Hoofdstuk 19 - He's gone

5.3K 283 20
                                    

HAZEL'S POV.

21 brieven. Uit de envelop en ze liggen alle 21 op mijn bed, netjes op volgorde. Nog niet gelezen, niks. Het liefst wil ik ze all 21 uit het raam gooien en Harry permanent uit mijn leven verwijderen. Maar ik kan het niet, sterker, ik wíl het niet. Iets in me, geeft nog om hem en wilt die Harry terug van vóór de ruzie. Mét van die sms'jes, waarin we onze angsten vertelden. Die mis ik ook zo. Ik zucht en pak met trillende handen de eerste brief.

Je neemt je telefoon niet op. Negeert me tijdens werkuren. Hazel, wat is er? Vertel het me, je kunt me vertrouwen! Ben je soms boos van dat skype gesprek? Sorry dan. Ik hoop dat alles goed met je is, als je deze brief leest. Reageer alsjeblieft. Harry.

Het gaat helemaal niet oke. Ik gooi de eerste brief weg en pak de volgende. Het is een korte.

Hazel? Hebben we ruzie? Ik wil geen ruzie. Met jou. Harry.

Ook de tweede brief gooi ik op de grond. Ik heb niet eens zin om verder te lezen! Met mijn ogen gesloten pak ik een random brief.

Hazel.
Sorry.
Het spijt me. En deze keer echt. Ik wil geen ruzie met je, omdat je nu te veel voor me betekent. Ik wil weer tegen je praten. Ik denk dat ik ook een beetje jaloers was op Hayden. Maar het zal wel. Ik zie het ook. Morgen vlieg ik over naar Londen, voor een gesprek met Managment. Ik... Ik dacht dat je dat gewoon even moest weten. Dag Hazel. H.

Ik kijk op de envelop en zie nummer '21'. Dit is dus de laatste brief. Hij gaat naar Managment? Waarom? Ik pak snel mijn laptop en ga naar Google. In de zoekbalk typ ik One Direction. Na lang zoeken vind ik een actueel artikel, hij is vannochtend geplaatst.

One Direction zanger Harry Styles' situatie is verzwakt

V-verzwakt? Wat is er gebeurt? Met trillende handen lees ik verder.

One Direction's Harry Styles zou na een vakantie vast en zeker opknappen. Na deze beelden te hebben gezien is dat dus helemaal niet zo. In de media zijn enkelen foto's waarin de zanger er middelmatig tot slecht eruit ziet. De woordvoerdster van Styles spreekt in een persconferentie over slaap te kort. Slaap te kort? Ik denk eerder liefdesverdriet. Want wanneer was de laatste keer dat we Styles zagen met dat ene mysterieuze meisje met de bruine haren. De brunette, die door het leven gaat als Hazel Conrad, is al dagen niet meer gezien met de knappe zanger. What's happening in Cheshire? Ondertussen is Styles' bezig met de soundcheck's want de nieuwe Where We Are Tour is "plotseling" eerder gepland dan gedacht. Manager Simon Cowell wilt niet veel kwijt over de slecht uitziende Harry. " Het is een knul van 19 jaar, die hebben wel eens twee of drie slechte dagen. " Maar meneer Cowell, deze paar dagen zijn er al bijna 7... Hopelijk wordt Harry binnenkort weer de oude, knappe en cheeky Harry van een paar weken geleden!

door: Diana Cox.

Is dit... Echt? Ik kijk naar de bijgevoegde foto's. Zijn haar is fut en zijn ogen staan levenloos. Zijn huid is bleek en alle lachjes zijn nep. Ik zie het gewoon. Snel pak ik mijn telefoon en bel hem. Nadat de telefoon 3 keer overgaat neemt hij niet op! What the hell? Ik stuur hem een SMS.

Harry? Neem op!

Een paar seconden later krijg ik meteen een berichtje terug.

Het nummer wat u probeert te bereiken is niet meer beschikbaar.

Niet meer beschikbaar? Hij heeft zijn nummer veranderdt! Fuck, wat heb ik gedaan? Ik moet Harry spreken. Snel zoek ik op google het nummer van Managment. Ik tik het in op mijn telefoon. Als niemand opneemt en ik bijna weg wil klikken, hoor ik een stem.

" Goededag, Londen Managment, u spreekt met Lauren. Waar kan ik u mee helpen? "

" Zou ik met het managment van Harry Styles mogen spreken? Of nog beter, zou ik met hém mogen spreken? "

Het blijft even stil aan de lijn.

" Sorry, wat is uw naam? "

" Hazel. Hazel Conrad. Zou ik dan nu mogen spreken me- "

" Het spijt me mevrouw maar we mogen geen telefoontjes van u opnemen. Een fijne dag nog. " ze hangt per direct op.

What the fuck? Ik probeer nog drie keer te bellen maar ze nemen niet op! Waarom mogen ze geen telefoontjes meer van mij ontvangen? Wat heb ik gedaan? Ik weet het al. Harry is boos op me en heeft het contact met me permanent verwijderd. Boos gooi ik mijn telefoon op het bed en loop ik naar de woonkamer. Met mijn gedachtes bij Harry zet ik de TV aan. Waarom wilt hij geen contact meer met me? Hij kan het ook gewoon... Zeggen. Ik kijk naar de TV en zie een live intervieuw van de jongens. Ik wil wegzappen maar dan valt me iets op. Iedereen zit op de bank behalve Harry.

" Hi boys! It's lovely to have you here! " zegt de blonde interviewer.

" Thanks for asking us! " zegt Liam en glimlacht.

" So about your new upcoming Where We Are tour, why is it so early? "

De jongens zijn even verdacht stil maar Liam neemt gauw alweer het woord.

" Some things happened and Simon decided this will be the best for us all. Besides, I missed singing with these guys. "

" Speaking of guys, where's your other bandmate? Harry had been in the media for weeks and it wasn't very positive. "

" Harry's just a young boy and young boy's make misktakes. Everything's perfectly fine with him. "

Terwijl Liam dat zei, keek Niall naar de grond. Er is iets ergs aan de hand en een sterk gevoel in me zegt dat het allemaal mijn schuld is. Ik moet dit fixen. Als het interview is afgelopen hoor ik de deurbel gaan. Vast Barbara die eindelijk thuis komt. Ik mis haar. Ik ren naar de deur en open hem. Maar in plaats van Barbara staan er twee mannen met een donkere zonnebril voor mijn deur. Ze pakken me bij mijn pols en slepen me mee naar een zwarte auto. Ik gil, schreeuw en schop maar ze zijn te sterk. Ze gooien me ruw in de auto. Ik hoor het slot overgaan. Ik bonk op de ramen.

" Laat me eruit! Ik wordt gekidnapped! " schreeuw ik zo hard als ik kan.

" Kalm aan, Hazel. " zegt een rustige stem achter me. Ik draai me om en kijk in twee fonkelende ogen.

~°~

Hi guys! Sorry dat ik niet meer heb geupdated! Ik heb nog school enzo haha! Anyways, wat vonden jullie? Als jullie meer voten en commenten, motiveert het me om vaker te updaten ;)

ELK HOOFDSTUK GA IK EEN VRAAG STELLEN:

wie zit er in de auto bij hazel????

comment and vote bbys.

xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchOù les histoires vivent. Découvrez maintenant