Hoofdstuk 36 - Secret messages

4.4K 229 41
                                    

HAZEL'S POV.

'' Ik ga je zo missen! '' Gemma geeft me een van de langste knuffels die ik ooit heb gekregen. Het voelt in één woord kut. Afscheid nemen is nooit leuk.

'' Ik jou ook! We houden wel nog contact. Je hebt m'n nummer, toch? '' ik laat haar na enige minuten los. Ik kan zien dat ze een beetje heeft gehuild.

Na Gemma, geef ik Anne een knuffel. '' Het was fijn om u te ontmoeten, Anne. '' en ik meen het oprecht. Ze is ook een lieve vrouw.

'' Ik jou ook! Nog veel succes op school, ik hoop je gauw weer te zien in Cheshire, lieverd! '' ze trekt me nog even wat dichterbij. '' Ik weet dat Harry om je geeft. Het was alleen een beetje een verkeerd moment. '' ze geeft me een meelevende glimlach. Ik knik alleen maar en denk terug.

Nadat ik ontslagen was uit het ziekenhuis, is hij helemaal niet meer gekomen om me te bezoeken. Iedereen was er. Barbara, Gemma, iedereen behalve Harry. Na de vierde dag, wist ik dat het voorbij was. Hij zou niet meer terug komen. Hij zou doorgaan met zijn leven, met de tour, zijn droom leven. Het was een hint, en ik begreep het eerst niet. Maar nu wel. Het betekende dat ik ook door moest gaan met mij leven. Iets in het begin vertelde mij dat we verliefd zouden worden, maar dat het alleen voor 'ons' was, en niet de buitenwereld. Ik ben blij. Ik heb geleerd. Ookal geef ik nog steeds om hen. En hoeveel ik ook zeg dat ik hem haat, ik heb een zwakke plek voor hem. En die zal er ook altijd blijven.

'' Het maakt niet uit. Ik wil graag school afmaken, ik wil me daar compleet op kunnen focussen. Na school, ga ik journalistiek doen. '' ik glimlach. Opeens horen we een taxi achter ons toeteren.

Ik draai me om, en geef mijn tante nog snel een knuffel. '' Dankje voor de geweldige vakantie, Barbara. Ik ga jou en je heerlijke koekjes zo erg missen! ''

'' Ik ga jou ook missen, Hazel. Je blijft toch wel mijn lievelingsnichtje. '' ze lacht. Ik loop naar de taxi met een gemeng gevoel. Deze plek is meer mijn thuis geworden in één vakantie, dan mijn echte thuis, mijn hele leven.

'' Dag! '' roep ik naar iedereen voordat ik in de taxi stap. Goodbye, forever.

~•~

" Beetje emotineele dag, huh? " zegt de taxichauffeur als we twee minuten onderweg zijn. Ik had niet echt zin om te praten. Maar negeren leek me ook zo onbeleefd. De Hazel aan het begin van deze zomer zou hem sowieso genegeerd hebben. Maar ik ben veranderd, in een beter manier. En ik weet het.

" Beetje. " mompel ik. Ik hoef geen half levensverhaal aan hem te vertellen toch? Het was een zomer vol ellendigheid.

" Ah. Zomerliefde, zo pril en fragiel. Maakt niet uit meisje, " hij kijkt naar me in de achteruit spiegel. " Je komt er wel overheen. "

" Hoe weet u dat? '' vraag ik beduusd. Ik ken deze man niet eens, dat weet ik voor 100 procent zeker.

" Ach meisje, ik ben ook jong geweest hoor. Maak je niet dik, morgen ben je weer lekker thuis en veilig. Je bent alles zo weer vergeten. Net zoals één grote droom. "

Ik besluit niet te antwoorden. Aan de ene kant wil ik niet dat ik naar huis ga. Ik wil Harry zien. Maar een of ander voorgevoel zegt dat hij een gesloten hoofdstuk is. Ik wil er niet meer aan denken. Het was wel nogal een hectische zomer. Om te tijd te doden besluit ik wat video's te bekijken op Youtube. Ik heb toch niks anders te doen. Zodra ik mijn telefoon unlock, zie ik dat mijn notification gebombadeerd zijn. 25K volgers en per seconde komen er nieuwe tweets en volgers bij. Ik krijg er een dubbel gevoel bij, als ik sommige tweets lees.

@Readytorunn_: Did @HazelConrd_ and @Harry_Styles break up? It's sad though, they were my otp

Harry en ik waren nooit eens samen.

@HazelConrd_: @Readytorunn_ Harry and I never dated in the first place. Sorry x

Hopelijk is dit nu uit de wereld geholpen. Maar blijkbaar heb ik het erger gemaakt. Sommigen zijn blij dat Harry mij 'gedumpt' heeft, terwijl anderen het jammer vinden. Ook artikelen op het internet slaan nergens op.

" Sources say that world wide famous popstart Harry Styles and schoolgirl Hazel Conrad broke up! The cute couple hasn't seen together anymore for a while and the famous start is tweeting some very weird tweets... Maybe related to his break up? Well Hazel, you've done a better job than Toylor Swift, that's for sure!

Amanda Garrits, Popstar Magazine.

Harry had me al eerder gewaarschuwd voor de media, maar dit is gewoon ridiculous. Stel als Harry en ik samen waren, was ik er erg zeker van dat we het niet zo snel zouden 'uitmaken'. Fuck. Ik moet niet eens aan Harry denken. Maar toch ben ik benieuwd naar wat hij zodoende heeft getweet. Snel ga ik naar zijn page, en bekijk ik zijn tweets.

@Harry_Styles: I guess we aren't into it.

@Harry_Styles: Massive thankyou for voting for us at the TCA's. xx

@Harry_Styles: I've loved you since we were 18. Right.

@Harry_Styles: Sometimes wonder why moons are so gorgeous.

@Harry_Styles: So, who's ready for FOUR.

@Harry_Styles: Yikes! It's itchy over there..

@Harry_Styles: Over and over. Overthinking is bad for you, children.

@Harry_Styles: U see me?

Het kosste me een tijdje voordat ik het begreep. En nog nooit, had ik zo'n spijt gehad om in een taxi te stappen, zoals deze keer. Ik heb het verpest.

Fuck.

~°~

hii guys! Ennnn did u see what i did there? Het einde van dit hoofdstuk heb ik een beetje verknoeit omdat ik nog maar 5% heb, jesus help me.

Anywaysss i love y'all soo much and don't forget to comment and vote!!

TROUWENS IK BEN BEZIG MET EEN (ENGELSE) 5SOS TWITTER PREFERENCES BOOK. ZOALS HET STUKJE HIERBOVEN MAAR DAN 5SOS JWZ. ZOU IEMAND VAN JULLIE DAT WILLEN LEZEN?

NEE?

Ok.

Love you guys anywaaaaayy

Xo

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWhere stories live. Discover now