Hoofdstuk 31 - The drama triangle / part two /

4.5K 246 47
                                    

attention: this is a very short chapter, alles zal logish worden in het volgende hoofdstuk. ps. lees de belangrijke a/n op het eind goed!! but first... Enjoy!

HAZEL'S POV. ( vervolg )

" Echt waar? " Hayden kijkt me aan. Zijn stem klinkt verrast.

Ik besef me nu pas wat ik heb gezegd. Vier kleine woordjes hebben best wel een grote invloed. Ik knik en kijk Hayden aan.

" Je hebt gelijk. Harry is mij vergeten, dus moet ik hem ook vergeten. "

Hayden geeft me een kleine glimlach. " Hazel, ik dwing je tot niets. Doe dit voor jezelf. Zoals ik al zei, ik wil dat je gelukkig bent. "

Ik pak Hayden's hand en kijk hem diep in zijn ogen. " Ik ben ook gelukkig, maar met jou. "

Hayden glimlacht en je kan zijn kuiltjes zien. Zijn gezicht komt dichterbij en ik voel zijn lippen op de mijne.

Waarom lijkt hij zoveel op Harry?

Ik schrik en verbreek de kus. Waarom denk ik aan Harry, als ik met Hayden kus? Wat is mis met mij!

" Is er iets? " vraagt Hayden en kijkt me bezorgd aan.

Ik schud mijn hoofd. " Ben alleen een beetje misselijk, niets meer. "

Hayden knikt. " Kom, ik weet een goed barretje hier in de buurt. Laten we daar warme chocomel nemen en dan naar mijn huis gaan, oké? "

Ik knik. Hayden pakt mijn hand. Samen lopen we door de smalle straatjes. Ondertussen slaan mijn gedachtes weer op hol.

Harry's handen zijn warmer.

Harry's kussen zijn beter.

Harry's kuiltjes zijn dieper.

Hij is gewoon beter, in general.

" Fuck, " mompel ik. Mijn hoofd bonkt en ik moet de hele tijd aan Harry denken.

" What's wrong? " Hayden kijkt me aan met zijn lieve woorden.

" Niets. " antwoord ik. Hayden knikt maar kijkt me nog steeds aan. We lopen een straat in met allemaal winkels en cafeetjes.

" Nou oke, we zijn er. " Hayden en ik staan voor een houten deur, die groen is geverfd. Het motief is typisch 'oud-Cheshire'.

" Ze hebben hier ook de beste appelgebakken, " zegt hij terwijl hij tegen de deur aanduwt. " Maar natuurlijk niet zo lekker als die van Barba- "

Hayden stopt midden in zijn zin door iemand die net op dat moment weg wilt gaan. Het is een lange jongen en hij staart Hayden eventjes aan, voordat hij mij recht in mijn ogen aankijkt. De ogen van de jongen worden groot als hij mij ziet.

" H-Hazel? "

Die stem, die ogen... Eerst in mijn gedachten, nu recht voor me, in mijn gezicht.

fucking harry styles is everywhere.

~°~

Hi guys.

Nou, dat was me wat eh. Ik hoop dat jullie het tof vinden. Helaas zal ik toch moeten mededelen dat dit boek ook alweer bijna is afgelopen. Er komen sowieso nog vijf(+) hoofdstukken en een epiloog. Maar ik ben nu aan het twijfelen. Lees de question maar.

question:

Ik zat te twijfelen dat als dit boek afgelopen is, dat ik ga beginnen met een geheel nieuw boek dat 'Fancy' heet. Ik ga er niet teveel over vertellen maar het gaat over Vanessa, een rijk meisje met als Harry als haar vriendje, die ook rijk is. Maar hun relatie is een beetje geforceerd door hun ouders omdat die allebei belangrijke ondernemers is. Als Vanessa naar een acoustic band optreden gaat, ontmoet ze Luke op een afterparty en leert ze een andere wereld kennen. Luke heeft niet zoveel geld maar reist de wereld rond met zijn band en verdient geld met optredens. Luke is niet heel open tegen mensen, en dat trekt vanessa aan. Luke vertrekt naar parijs toe en omdat vanessa graag haar moeder daar wilt zoeken gaat ze mee, maar onderweg leert ze luke én haarzelf kennen met allerlei drama in de achtergrond.

dat was dus even de onofficiële beschrijving. maar mijn probleem is dat ik ook misschien een sequel kan schrijven van dit verhaal. Het zal heel veel plottwists gaan krijgen en een andere wending.

dusss wat hebben jullie liever? Fancy of een sequel?

lemme know en dont forget to vote!

xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWo Geschichten leben. Entdecke jetzt