Capitolul 3

6.3K 410 59
                                    

Elementele privesc in jur surprinse. Imi intorc capul in spate odata cu ei ca sa nu banuiasca ceva. Am si uitat ca demonii pot simti elementele. Inghit in sec. Abia acum vad multimea de vrajitori stransa in jurul nostru. Unii sunt speriati , altii furiosi , insa unora nici nu le pasa. Multe dintre fete ma privesc cu ura. Ranjesc. Simt coltii cum imi inteapa buza inferioara. Am uitat sa mentionez asta. Cand noi , Elementele , suntem in pericol , ne apar doi colti destul de mici. Nu suntem vampiri , varcolaci sau orice alta creatura. Suntem niste vrajitori puternici ce au colti , pot sa spun eu. Ciudat , insa e adevarat. Si asta e inca un lucru dupa care vrajitorii din Dabrus pot sa descopere ca sunt un Element. Insa acum am vazut ca celelalte elemente nu sunt chiar asa rasfatate precum credeam eu. Pamantul incepe sa se cutremure in timp ce monstrul inainteaza spre noi. Ma intorc si il privesc in ochi. Cand demonul ma vede isi linge buzele. Un pumnal argintiu vine rapid spre mine. Ridic mana si il opresc cu ajutorul puterilor. Lama lui nu mai avea decat cativa centimetri ca sa imi treaca prin inima. Arunc pe jos pumnalul si privesc cu dezgust demonul enervat. Ma omoara din priviri. Chiar daca el este de cel putin cinci ori mai mare decat mine , nu ma speria absolut deloc. Un sunet straniu incepe sa se auda. Ca si suieratul vantului , insa mult mai puternic. Sunete puternice de pasi se aud. Inghit in sec atunci cand vad o armata de creaturi ciudate. Erau ca un fel de paianjeni giganti , insa pe cap aveau coarne. Unii sunt de gheata , alti sunt de o culoare maronie , ca si pamantul , iar restul sunt transparenti si aerul tremura in jurul lor. Exact ca Elementele. Cand au ajuns langa noi , au inceput sa atace vrajitorii. Alissa formeaza un vant puternic si indeparteaza toate creaturile la cativa metri de noi.

- Ce naiba sunt astea !? striga ea.

Ma intorc brusc si ii dau un pumn creaturii din spatele meu. Fiind din gheata , se sparge in zeci de bucati. Creaturile au ceva in comun cu Elementele , insa nu e nici una de foc. Aaron s-a aplecat si a dat cu pumnul de pamant. In jurul nostru si al vrajitorilor ce sunt aici s-a format un crater destul de mare. Multe dintre creaturile-paianjen au cazut acolo. Alissa a impins mai multe creaturi in prapastie cu ajutorul puterilor. Cei doi au batut palma. Un marait puternic se aude din spatele nostru. Imi maresc ochii. In departare se vede demonul cu patru maini , iar in fata lui sunt peste o suta de creaturi mai mici de gheata. Ele inainteaza rapid spre noi. Mai multe stelute rosii imi ies din mana dreapta si formeaza o sabie cu manerul auriu si lama rosie. E atat de ascutita incat poate taia orice. Sa inceapa lupta !

Trei creaturi sar in aer si incearca sa ma atace. Ridic sabia cu ambele maini si le tai corpurile cu usurinta. Bucatile ramase cad pe pamant. Inaintez si distrug cat mai multe creaturi pot.

- Vreau si eu asa sabie... se plange Andrew.

- E bine sa vrei... ii spun amuzata.

Sunt trantita brusc de pamant. La cativa centimetri de fata mea vad o gura plina cu colti ascutiti. Cand creatura incearca sa ma injunghie cu mana ei ce seama cu o gheara , am reactionat fara sa gandesc. Am tipat scurt cand am simtit valul de energie din corp. Din mine a iesit un disc de energie care a distrus o mare parte din creaturi. Brusc , in jurul meu apare un scut mare si negru de vreo zece metri in diametru. Ma ridic de pe pamant si privesc in jur. La vreo cinci metri in fata mea statea demonul cu un ranjet imens pe fata. Scutul din jurul nostru vibra , semn ca cei din afara lui incearca sa il sparga.

- De cand am asteptat asta...Elementule ! zice demonul.

Marai enervata. Si-a dat seama !

- O sa distrug Focul inainte ca ceilalti sa afle macar de el !

Nu ii raspund. Ii analizez atenta corpul gigantic. Vad ca la piciorul drept are mai multe rani ce par ca au fost facute recent. Asta poate sa ma ajute. Trimit o spirala de foc spre piciorul demonului. El incepe sa urle indurerat. Ranile , ce par a fi facute cu o sabie mai speciala , incep sa sangereze abundent. Sunt trantita la pamant de demon. Incerc sa ma ridic , insa sunt prinsa de un tentacul ce incepe sa se stranga in jurul meu. Mici flacari apar pe corpul meu , iar tentaculul se retrage rapid. Cu un soc electric reusesc sa daram demonul , el cazand la pamant.

- Ia-ti ramas bun de la viata. zic eu ranjind.

- Niciodata. maraie el.

Incerc sa ma feresc de pumnalul ce vine cu viteza spre mine , insa el ma injunghie in burta. Tip si cad in genunchi.

- Poti sa strigi cat vrei ! Cei de afara nu te aud. spune demonul batjocoritor.

Un cerc de foc apare in jurul demonului. Ochii mei se fac portocalii. Respic cu greu , iar cu cat mai tare ma doare rana , cu atat focul se apropie mai tare de demon. O sa moara in chinuri ! Monstrul nu mai are unde sa se duca. E mai putin de un metru pana ca focul sa ajunga la el. Marai iar demonul tipa. Ma concentrez si ridic mana. Corpul lui a luat foc in totalitate.

Cu ajutorul puterilor fac totul sa fie ca la inceput. A ramas doar scrum din corpul monstrului. Scutul din jurul meu crapa incet. Elementele o sa vina la mine in cel mai scurt timp. Imi scot pumnalul din burta si il arunc pe jos. Imi ascund culoarea rosiatica din ochi. Ma ridic cu greu in picioare si chiar atunci scutul e distrus. Alissa alearga spre mine si ma imbratiseaza , neobservand rana. Mai bine pentru mine , nu vreau sa isi faca griji degeaba.

- M-am ingrijorat asa de tare ! zice ea aproape plangand.

- S-Sunt bine ! ma balbai eu si incerc sa zambesc.

- Nu pari bine ! zice Andrew din spatele meu.

- Hei ! Ce e aia ? intreaba Aaron aratand spre pumnalul plin de sange.

Toti isi intorc privirea spre pumnal. Incerc sa acopar rana cu mainile. Nu e grav ! Sunt bine !

- Mana ta e plina de sange , Aalyah. zice Andrew plictisit.

Se apropie de mine , iar eu ma indepartez. Intr-o fractiune de secunda apare in fata mea si ma prinde cu bratele sale puternice. Imi ia mainile de pe rana in timp ce eu ma zbat. Andrew ma ignora si priveste ingrijorat rana ce inca sangereaza. Corpul imi tremura si simteam ca in orice secunda o sa cedez. Imi strang pumnii si incerc sa alung ameteala. Andrew ofteaza si ma ia pe sus in stil de mireasa.

- Ce faci !? tip eu.

El nu raspunde ci continua sa mearga spre ceilalti.

- O sa o ducem in palat ? intreaba Alissa.

- Da. raspunde Andrew sigur pe el.

Imi pare rau pentru pauza lunga. Incerc sa postez cat mai des la ambele carti :)

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum