel ergens vinden. Snel pak ik mijn potlood en zoek een lege pagina.

Donderdag 14 juli, 2014

The day I met Hazel Louise Conrad.

~*~

Hi guys, het zou misschien kunnen voorkomen dat ik wat minder ga updaten, rond de 1/2 keer per week ivm met school :(

Sorry voor het korte hoofdstuk :((

( dedicated aan een speciaal persoon :) )

xo 

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWhere stories live. Discover now