Capitolul 8

5.3K 371 31
                                    

Il privesc pe Andrew ce se indeparteaza. Bine ca m-a vazut el si nu Alissa. Imi inchipui ce tare avea sa tipe. Oftez si incep sa merg spre camera mea. O sa plec de aici cat mai curand. Imi place sa stau cu prietenii mei , insa nu sunt obisnuita sa traiesc intr-un castel. Totul aici e frumos , cu diferite servitoare si gardieni. E prea mult pentru mine. Deschid usa si intru in camera. Imi dau jos geaca si ma asez usor pe pat. Imi e dor de viata mea veche si plictisitoare. Ma las pe spate si privesc tavanul. Camera e luminata slab de focul din semineu. Ridic mana dreapta in aer si dau din ea. Mici stelute imi apar pe palma , iar in aer apare o poza. Poza cu cei mai puternici vrajitori din Dabrus. Parintii mei. Zambesc trist. Eram familia perfecta. Am invatat cu timpul ca nu mai are rost sa plang. Daca fac asta nu ii aduc inapoi. Lucas o sa plateasca pentru tot ce a facut. Inspir adanc si las poza pe noptiera. Imi las tenisii pe jos , langa pat , si ma fac mai comoda. Trag patura peste mine si imi asez capul pe perna. Inchid ochii si astept somnul. E atat de liniste. Nu se mai aude nimic. Usa ce e trantita de perete ma face sa tresar si sa cad din pat. Ma ridic incruntata doar ca sa vad fata furioasa a Alissei.

- Ce a fost in capul tau cand ai plecat asa , pur si simplu !? tipa ea.

Ochii ei deja sclipeau , iar mainile ii erau transparente. Ma stramb si ii raspund.

- Am plecat sa ma antrenez , nu am omorat un om ! Chill !

- Esti inca ranita ! tipa ea.

- Nu sunt. ii spun calma. Deja m-am vindecat.

Alissa ma priveste incruntata fix in ochi. Cred ca incearca sa ma faca sa spun adevarul. Eu deja l-am spus. Ranjesc , iar ea isi da ochii peste cap. Se intoarce pe calcaie si iese pe usa. Dau amuzata din degete in semn de "Pa" , chiar daca Alissa nu ma vede. Ma asez la loc pe pat. Casc obosita , iar peste cateva minute somnul vine.

Ceva rece ma stropeste pe fata. Ma stramb si ma intorc pe partea cealalta , fara sa deschid ochii. De ce nu ma lasa sa dorm !? Mai multe chicote se aud in camera. Niste stropi de apa ma stropesc , iar. Ma abtin sa nu marai. Cand m-au stropit dinnou , am deschis ochii brusc. Ma ridic in sezut si ii privesc pe Andrew si Alissa urat. Ma incrunt , ochii mei incepand sa sclipeasca. Ei inghit in sec si se dau cativa pasi in spate.

- Fugi. marai eu.

Cei doi fug pe usa , lasand-o deschisa. Zambesc amuzata si incep sa alerg dupa ei. Incerc sa nu alunec si sa cad jos , asa ii voi pierde. Ugh , si imi placea asa tare sa dorm ! Alissa fuge pe holul din dreapta , iar Andrew pe cel din stanga. Ma opresc si gandesc putin. Pe care hol sa plec ? Hmm...Cel din stanga ! Andrew m-a stropit. Ma intorc si fug dupa el. Ma ghidez dupa sunetul pasilor lui deoarece nu il mai vad. Ajunsa la capatul holului , vad ca el se desparte in multe alte camere. Oh , really ? Castelul asta e ca un labirint , sincer ! O idee stralucita imi vine in minte. Ranjesc malefic si ma dau in spate. Ma lipesc de perete si ma fac invizibila. Am invatat chestia asta atunci cand am fost "in pericol". Zambetul imi dispare cand imi amintesc asta. A fost oribil , insa nu trebuie sa mai sufar. A trecut , gata ! Strang ochii alungand lacrimile. Un sunet dintr-o camera imi atrage atentia. Cineva a stranutat , iar dupa s-au auzit mai multe voci tipand in soapta una la alta. Oh , v-am gasit , mici idioti ! Merg incet pana la usa , dar ma departez atunci cand ea se deschide incet. Capul lui Andrew se iveste incet de dupa usa si priveste in jur. El iese , iar dupa el iese si Alissa. Idiotii merg in varfuri pana la hol si incearca sa fuga , insa nu au ei norocul acesta. Intind mana dreapta si formez in fata lor un perete. Andrew si Alissa se opresc brusc in fata peretelui. Si eu care am crezut ca o sa se loveasca de el ! Ei isi soptesc ceva unui altuia , iar Andrew paseste in fata. Pune o mana pe perete si apasa pe el. In jurul palmei lui apar mici scantei albastre , iar peretele incepe sa inghtete treptat. Alissa formeaza o sfera transparenta si o trimite spre perete. Gheata se sparge in mai multe bucatele. "Gheata" se sparge , nu si peretele. Idiotii nu observa asta si incep sa alerge. Yas ! Da ! S-au lovit de perete ! Incep sa rad si ma fac vizibila. Pesesc in fata lor si imi pun mainile pe solduri.

- Deci , care sunt ultimele voastre cuvinte ? intreb amuzata.

Alissa mareste ochii speriata si se ascunde in spatele lui Andrew. Il privesc direct in ochi ranjind malefic. El inghite in sec si ridica mainile in semn de predare.

- Okay , pe Alissa o sa o las in pace , chiar daca m-a trezit deja de doua ori. Andrew , draga , tu nu scapi !

Alissa se aseaza pe jos turceste , langa perete. Ne privea chicotind in timp ce eu il fugaream pe Andrew prin hol. Reusea sa scape teleportandu-se , insa eu oricum il prindeam. Andrew ramane blocat intr-un colt , iar eu fug repede spre el ranjind. Ii sar brusc in spate , el pierzand echilibrul , insa nu cade. Ma prinde si are grija ca eu sa nu cad. Acum , chiar daca se teleporteaza , o sa ma aiba in spate.

- Ce draguti sunteti ! spune Alissa.

Ridic sprancenele surprinsa odata cu Andrew. Ce are ? Andrew , chiar daca e o minune de baiat , e foarte enervant. Cateodata sincer ca vreau sa il omor. Cand Andrew era gata sa comenteze , il aud pe Aaron strigandu-ne. Ma incrunt si ii privesc pe ceilalti intrebator. Andrew ma lasa jos usor , iar noi incepem sa mergem pe hol. Ridic pumnul si lovesc peretele cat de tare pot. Peretele crapa , iar peste cateva secunde cade jos in mii de bucatele. Andrew pufneste enervat , insa continua sa mearga. Holul e atat de intunecat , nici nu am observat asta pana acum.

- Andrew , Alissa ! Veniti mai repede ! tipa Aaron.

Cei doi mormaie ceva inteles doar de ei si incel sa alerge. M-au lasat singura...Imi dau o palma si incep sa alerg dupa ei. Peste cateva minute de alergat , vad Elementele langa o fata necunoscuta mie. E blonda , are ochii negri si e destul de inalta. Nasul ei e mic , iar fata proeminenta.

- Salut ! Ma numesc Ana si am venit aici sa va spun ceva important. Eu sunt Focul , am semnul Elementelor pe incheietura !

WHAT !?

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum