Capitolul 44

3.3K 316 53
                                    

Gura tuturor elementelor mai are putin si cade pe pamant. Zambesc satisfacuta de chipurile lor uimite.

- Stiam ca sunt frumoasa , dar nici chiar asa. spun eu , dandu-mi ochii peste cap jucaus.

Observ chipul lui Andrew luminandu-se. Chiar daca e plin de sange , un zambet infloreste pe fata sa.

- E chiar Aalyah. Nu imi imaginez. mormaie el.

- Aalyah ? intreaba Alissa total bulverasata. D-De cand esti aici ?

- Sunt aici destul cat sa aflu despre renumitii Conducatori. zic eu , indreptandu-mi privirea spre celelalte elemente.

Pasesc usor inainte , ajungand in fata lor.

- Renumitul Foc. spune Leah zambind aroganta. Unde te-ai ascuns pana acum , fricoaso ?

- Doar Andrew are dreptul sa imi spuna "fricoasa". spun eu zambind fals. Apropo , m-am ascuns intr-un loc unde am devenit de cel putin zece ori mai puternica , asa ca aduna-ti puterile , Leah. Va iesi cu sange daca lupti cu mine.

- Plina de sine , exact cum mi-am imaginat. Pacat ca noi suntem trei , iar tu doar una. spune ea.

- Iti mai amintesti cine a dat foc tuturor garzilor ? Sau cine s-a luptat cu toti trei si a reusit sa va invinga ? Daca am reusit o data , o sa reusesc si a doua oara. spun eu.

Il vad pe Wyatt inghitind in sec , asa ca zambesc. Leah isi face ochii galben deschis , Wyatt si-i face negri , iar Daniel rosu inchis. Imi dau ochii peste cap. Ma intorc cu spatele la ei. O privesc pe Alissa si ii arat colierul de la gatul meu. Colturile gurii ei se ridica intr-un zambet malefic. Ma intorc inapoi cu fata spre Conducatori.

- Ce spuneati voi ? Ca vreti puterea mea ? Nu sunt sigura ca o veti putea controla. spun eu.

Leah maraie.

- Oh , nu stiati ca detin premiul pentru cea mai enervanta persoana existenta ? Saracii de voi , chiar nu stiti nimic. spun eu pe un glas de parca as vorbi cu niste copii.

- Corect. il aud pe Andrew mormaind.

- Tine-ti gura inchisa ! urla Daniel.

Il privesc brusc pe el.

- Cum indraznesti sa tipi la partenerul meu de certe ? intreb eu cu ura.

Ma apropii de el , tot corpul meu strigand "ura". Daniel face cativa pasi in urma , speriat. Imi incordez pumnul , flacari aparand printre degetele mele. Il lovesc in fata cu toata puterea mea. Corpul lui este trantit pe pamant la cativa metri departare , Daniel avand o arsura urata.

- Auch. zic eu cand am auzit lovitura dintre capul sau si sol.

Pentru cateva secunde , nu am auzit nimic. Ma incrunt cand incep sa aud vocea fetei din colier.

"- Aalyah , o putere pe care colierul ti-o da este controlul mintii. Adica poti face pe oricine sa vada niste imagini false , care nu se intampla in viata reala. Trebuie doar sa iti imaginezi ce vrei sa vada persoana respectiva si sa te concentrezi pe acea persoana."

Clipesc de mai multe ori cand incep sa aud din nou. Il vad pe Daniel vaitandu-se pe pamant , tinandu-si mainile pe fata. Incerc sa fac ce mi-a zis fata-foc. Imi imaginez cum eu incep sa ard , apoi totul in jurul meu incepe sa arda. Andrew , Alissa si Aaron se elibereaza si isi folosesc puterile odata cu mine , iar Leah si Wyatt cad morti la pamant. Ma gandesc ca Daniel sa vada toate astea. Imi scot imaginile din cap si il privesc pe Daniel ce incepe sa urle dupa Leah si Wyatt. Eu incep sa rad.

- Chiar a functionat. mormai eu amuzata.

Leah si Wyatt se apropie speriati de Daniel , incercand sa il linisteasca. El tot continua sa urle. Leah imi arunca o privire ucigatoare.

- Ne mai vedem. maraie ea.

Un fulger loveste pamantul , iar ei dispar. Le fac cu mana amuzata de parca imi sunt prieteni. Ma intorc spre elemente.

- Lipsesc si eu un pic si uite ce se alege de voi. spun eu si dau din cap.

Ma apropii de Andrew ca sa il eliberez.

- Neah. zic eu si dau cu mana prin aer.

Ma departez de Andrew amuzata , auzind cum tipa sa ma intorc. Ii eliberez pe Aaron si Alissa. Ei doi vin spre mine si ma strang in brate.

- Offf , mi-a fost asa dor de tine. spune Alissa cu lacrimi in ochi.

Nu inteleg daca vrea sa planga din cauza ranilor sau ca ma vede pe mine.

- Sunt si eu aici ! tipa Andrew.

Zambesc amuzata si ma intorc spre el. Ii rup lanturile si il las liber.

- Fericit ? il intreb eu.

- Nu inca. zice el.

Il privesc confuza. Andrew "ma lumineaza" strangandu-ma puternic in brate. Imi las capul sa cada pe umarul sau. In acest moment nu imi pasa ca suntem intr-o lupta cu celelalte elemente sau ca Andrew ma murdareste de sange. Doream imbratisarea sa si nu am idee cand am devenit atat de romantica. Andrew isi pune mainile pe obrajii mei si isi lipeste buzele de ale mele. Rosesc usor , bucurandu-ma de sarutul sau.

- Awwww. ii aud pe Aaron si Alissa.

Ma departez de Andrew si ii privesc pe cei doi , vazand ca deseneaza inimioare in aer , ca si atunci cand ne-am intalnit prima oara. Imi dau ochii peste cap.

- Sa mergem la mine acasa. Trebuie sa va ingrijiti ranile. zic eu.

Toti patru incepem sa mergem pe strada , vrajitorii ferindu-se din calea noastra. Doar suntem Elementele. Tuturor le e frica de noi.

*  *  *

- Frate , s-au intamplat atatea lucruri in Yroni. Imi facea atata placere sa imi bat joc de Lucas. ii povestesc eu Alissei.

Andrew sta bosumflat de cand a aflat ca eu nu m-am alaturat demonilor si toata chestia asta a fost doar un plan de razbunare. Aaron e in baie si isi ingrijeste ranile. Eu si Alissa stam tolanite pe canapea , iar eu ii povestesc cum a fost in Yroni. Andrew sta pe un fotoliu incruntat si asculta.

- Ti-o mai amintesti pe Ana ? o intreb eu pe Alissa.

Ea da din cap.

- M-am luptat cu ea. Regulile luptei erau ca va castiga acela ce ramane in viata. Eu mi-am pierdut controlul atunci si am omorat-o. De asta pe voi va ardea semnul elementelor. zic eu.

Observ ca Andrew ne privea pe sub gene.

- Am intalnit un si un baiat caruia ii placea de mine. Il chema Hunter. spun eu zambind , incepand sa ma joc cu o suvita de par.

Alissa se prinde de jocul meu.

- Era frumos ? intreaba ea zambind malefic.

- Doamne , e cel mai dragut baiat pe care l-am vazut vreodata. Cand era noapte , eu ma strecuram din palat si plecam la el acasa. spun eu , muscandu-mi buza ca sa nu rad.

Andrew nu trebuie sa stie ca eu plecam la Hunter acasa ca sa ne antrenam. Imi amintesc de moartea lui , asa ca incerc sa nu ma intristez prea tare. Sunt din nou in Dabrus si am o lupta pe cap. Trebuie sa trec peste moartea lui Hunter si a Lexei.

- Nu ai o poza cu el ? Dupa descrierile tale , mi se pare foarte frumos si bun la inima. zice Alissa.

De data asta eu nu am reusit sa ma abtin si am inceput sa rad ca proasta. Alissa m-a urmat. Andrew zambeste usor , dandu-si seama ca doar ne jucam cu el.

- Mincinoaselor.

Ah , mi-a fost dor de elemente !

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum