Capitolul 38

3.6K 321 36
                                    


*Peste ceva timp*

- DA ! IN SFARSIT ! urlu eu fericita.

Pentru prima data am reusit sa il intrec pe Hunter la alergat. Am ajuns la finis cu cateva secunde mai repede decat el. De doua saptamani el ma antreneaza. Pana acum credeam ca sunt puternica , insa eram ca o furnica pe langa Hunter. E incredibil de puternic. La inceput aveam o multime de vanatai si oase rupte , insa am devenit mult mai buna in scurt timp. Invat repede. Eu si Hunter am hotarat sa uitam situatia jenanta de acum doua saptamani si sa ne comportam normal. Acum suntem prieteni buni. Lexa se simte tot mai bine si incearca sa se antreneze cu noi , insa nu prea reuseste sa tina pasul cu noi doi. In tot acest timp am studiat tehnica lui Hunter , dar si a altor demoni puternici. Le-am invatat si le-am spus Alissei ca sa le exerseze si celelalte Elemente. Trebuie sa se antreneze si ei. Pe zi ce trece , eu manuiesc focul tot mai bine. Semnul elementelor a devenit rosu aprins. Hunter zicea ca semnul e asa din cauza ca evoluez. Cat despre Amjad , am mai aflat cateva detalii importante despre planurile lui. Lucas nu mai vorbeste cu mine , insa l-am vazut iesind din camera lui si vorbind cu garzile. Ma rog, revenind.

- Bravo. zice Hunter razand.

Imi sterg transpiratia de pe frunte cu podul palmei , urmand sa merg pana langa casa si sa imi iau sticla cu apa.

- Nici nu stii cat de important e asta pentru mine. zic eu dupa ce am baut apa.

- Chiar , de ce vrei sa te antrenezi atat de mult ? intreaba el incruntat.

Hunter nu stie ca de fapt nu sunt de partea demonilor. Nu planuiesc sa ii spun ceva. Inca nu am incredere deplina in el.

- Pur si simplu. zic eu si dau din umeri.

- Ciudat. De obicei , fetele asteapta sa fie protejate de baieti. spune el zambind slab.

- Dragule , eu nu sunt asa. zic eu ranjind.

Simt brusc o aura intunecata apropiindu-se de noi. Se pare ca si Hunter o simte , deoarece imi face semn agitat cu mana sa ma ascund. El nu vrea sa ne vada nimeni ca ne antrenam impreuna. Ar trezi suspiciuni si Amjad nu ar reactiona prea placut daca afla ca eu ma antrenez cu cel pe care el l-a pus sa se lupte cu mine.

Imi folosesc puterile si reusesc sa sar pe acoperisul casei. Ma las in jos dupa un fel de zid , ascultand. Pasii se aud tot mai aproape. Aud cum Hunter maraie.

- Ce vrei , Lucas !?

Lucas ? Ce cauta el aici ?

- Mai incet , demonel. zice Lucas batjocoritor. Am venit sa vad daca totul e in regula la granitele orasului. Cativa demoni au fost gasiti morti , asa ca am intarit paza.

- Iarasi te-a trimis Amjad sa-i faci treburile , Luke ? intreaba Hunter si deja imi inchipui ranjetul de pe fata lui.

Bravo , Hunter. Te-am invatat bine.

- Nu uita , Hunter. Te pot omori in orice moment. Sunt mai puternic decat tine. zice Lucas printre dinti.

Hunter pufneste amuzat.

- Cred ca nu poti ucide nici macar un gandac.

Lucas incepe sa maraie , insa se opreste brusc. Inima incepe sa imi bata mai tare. Simtind cum parca urmeaza sa se intample ceva rau , ma fac invizibila. Chiar in acel moment , Lucas apare pe acoperis. Stiind ca nu ma vede , ma ridic in picioare si sar jos. Ma apropii de Hunter ce s-a albit la fata. Ii pun mana pe umar si imi apropii fata de urechea sa.

- Sunt aici. soptesc eu , iar el respira usurat.

- Simt o aura puternica aici. mormaie Lucas.

- Ti se pare. zice Hunter incruntat.

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum