Capitolul 31

4K 308 78
                                    

Astazi mi-a venit asa o pofta de scris :)

Lucas se intoarce panicat. Inghit in sec cand ii vad fata speriata. Un demon puternic nu se sperie atat de usor. Pana si mie mi-e frica sa ma intorc. Cine stie ce monstru e acolo. Imi aduc aminte ca "monstrul" a vorbit despre mine. Ma intorc incet , vazand ceva la ce nu ma asteptam. Un barbat cu o aura ciudat de puternica ce pare ca a trecut prin toate in viata. E destul de inalt , imbracat la costum ce pare scump. Are parul saten ridicat in sus si ochi albastri destul de frumosi. Buzele carnoase si un inceput de barba. Barbatul ma priveste ciudat , asa ca eu il privesc la fel. El isi muta privirea de la mine la Lucas. Ii priveste infatisarea amuzat.

- Dragul meu , te-ai uitat in oglinda in dimineata asta ? intreaba barbatul.

Imi musc obrazul , insa oricum pufnesc in ras. Lucas priveste stanjenit podeaua , iar Ana ma priveste nervoasa.

- Cum indraznesti sa razi de Lucas !? incepe sa urle ea.

- Te-ai gandit vreodata sa pleci la cursuri de canto ? Pentru ca ti-ar trebui. zic eu si ranjesc.

Ana aproape scoate fum pe nari in timp ce eu mai am putin si cad pe jos din cauza rasului. Am si uitat ca Lucas si barbatul misterios sunt aici.

- De acord cu... zice barbatul.

Ma prefac ca nu am inteles ce a vrut sa zica doar ca sa nu ii spun numele meu. Sa il afle singur. Ana se apropie de mine amenintator. O privesc amuzata. Ea incearca sa ma loveasca. Ii prind cu usurinta pumnul si il strang puternic , auzind cateva pocnete. Ana scanceste.

- Gata ! aud un urlet. Calmati-va , fetelor !

Ana isi lasa speriata capul in jos. Pe mine nu ma afecteaza absolut deloc urletul. Demonul asta nu a auzit cum urla Alissa. Imi abtin chicotul.

- Dar... Ea a inceput. se plange Ana.

- Spala-te cu benzina si usuca-te cu un chibrit. zic eu amuzata.

Ana maraie enervata. O ignor si ma intorc spre cei doi barbati.

- Eu o sa plec , daca nu va suparati. Am un castel de explorat. zic eu.

Cei doi sunt prea socati ca sa vorbeasca. Profit de moment si ii ocolesc. Cobor scarile si privesc in jur. Inca nu stiu cine este barbatul ala , insa nu ma prea intereseaza. Aud pasi in spatele meu. Ma intorc si il vad pe Lucas alergand spre mine. Ma apuca de brat ca sa nu fug.

- Ai macar idee de fata cu cine ai comentat ? spune el printre dinti.

- Nu. Si nici nu imi pasa. spun eu.

- Barbatul ala este Amjad , conducatorul taramului demonilor. Amjad este de zeci de ori mai puternic decat mine. zice el.

- Esti gelos pe el sau ce ? De ce m-ar interesa asta ? intreb eu indiferenta.

Sincer , sunt putin mirata. Credeam ca Lucas conduce demonii. Huh , trebuie sa ii spun asta Alissei. Lucas ma priveste incruntat.

- M-am razgandit. Mai bine plec in camera mea sa ma odihnesc. Am obosit...umm... teleportandu-ma aici. zic eu.

Lucas imi da drumul , iar eu incep sa urc scarile. Chiar mi-e somn. Vad ca Amjad si Ana au plecat. Mai bine. Nu am chef sa ma cert cu unul dintre ei. Intru in camera mea si merg pana la masa. Iau cartea si un pix , incepand sa scriu.

"Hei , Alissa ! Aparent , am aflat ca Lucas nu e conducatorul taramului demonilor. E un barbat pe nume Amjad. Are o aura foarte puternica. Bine , cam atat am de spus. Plec sa dorm."

Ascund cartea si merg pana la dulap. Ma schimb intr-o pereche de pantaloni scurti albastri inchis si un tricou larg negru. Imi scot elasticul din par , lasandu-l liber. Merg pana la pat si ma trantesc pe el. Trag patura peste mine si inchid ochii , iar peste cateva minute adorm.

Aud niste sunete ciudate prin camera. Deschid ochii si ma ridic somnoroasa in sezut. Tot somnul imi dispare cand realizez cine e in camera mea. Lucas avea cartea in mana , citind conversatiile cu Alissa

- Credeai ca nu o sa aflu ? intreaba el apoi incepe sa rada malefic.

Maresc ochii speriata. Pielea lui Lucas devine treptat neagra , iar ochii lui rosii. Mainile lui devin niste gheare ascutite , ca niste sabii. Cartea ia foc , iar Lucas se apropie amenintator de mine. El isi ia avant si sare spre mine cu putere.

Deschid brusc ochii. Corpul meu incepe sa arda ca sa ma apar de Lucas. Privesc in camera , insa nici urma de Lucas. Privesc pe birou , iar cartea este la locul ei. A fost un vis ? Doamne , ce tare m-am speriat. Imi dau cu mana prin par , inca bulversata din cauza visului. Mai bine spus cosmar. Aud niste batai in usa. Imi dau cateva palme peste fata ca sa imi revin. Ma ridic din pat si merg spre usa , facand o fata somnoroasa. Deschid usa si il vad pe Lucas. Incerc sa nu ma panichez. El ma priveste amuzat.

- Dormeai ? intreaba el inca amuzat.

- Nu , priveam tavanul cu ochii inchisi. spun eu sarcastica.

- Amjad te-a chemat in biroul sau. Vrea sa te cunoasca si sa iti puna cateva intrebari. zice Lucas.

- Esti mesagerul sau ? intreb eu , iar Lucas isi da ochii peste cap.

- Nu sunt mesagerul sau. Voi fi si eu acolo , daca te ajuta cu ceva. zice el.

- Bine. cedez eu.

- Sa ma strigi cand esti gata.

- O sa apari ca data trecuta sau de data asta si mai ravasit ? intreb eu amuzata.

Lucas imi tranteste usa in nas stanjenit. Surad si ma indrept spre dulap. Iau de acolo o pereche de blugi negri cu talia inalta si un tricou rosu largut. Plec spre baie si fac un dus scurt. Imbrac hainele alese. Dau cu peria prin par si aleg sa il las liber. Ies din baie si incalt niste tenisi. Ies pe usa si il strig pe Lucas. In cateva secunde apare. Imi face semn sa il urmez. Coboram ambii scarile in graba.

- De ce ne grabim ? intreb eu , incercand sa tin pasul cu el.

- Lui Amjad nu ii place sa astepte.

- Nici mie nu-mi plac multe lucruri , insa nu ma plang. spun eu si imi dau ochii peste cap.

Eu si Lucas mergem prin mai multe holuri pana ajungem in fata unei use aurii. Oare e din aur ?

- Wow. Usa nu e neagra. mormai eu.

Lucas imi arunca o privire acida ce ma aduce la tacere. El bate in usa , iar dupa ce auzim un raspuns , intram. Il vad pe Amjad asezat la un birou plin cu hartii. Lucas merge in dreptul sau , iar mie imi face semn sa ma asez pe unul dintre fotoliile din fata biroului. Ma asez si astept sa ma intrebe.

- Cu ce sa incep ? intreaba Amjad.

- Cu inceputul. zic eu si zambesc in coltul gurii.

- Eu sunt Amjad. zice el si imi intinde mana.

- Eu sunt nemaipomenit de fericita. spun eu ranjind.

- O cheama Aalyah , domnule. spune Lucas si imi arunca o privire urata.

- Deci , Aalyah. Astazi am venit in holul in care erai doar pentru ca am simtit aura ta puternica. E atat de diferita fata de celelalte. Ce esti ? intreaba Amjad.

- Sunt fata , domnule. spun eu si incerc sa nu rad.

Amjad scrasneste din dinti si isi strange pumnii.

- Incepi sa ma calci pe nervi. zice el printre dinti.

- Asta e scopul meu in viata. spun eu ranjind.

Ma mir ca inca nu m-au dat afara.

- Iesi afara ! se rasteste el.

- Cu mare placere ! zic eu razand.

Ma ridic de pe fotoliu si ies din birou. Ma fac invizibila si imi lipesc urechea de usa. Poate ca Lucas si Amjad vorbesc ceva important.

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum