Hoofdstuk 39 - Sugar Sweet

4.1K 217 23
                                    

HAZEL'S POV.

" Luister, ten eerste; het spijt me, oke? Ik weet dat ik niet zomaar alles goed kan praten en dat dan alles weer nornaal is tussen ons. Hazel, het spijt me zo, zo erg, ik- "

Ik kijk naar Harry die nu al 5 minuten non-stop tegen me aan het praten ben, sinds het moment dat ik een klein, intiem restaurantje binnenliep, de plaats waar we hebben afgesproken. Ik ben eindelijk geslaagd en heb school gedropt, in de teleurstelling van mijn ouders. Maar voordat ik mijn eigen weg op ging, wilde Harry me nog één keer zien en alles uitleggen, voordat hij op Tour ging.

" -Dus toen ik me realizeerde dat ik je echt kwijt was, voelde ik me zo stom! Hazel, je moet weten dat ik, i-ik... "

" Dat je wat, Harry? " ik neem een slok van de groene thee die ik heb besteld. Jezus, wat is deze thee bitter. Ik zet de thee terug op tafel en steek mijn hand op, om suiker te vragen. Ondertussen blijft Harry door praten.

" -Die nacht toen ik je uitnodigde voor het concert en je was er niet voelde ik me zo gefaald. Je was alles waaraan ik kon denken en nu nog steeds, " Harry kijkt me indoordringend aan maar ik negeer zijn blik. Een  serveerder komt bij onze tafel staan en kijkt ons vragend aan.

" Oh, ik wil graag nog wat suiker voor bij deze thee, hij is me iets te bitter. " ik glimlach vriendelijk naar de serveerder.

" Natuurlijk, een moment. " de jongen lacht naar me en loopt dan weg naar de keuken.

" Hazel? Hazel, heb je gehoord wat ik tegen je zei? "

De jongen komt terug met het suiker waarna ik heb gevraagd en ik gooi er een schepje in.

" Ja, alles. " antwoord ik dan. " Is er nog meer? "

Het is niet dat ik echt boos op hem ben. Hoe kan ik boos op hem zijn, ookal ben ik drie maanden weg uit Engeland? Hij was mijn eerste echte liefde, en als ik eerlijk moet zijn, nog steeds.

" W-wat? Hazel, ben je boos op mij? Wat ik natuurlijk snap, ik zou mezelf haten, ik- "

" Harry, shut up. " Ik glimlach naar hem.

" Maar waarom doe je dan zo? "

" Omdat, ik- " ik kijk Harry bedenkelijk aan. Zijn prachtige groene ogen en zijn licht rose lippen. Zijn donkere, bruine krullen. " van je hou. " voeg ik er dan zachtjes aan toe.

Harry's ogen lichtten op en hij laat een zucht ontsnappen uit zijn gekrulde lippen. " Jezus, Hazel. "

Ik kijk hem glimlachend aan.

" Ik hou ook van jou. " bekent Harry en pakt mijn hand. " Ik hou zo, zo veel van je. Hazel, ik wilde je iets vragen, al zo lang, en omdat je nu klaar bent met school kan het eindelijk. Zou je dit jaar met mij op tour willen? "

Ik kijk Harry aan, een beetje geschokt. Als het niet anders was, zou ik ja gillen, hem omhelzen en kussen. Maar het is anders. En ik kan niet. " Ik zou zo graag willen, " zeg ik dan. " Maar ik heb al andere plannen deze zomer. "

" Wat dan? " hij kijkt me vragend aan.

" Ik heb mezelf beloofd dat als ik slaag, ga ik de eerst volgende zomer vrijwilligers werk ga doen. Ik wil niet meer bij mijn ouders wonen en ik wil mensen helpen. De week voor de diploma uitreiking heb ik verschillende soorten vaccinatie's gehad tegen dergelijke ziektes. "

" Dus- "

Ik schud mijn hoofd. " Ik blijf een hele zomer in Afrika. Het spijt me Harry. "

Harry lacht. " Het geeft niet. Ik ben trots op je Hazel. " opeens gaat zijn telefoon.

" Hello? Yes. Now? Really? No. M'okay. Mhm. Okay. Bye. "

" Management? " vraag ik.

Harry knikt. " Ze willen de tour beapreken en nieuwe data gaan vrijgeven. Het spijt me zo erg Hazel, ik- "

" Stop met het zeggen dat het je spijt Harry. Ik zou de gene moeten zijn. We gaan elkaar niet meer zien voor negen maanden... " ik kijk hem aan maar hij zegt niks. Hij buigt voorover en plant zijn zachte lippen op de mijne.

" Voordat ik ga, heb ik nog één vraag voor je, en waag het niet om nee te zeggen. Otherwise I'll feel rejected. "

Ik lach. " En wat mag die vraag dan wel niet zijn? "

Harry grijnst naar me.

" Would you be my girlfriend? "

~°~

NOG EEN HOOFDSTUK OMFG. IT's almost over. En tbh, ik heb stiekem ergens wel een beetje moeite met het achterlaten van Hazel en 'deze' Harry. Bakery Love is mijn eerste 'succesvolle' boek en ik ben niet van plan om te stoppen lmao

Zouden jullie nieuwe boeken van mij willen lezen, als die online kwamen?

Vote// comment // :)

Ily

XO

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWhere stories live. Discover now