Hoofdstuk 20 - Missing you

5.5K 266 45
                                    

HARRY'S POV.

twee weken later.

You can't see her.

You can't be with her.

Get her out of your mind.

Focus on your career.

Forget. Her.

Ik veranderde mijn nummer, verwijderde foto's, ontvolgde haar op twitter en probeerde haar permanent uit mijn gedachten te verwijderen. Ik kan het niet. Ik wil het niet. Een voor een probeer ik alle gebeurtenissen met Hazel uit mijn gedachten te wissen. Het. Lukt. Niet.

'' Harry? Ben je klaar? Over 8 minuten begint het optreden. '' zegt Linda, de stagewatch. We zijn nu in Nederland, de Where We Are tour is al een tijdje begonnen en ik heb alles in Cheshire achter gelaten. Achter de schermen hoor ik 5 Seconds of Summer Don't Stop spelen. Het is zo afgelopen. En dan moet ik doen wat ik al wekenlang doe. Optreden, zingen, lachen en reizen. Normaal heb ik er geen problemen meer, de jongens en ik lachen en hebben een gewekdige tijd. Maar nu is het alsof.. Ze me een beetje uit de band hebben geduwd. Ik weet dat ze nog boos zijn. Door mij is hun welverdiende vakantie verkort. Boos trap ik tegen een stoel aan. Fuck, m´n voet. Boos gooi ik mijn telefoon op de grond. Een heldere klap verbeekt de oneindige stilte.

'' Nog twee minuten, Harry. '' Niall zachtjes. Hij wilt weglopen maar ik sta op en pak hem bij zijn arm.

" Niall, wacht! "

Niall draait zich om en kijkt me boos aan. Hij trekt zijn arm los uit mijn grip. " Wat? "

" Ik- um.. Niall- Ik kan gewoon nie- "

" Jongens, het begint! On stage, please! " roept Linda. Niall loopt weg zonder maar iets te zeggen. Showtime... I guess.

We begonnen al snel met de eerste nummers van ons nieuwe album. Als we klaar zijn met Happily is het tijd voor een vast 'praat' momentje. Meestal maken we grapjes en kijken we naar de borden die er gemaakt zijn.

" We love you to, darling! " zegt Louis tegen een meisje met een 'I love 1D' fansign.

Opeens horen we Liam lachen. Hij wijst naar een 'Liam have my babies' bord. " I wish, love, but then I'll get in trouble with my girlfriend. "

Iedereen lacht. Ze weten allemaal dat het over Sophia gaat. Ik kijk rond de arena. Soms verbaast het me hoeveel mensen er naartoe komen... Alleen maar voor ons. Opeens vallen mijn ogen een specifiek bord op.

'Where's the girl with the Hazel-colored eyes?'

Hazel. Mijn adem stokt in mijn keel en ik laat mijn microfoon vallen. De jongens kijken me aan.

" Fuck... I'm sorry, " mijn stem begeeft het. Ik ren zonder iets anders te zeggen weg, naar mijn kleedkamer. Snel doe ik de deur op slot en laat me vallen op de grond. Ik weet dat ik dit niet zomaar kan doen. En ik weet dat ik veel mensen zal teleurstellen. En straks hebben we nog een interview op de Nederlands televisie. Kan ik dit ook nog eens uitleggen.

Na een halfuur hoor ik dat het concert ten einde gaat. De jongens bedanken de zaal. Ik pak mijn telefoon en kijk op twitter. #wheresharryNL en #itsOKharry zijn trending op twitter. Fuck, nu voel ik me echt schuldig. Ik ga straks een paar fans verassen achter de arena. Ik zucht. Ik moest meteen aan denken. Ze gaat godverdomme ook niet uit mijn hoofd. Hazel... Zou ze nog haar twitter gebruiken? Het zijn maar twee weken geleden. Snel typ ik haar username in de zoekbalk. Ja! Ze heeft nog steeds haar twitter. Haar laatste tweet is twee uur geleden geplaatst. Het is een fototweet. Ik druk op openen. Meteen wens ik dat ik die foto nooit geziend had. Het is een foto van Hazel en Hayden. Hij heeft zijn armen om haar heen geslagen en drukt een kus op haar wangen. Hazel lacht. Ze ziet er gelukkig uit. Zo te zien mist ze me niet eens. 'Luff this guy ' staat er boven de foto. Ze houd van hem. Ik heb alles verkloot. Maar dan ook echt alles.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu