Hoofdstuk 35 - Goodbye

4.4K 216 64
                                    

(a/n) luister naar het liedje aan de zijkant! (of erboven lol) het maakte mij in iedergeval emotioneel lmao. En voor het geval het liedje het niet doet bij jullie, het is Fools Gold van 1D's nieuwe album !!! xo

HARRY'S POV. (paar uur van tevoren)

Ze slaapt. Haar hartslag is weer rustig sinds een paar minuten. Ze slaapt zo vredig, en heel soms, ik dacht dat ik het me verbeelde, bewoog ze met haar hand. Een kleine bewinging maar, net zoals een elektrisch schokje. Ik pak haar hand vast en wrijf over de wervels van haar vingers. Haar huid is bleek, licht en haar hand koud. Net alsof ze dood is. De dokters zeiden dat de hechting niet zo heel goed ging. Er was teveel bloed verloren. Opeens voel ik Hazel's hand bewegen in de mijne. Ze is wel onder haar bewustzijn. Heel zachtjes knijp ik in haar hand.

'' Ik weet niet of je me kan horen, '' fluister ik zachtjes. Waarom doe ik dit? Ik was boos op haar. Ik ben boos op haar. Maar ik kan niet zo lang boos blijven op haar. '' Hazel, wordt snel wakker, alsjeblieft. Voor Barbara. Voor je ouders. Voor Gemma. Voor... mij... Ik geef om je. Iedereen geeft om je verdomme. ''

Ik denk even na. Het is gewoon een raar gevoel. Ik ben boos op haar, ze maakt me zelf boos en toch is ze m'n zwakke plek. I've never had a weak spot. Het maakt me boos dat ze me niet vertrouwde. Ze twijfelde aan me dn koos voor iemand anders. En kijk waar we zijn? Iedereen krijgt wat hij wil, behalve ik. Voelde ik maar niets voor haar. Hield ik maar niet zo veel van haar.

'' Ik weet dat je wakker gaat worden. Maar er is iets wat heel lang op mijn hart ligt. Je hebt het al eerder tegen me gezegd, geschreeuwd eigenlijk. '' ik grinnik stiekem. '' We zijn bezig met een nieuw album. Four heet het. Four omdat we al vier jaar een band zijn, en omdat dit ons vierde album wordt. Ik... Ik heb een lied geschreven. Voor jou. Als je wakker wordt wil ik dat je erna luistert. Het liedje heet 18. Ik weet dat je nog geen 18 bent, maar het zou eigenlijk een soort van verjaardagscadeau voor je zijn. Maar dat is het probleem nog niet eens, '' Ik stop even en slik. Snel stop ik de CD in de reistas die Barbara heeft ingepakt.

'' Barbara vertelde me dat je ouders belden. Dat je zondag naar huis gaat. Hazel, ik-.Ik kan niet vooraltijd blijven wachten op je. Jij moet je keuzes maken, en ik de mijne. Je maakt je school af, krijgt een goede baan en trouwt met iemand die je verdiend. Niet iemand zoals mij, oke? Hazel, beloof me dat je gelukkig gaat worden. Je krijgt kinderen en wordt oud, samen met iemand die meer geeft om jou dan jij van hem. Alsjeblieft Hazel, beloof me dat. ''

'' Ik hou van je Hazel. Just... Don't forget. '' ik plaats een kus op haar voorhoofd en na één laatse blik liet ik haar gaan. Niet vooraltijd, natuurlijk. Maar een deel van haar leven zal ik niet meer worden.

some people just weren't meant to be.

***

HARRY'S POV. (TEGENWOORDIGE TIJD AKA NU)

" Je hebt de juiste keuze gemaakt Harry. " Niall geeft me een vriendelijk klopje op mijn rug. We zitten in het hotel en bereiden ons voor op de where we are tour. De rest van de jongens zijn weg gegaan, maar Niall besloot hier te blijven, voor mij.

Ik knik. " je hebt gelijk. Maar het voelt toch raar, weet je? Ik heb haar praktisch laten gaan. "

" Dat heb je ook gedaan, Harry. Maar volgens mij had je ook geen keus. Je had ruzie's kunnen krijgen met Management en je carière op het spel kunnen zetten. Zulke risico's kan je beter niet nemen. "

Ik bijt op mijn onderste lip. " Het leven draait om risico's nemen. "

Niall zucht en kijkt naar de televisie. Een of andere comedy staat op, maar we lachen niet om de 'grappen'. " Probeer haar te vergeten, man. Het is voor het beste. "

" Ik weet het. "

" Waarom klink je dan niet zo? "

" Omdat... " ik probeer een reden te vinden, een reden die wél logisch lijkt om het enigste meisje waarom ik meer gaf dan een fucking one nights stand. Maar blijkbaar bestaat er geen.

" Omdat wat? " vraagt Niall. Van binnen weet hij dat ik het niet weet. En dat sucks. Ik sta op, en loop naar het balkon. Het is 's avonds en volle maan. Volle maan... Ik kijk er in, de witte kleur hypnotiseert en ik vraag me af wie er op precies dit moment kijkt naar dezelfde maan. Een raar gevoel van dèjá vu bedwelt me. Het laat me denken aan het einde van de Take Me Home tour.

Voor haar. En nu na haar.

~*~

Seee what i did there? Reference van hoofdstuk 2!  ik ben zo blij met jullie en ook dankzij jullie ben ik gegroeit, niet alleen als schrijver, maar ook als persoon. Ik weet dat ik jullie in de steek heb gelaten, iets van 2-3 MAANDEN. ik weet het. Ik ben awful. Maar er staat een spannende periode aan te komen. Niet alleem voor jullie (denk aan de nieuwe boeken die gaan komen!!) maar ool van mij. Ik zit namelijk in de derde klas van de havo en ik moet volgend jaar een keuze gaan maken van wel pakker ik ga kiezen. Ik wil later echt iets gaan doen met tekenen/schrijven/film&theater en ben dus hard aan het werken om over te gaan. ik probeer school en schrijven te combineren maar soms lukt dat niet altijd. Daarom ben ik dankbaar voor de mensen die er altijd zijn, die voten en commenten, ookal update ik niet altijd recent. Don't forget i love y'all. Zonder jullie is Bakery Love geen succes!

Anyway, ik heb lang geen question gedaan!!

Question:
Top 3 boeken op wattpad?
Mijne zijn:
1. Mean Boys - hemmofanatic
2. The glitch ( the maze runner fanfic) - gingersinjumpers
3. 6 - 31081997ll

Het zijn alle drie engelse boeken, maar natuurlijk zijn er ook leuke nederlandse fanfics.
*hint hint* ;)

Dit is trouwens niet het einde, als je het dacht. Ik wil tot rond de 40 gaan :)

Stay beautiful, cause you are.
Don't forget to vote&comment! Het zou super tof als iemand mij van tijd tot tijd kon vertellen op welke plaats Bakery Love staat in de ranglijst van fanfiction.

xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu