Capitolul 16

5K 325 29
                                    

Umm... Ar trebui sa reactionez cumva ? Pentru ca in momentul acesta , eu am devenit o statuie de piatra. Parca toata natura a fost oprita in timp. Nici vantul nu mai bate , nici ceilalti vrajitori nu se mai aud si scartaitul leaganului s-a oprit. Pe oras a fost pusa o vraja a timpului. Inima mea bate incredibil de tare. Okay , ce se intampla ? Marele Element , Andrew , tocmai ma saruta pe mine !? Adica , nu am nimic atat de frumos incat lui sa ii placa de mine. Daca a fost o provocare ? Neah , Andrew nu e asa. Recunosc , este putin nebun , insa nici chiar asa. Andrew ridica mana si o aseaza pe obrazul meu. Ii simt ranjetul pe buzele mele. Mi-a simtit obrajii fierbinti , deci stie ca am rosit. Nenorocitul. Expir nervoasa. Acum intrebarea este : sa ii raspund la sarut sau nu ? Au trecut deja cateva secunde , iar eu nu am facut nimic. Nu e ca si cum e prima data...

Ba este. Ai primul tau sarut acum. zice minunata mea constiinta.

Bine , bine. Recunosc. E prima data cand cineva ma saruta. Sper sa nu se observe prea tare lipsa mea de experienta. Inainte sa fac ceva , Andrew se departeaza putin de mine. Ma priveste direct in ochi si isi lipeste fruntea de a mea. Ranjetul lui nu intarzie sa apara.

- Fricoaso.. sopteste el.

- Vampiras , cred ca nu stii cu cine vorbesti. spun eu aroganta.

- Vorbesc cu o fricoasa , stiam asta deja.

Imi dau ochii peste cap si ma departez de el. El face botic si priveste in alta parte. Cred ca i-am ranit ego-ul.

- Te astepti acum sa iti sar in brate si sa iti zic sa nu mai fii suparat ? intreb amuzata.

- Defapt , nu. Ma asteptam sa spui exact asta. Nu cred ca esti genul ala de fata. spune el.

- Ce gen sunt , atunci ?

El ramane blocat. Asta intentionam. Si el a facut la fel cu mine atunci cand m-a sarutat. Razbunarea e dulce.

- P-Pai... uhh..

Ranjesc in coltul gurii. El isi intoarce capul brusc spre mine , nervos.

- Asta intentionai de la inceput , nu-i asa ?

- Poate.. spun si zambesc inocent.

Incep sa il calc pe nervi. Andrew isi aseaza coatele pe genunchi si capul in maini. Isi maseaza tamplele in incercarea de a se calma. Decid sa il enervez si mai tare.

- Daca ai fi un cartof stricat , unde ai prefera sa fii aruncat ? Intr-un colt de strada sau intr-un cos de gunoi ? il intreb eu ganditoare.

Aud un marait puternic din partea lui. Imi simt degetele mainilor cum ingheata. Ridic mainile mai sus si observ intreaga palma cum incepe sa fie mov. Inghit in sec , simtind cum totul in jurul meu se invarte. Gheata niciodata nu mi-a facut bine. Imi slabeste puterile si ma face sa ma simt rau. Daca este prea frig , este posibil sa lesin.

- Andrew... spun eu cu greu. Controleaza-te !

Persoana din dreapta mea tresare brusc , parca trezit din transa. Priveste in jur derutat , insa mainile mele tot inghetate sunt. Intorc cu greu capul spre el.

- Ce... Ce s-a intamplat ? Ce am facut ? intreaba el confuz.

Eu intind mainile in fata lui , miscand incet din degete. Ochii lui se maresc. Bucatelele de gheata de pe palma mea incep sa urce incet-incet pe incheietura.

- Fa ceva. zic deja ametita.

El isi aseaza speriat mainile peste ale mele , iar in scurt timp simt gheata disparand. Respir usurata. Imi las capul pe spate obosita.

- Inca nu mi-ai raspund la intrebare. zic si ridic degetul aratator in aer.

- Vrei sa te inghet iar ? intreaba el printre dinti.

- Ma ingheti tu , te ard eu. Vom fi egali. spun si ridic din umeri.

Un vant rece ma face sa tremur de frig. Trebuia sa ma imbrac mai bine.

- O sa plec in castel. Mi-e frig.

- Vrei sa te car eu ? intreaba el ranjind.

- Nu , multumesc. mormai eu.

Ma ridic incet de pe leagan. Imi imbratisez corpul cu mainile si incep sa merg pe micul drum ce duce spre intrarea in castel. Vantul incepe sa bata tot mai tare. Cred ca si dintii imi tremura de frig. Alissa , ce naiba faci ? Ceva cald si moale este asezat peste umerii mei. Intorc capul si il vad pe Andrew zambind in coltul gurii , evitandu-mi privirea. Imi trag subtil hanoracul lui mai bine peste mine. Simt mirosul lui de menta , dar si caldura. E asa bine , mhm... Mergem ambii tacuti. Nu e stilul nostru sa tacem , insa nu ar fi frumos sa stric momentul. E cam romantic. Imi dau brusc o palma mintala. Romantic ? Pff , ce tot gandesc ? Imi amintesc de sarutul dintre mine si Andrew. Cu greu ma abtin sa nu imi ating buzele. A fost frumos momentul. Pana acum nu m-am gandit la asta. Oare imi place Andrew ? Pentru ca nu am idee. Adica e frumos , minte nu prea are , isi controleaza puterile binisor , gandeste la fel ca mine. Pentru unele fete , Andrew ar fi iubitul ideal. Stai , stai. Deja ma gandesc la relatii ? Doamne , locul asta influenteaza negativ asupra mea. Poate ar trebui sa plec , sau poate nu. Daca plec , cred ca Andrew ma va lua cu forta inapoi in castel. Deci , mai bine nu as pleca. Ma lovesc brusc de ceva tare. Mormai niste cuvinte nu prea frumoase si imi masez fruntea. Ah , m-am lovit de usa ! Rasul colorat al lui Andrew se aude in spatele meu. Ma intorc si il privesc urat , insa el nu se opreste. Ma intorc si intru in castel. Lasa ca vede el ce va primi ! Il aud pe Andrew ce ma striga , insa decid sa il ignor. Urc incet scarile si pornesc spre camera mea.
Poate o sa dorm. Prea multe lucruri s-au intamplat azi. Am aflat cu totii ca Andrew e vampir , ne-am certat cu Alissa , el m-a sarutat , eu l-am enervat la culme , etc. Nu sunt lucruri ce se intampla in fiecare zi , nu-i asa ?

In scurt timp ajung langa usa camerei mele. Apas pe maner si intru inauntru. Lumina era stinsa si nu se vedea foarte mult. Intind mainile si caut pe perete cateva secunde , pana gasesc intrerupatorul si aprind lumina. Ma intorc pe calcaie , insa tresar speriata. Pe patul meu sta intins un baiat la bustul gol si ma priveste zambind usor. E baiatul ce mi-a provocat cosmaruri groaznece atat de mult timp.

- Salut , Aalyah ! Frumos sarut , apropo. Pe geam s-a vazut absolut tot. spune el ranjind.

Ma simt de parca peretii camerei se inchid. Ma albesc la fata. Deschid gura ca sa tip , insa baiatul ajunge in cateva secunde langa mine si imi pune mana la gura.

- Hei ! Nu e nevoie sa tipam. Daca stai cuminte , putem rezolva toate probleme mai pasnic.

El ma impinge spre perete si isi lipeste corpul de al meu.

- Nu am apucat sa termin ce am inceput acum doi ani.

Baiatul ranjeste sadic si isi apropie fata de a mea. Te rog sa ma salveze cineva ! Nu vreau sa se intample asta din nou !

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum