Hoofdstuk 23 - Red carpets hide secrets

5.2K 260 32
                                    

HARRY'S POV.

" Iedereen klaar? " Paul loopt de kleedkamer in net op het moment dat Lou was haarlak in mijn haar spuit. Ik kuch van de walm die eraf komt.

" Nu wel. " ze tipt met haar kwast iets aan op mijn wang. " Helemaal perfect. "

" Moet ik dat echt aan? " ik wijs naar mijn witte Louis Vuitton hemd met kleine palmboopjes. " Het is lelijk. "

" Ja Harry, dit moet je aan. En het is niet lelijk, het is fashion! "

" Ik vind Louis Vuitton een stom merk. " zeur ik nog.

Lou kijkt me hoofdschuddend aan. " Je kan niet naar een LV event gaan in een Chanel suit? Marc zal opkijken. "

" Ik vind Louis Vuitton wel leuk. " Zayn loopt de kamer binnen en bekijkt zichzelf in de grote spiegel. Hij draagt een zwart pak en gouden manchetknoopjes met het bekende Louis Vuitton teken.

" I agree! " Louis springt de kleedkamer in, in een fashionable pak met strik en Louis Vuitton instappers.

" Je lijkt op een geheim agent, Louis " merkt Niall op die zijn haar keurt in de spiegel.

" Afblijven! " Lou geeft Niall een speelse klap op zijn hand.

" En ik lijk op David Beckham, huh. " Liam loopt binnen in een zwart pak en maakt een rondje. " Jammer dat ik geen pet op mag. "

Lou rolt met haar ogen. " Jullie zien er geweldig uit. En nu gaan, de rode loper wacht op jullie! "

We zeggen gedag tegen Lou en stappen alle vijf de limousine in. Ik heb dit zo vaak meegemaakt. Een praatje met de ontwerper, een paar cocktails. Dat was het. Ik kijk naar Niall die links naast me zit. Hij is druk bezig met social media. Ik zucht. Sinds we terug in engeland zijn doen de jongens al wat normaler tegen me. Vanochtend gingen Niall en ik zelfs ontbijten samen.

Als we er eindelijk zijn, stapt Zayn als eerste uit de auto. Camera's flitsen en mensen duwen en trekken. Ik hoor fans gillen en intervieuwers dringen voor. Met z'n vijven lopen we op de rode loper en glimachen en poseren we wat. Precies zoals we hebben geoefend. Opeens komt een cameraploeg op eens af. Liam, Zayn en Louis lopen alvast door terwijl Niall en ik blijven staan. En natuurlijk blijven lachen. Een vrouw met blonde haren en een dik opgemaakt gezicht komt naast ons staan en de camera begint te draaien.

" Welkom bij CelebrityGossip.uk en fijn dat je kijkt! Mijn naam is Alyssa Wilde, jullie host en ik ben hier vanavond bij dit drukke Louis Vuitton event met Harry Styles en Niall Horan van One Direction! " Alyssa schuift een beetje dichter naar ons. " En boys, hoe bevalt de tour jullie? "

Niall schraapt zijn keel en lacht. " Het gaat super, geweldig. De optredens gaan goed en we zijn gewoon blij dat we de fans blij kunnen maken. "

" Nou, dat is fijn. " Dan kijkt Alyssa brutaal de camera aan en gaat wat dichter tegen me aan staan. " En hoe zit het met de liefde? Al een vriendin of iemand op het oog? Ik heb namelijk uit betrouwbare bron gehoord dat Harry hier een zogenaamde 'Summer Love' heeft. "

Ik blijf lachen. Stomme vrouw. " Voor zover ik weet is iedereen single, behalve Liam. " antwoord ik.

" Dat is dus bevestigd! 4/5 van de jongens zijn helemaal available dus grijp jullie kans! Ik ben Alyssa Wilde, live hier in Londen bij het Louis Vuitton event en ik zie jullie later! " de camera gaat uit en we willen doorlopen maar Alyssa houdt mij tegen.

" Ik weet heus wel dat je iemand op het oog bent. Hazel Conrad, is het niet? Ik weet alles Harry. " sist ze in mijn oor.

Fuck. Fuck. Fuck.

Dan propt ze iets in mijn hand. " Bel me als je niet wilt dat de pers het weet. Want als zij het weten, heb je een nóg groter probleem boven je hoofd hangen. En ik denk niet dat je lieve Hazel dat ook nog eens aankan. " ze glimlacht lief naar me en loopt schijnheilig weer weg. Het papiertje brand in mijn handen.

Fuck.

~°~

Hi guys! Sorry dat het zo lang duurde maar hier is de update. Wat vonden jullie ervan?

question:

Hoe kwamen jullie uit op dit boek? Door wie of hoe hebben jullie het gevonden? I'd like to knowww

vote//comment

xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchOnde histórias criam vida. Descubra agora