Hoofdstuk 18 - Managment

5.2K 276 12
                                    

HARRY'S POV.

" het nummer wat u probeert te bellen is niet bereikbaar. "

" Godver! " roep ik en gooi mijn telefoon op mijn bed. Waarom neemt ze niet op? Heeft ze de brieven wel gelezen? 21 waren het, ik heb 21 brieven geschreven voor haar. Een behaaglijk gevoel bekruipt mijn lichaam. Wat nou als ze... De roddelbladen heeft gezien? Overal op de voorkant staat het. Klote paperazzi.

'Harry Styles uit One Direction bracht de nacht door met een prostitue.'

Wist ik niet dat ze een prostitue was! Ik weet niet wat me bezielde die avond. Ik denk gewoon dat ik de leegte in me ging opvullen. Op een negatieve manier. Ik schop tegen de kast aan. Fuck, echt alles gaat ook fout. Managment belde vanochtend. Ik had dit kunnen aanzien. Ook zij hebben de bladen gelezen. Managment houdt de media goed in de gaten. Alles wat er over One Direction, of de leden individueel wordt geschreven, moet onder goedkeuring van Managment. Maar bij roddelbladen hoeft dat niet. Daarom kunnen zij gewoon foto's schieten en artikelen schrijven vol onzin, en toch publiceren. Daarvoor moest ik oppassen. En dat heb ik dus niet gedaan. Daarom moet ik morgen overvliegen naar Londen, waar het hoofdgebouw staat, voor een gesprek. Ze waren echt pissig. Dit is niet goed voor je reputatie Harry! en We hebben je al zo vaak gezegd dat je op moet passen, Harry! Harry dit, Harry dat. Altijd Harry Styles uit One Direction. Ik kan niks doen wat ik wil, Managment zit op m'n schouders, Hazel is boos op me. I fucked up. En niet zo'n beetje. Ik laat me op m'n bed vallen en sluit mijn ogen. " Het komt wel goed. " fluister ik tegen mezelf.

Next Morning

" Loopt u maar door, meneer Styles. " zegt de secetaresse achter de balie.

Ik zet mijn zonnebril af en sta voor een grote deur met een bordje waar 'managment' op staat. Elke keer als ik hier kom krijg ik kippenvel op mijn armen en begint mijn hart sneller te kloppen. Ik weet, dat als ik bij Managment moet komen, er veranderingen komen die invloed hebben op mijn hele leven. Ik haal flink adem en klop drie keer op de deur.

" Do you wanna build a snowman? " hoor ik iemand zingen. Met een grote grijns maakt Niall de deur open. Hem had ik hier niet verwacht.

" Hey Harry! "

" Hi Niall. " ik loop naar binnen en neem plaats op een stoel. Opeens zie ik dat iedereen is. Niall, maar ook Liam, Zayn en Louis.

" Goedemorgen jongens. "

Ik kijk op, naar het hoofd van Managment. De 'grote' baas, zal ik maar zeggen.

We mompelen allemaal iets van morgen.

" Zoals jullie weten zijn jullie hier niet voor niks. " zijn harde stem klinkt ijzig en al helemaal niet vriendelijk. Hij kijkt me diep aan in mijn ogen.

" Harry hier heeft een vreselijk grote blunder ondergaan waardoor zijn én One Direction's reputatie is verpest. Fans zijn boos, ouders sturen mails en het internet staat vol met Harry's schandaal. Ook hebben we 1,5 miljoen euro verlies eraan opgelopen. " er is een lange stilte.

" Dit kan niet langer zo. Daarom heb ik besloten, in samenwerking met de technische staff om de rehearsals van de opkomende Where We Are tour eerder te plannen. "

" Wat! Maar onze vakantie dan! " roept Liam uit. " Ik wilde nog tijd doorbrengen met mijn familie! "

" Die wordt dan helaas ingekort. Het spijt me, maar dit zijn drastische regelmaten die nu worden doorgevoert. Het nieuwe album wordt nu dus ook, door Harry, eerder uitgebracht om alle negative media van hem af te halen. "

Alle jongens kijken me aan, boos en teleurstellend. Ik kijk naar de grond. Wat heb ik gedaan.

" Jullie kunnen nu gaan. "

De jongens staan op en lopen naar de deur. Ik wil net opstaan en meegaan.

" Maar jij niet, Harry. Blijf maar even zitten. Ik heb nog een hartig woordje met jou te bespreken. "

~°~

hier nog even een korte update omdat ik me verveelde :) Oke, stel: dit boek is afgelopen, wat voor nieuw boek zal ik starten? One Direction of 5SOS? Leave it in the comments please!

love y'all <3

xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  &gt; DutchWhere stories live. Discover now