Capitolul 42

3.9K 337 56
                                    

Gura mea se deschide cand vad ce e aici. Cerul e acoperit de nori negri , intunecati. Parca e noapte , chiar daca e zi ! Fac cativa pasi in fata , apoi incep sa merg incet spre palat. Privesc in jur. Pe strada sunt o multime de vrajitori. Problema e ca toti isi tin capetele in jos , iar mainile si picioarele lor sunt legate cu niste lanturi ruginite. Vad in fata mea doua garzi ce merg privind in jur , parca vrand sa vada daca totul e okay. Tot corpul lor e acoperit de o armura neagra , lasand la vedere doar ochii si gura. Aud niste pasi in dreapta mea. Imi intorc capul , vazand o vrajitoare ce alerga spre mine.

- Salveaza-ne ! Ne tortureaza ! Ne-au luat totul ! Nu mai suport sa stau fara magie ! urla ea.

Garzile se apropie rapid de vrajitoare. Isi scot sabiile si le indreapta spre ea.

- Nu ! Lasati-ma ! Nu mai suport ! tipa ea.

Ma stramb din cauza sunetului puternic. Garzile injunghie vrajitoarea in piept , corpul ei cazand la pamant , ridicand praf in aer. Imi maresc ochii speriata.

- Asta se intampla cu cei ce nu asculta de Conducatori ! spune unul dintre ei.

Conducatori ? Cine mai sunt si astia ? Marai enervata cand ma gandesc ca e posibil ca ei sa le facut ceva Elementelor. Garzile ma privesc , incepand sa vina rapid spre mine.

- Arata-ti fata ! se rasteste unul dintre ei.

Celalalt formeaza cu ajutorul puterilor niste catuse la fel ca la ceilalti vrajitori.

- Ce se intampla aici ? intreb eu dur , ignorand ce a spus el.

Nici unul dintre ei nu imi raspunde. Cel ce are catusele se aproprie mai mult de mine si incearca sa mi le puna cu forta. Zambesc amuzata , chiar daca nu imi vede fata. Ii privesc armura. Ea se face rosie din cauza fierbintelii. El incepe sa tipe de durere.

- Scoate chestia asta de pe mine ! urla el.

Celalalt incearca sa ma atace pe mine. Isi scoate sabia si o indreapta spre mine. Ridic mana in sus , iar sabia lui vine spre mine. O prind , privind satisfacuta fata speriata a persoanei din fata mea. Arunc sabia spre el cu atat de multa putere , incat ea trece prin armura si se opreste in pieptul lui. Corpul cade mort la pamant. Ii ocolesc , lasand cealalta garda sa arda in continuare. Incep sa merg de parca nimic nu s-a intamplat , ranjind cand mai auzeam urletele gardei. O sa plec la mine acasa si o sa imi las bagajele , apoi o sa aflu cine sunt Conducatorii.

*  *  *

Privesc castelul. In jurul lui sunt peste o suta de garzi. Le pot omori cu usurinta , insa as atrage prea multa atentie. Ma fac invizibila , mergand usor pana in fata portii. Garzile privesc suspiciosi in directia mea , insa nu vad nimic. Zambesc in coltul gurii. Imi iau avant si sar peste garzi si poarta fara sa se ating. Huh , antrenamentele cu Hunter chiar sunt folositoare ! Privesc in spate , iar cand sunt sigura ca nimeni nu se uita , deschid usa palatului si intru inauntru. Totul a ramas la fel. Aud voci in bucatarie , asa ca merg acolo. Ma incrunt. La masa sunt trei persoane , o fata si doi baieti. Nu sunt Alissa , Andrew si Aaron. Sunt niste persoane pe care nu le-am mai vazut niciodata in viata mea. Fata se ridica in picioare.

- Daniel , Wyatt , sa sarbatorim inca o zi fara celelalte Elemente ! spune ea ranjind.

Okay , nu stiu pe care dintre baieti ii cheama Daniel sau Wyatt. Si de ce a spus "inca o zi fara celelalte Elemente" ?

- Asa e , Leah ! spune unul dintre baieti.

Bine , pe fata o cheama Leah. Notat. Cei trei beau ceva din pahare , apoi incep sa rada malefic. Ei isi ridica maneca bluzelor pana la cot. Ma albesc la fata cand vad ce e acolo. E semnul Elementelor. Exact ca al meu. Exista si alte Elemente ? Asta explica totul ! Probabil sunt furiosi pentru ca nu sunt in grupul Elementelor si vor sa se razbune. Ei se aseaza la masa si incep sa manance.

- Daniel , ce ai aflat de la Andrew ? Stii unde se afla Focul ? intreaba Leah.

Imi intorc brusc capul spre ei. Ei vor sa ma prinda si pe mine ?

- Nu vorbeste oricat de mult l-as tortura. Am incercat sa ii intru in minte , insa nu reusesc. E prea puternic. spune Daniel oftand.

Okay , Daniel pare mai mare decat ceilalti. Asa o sa ii deosebesc. Leah ofteaza exasperata.

- Asa nu o sa putem face ce ne dorim. Puterea Focului e cea mai mare dintre toate. Daca o avem , nimeni nu ne poate invinge. spune ea.

Observ ca semnul fiecaruia are o culoare anume. Al lui Daniel e gri , al lui Wyatt e negru , iar al lui Leah e galben. Ma intreb ce Elemente sunt... Ies din bucatarie si incep sa merg pe hol. La un colt , vad o servitoare. Fug spre ea si ma fac vizibila. O prind de gat si o trantesc de perete. Ea ma priveste speriata.

- Ce Elemente sunt Conducatorii tai ? intreb eu , ochii mei facandu-se portocalii.

Servitoarea incepe sa tremure de frica.

- L-Leah e electricitate , Wyatt e intuneric , iar Daniel e moarte. spune ea incet.

- Multumesc. zic eu zambind. Vise placute !

Corpul ei incepe sa arda. In cateva secunde se face scrum. Merg pe hol. Vreau sa vad cat de puternici sunt astia. Imi trag gluga pe cap si merg pe hol. Cand trec pe langa bucatarie , toti isi intorc capul spre mine.

- Hei ! Stai pe loc ! urla Leah.

Toti trei alearga dupa mine. Ies pe usa , apoi sar poarta. Ajung in fata garzilor ce isi scot sabiile cand ma vad. Ranjesc. Leah ajunge langa mine si incearca sa ma atace cu un fulger. Ma feresc cu usurinta , fulgerul lovind pamantul si lasand un crater acolo. Daniel vine si el in lupta. In jurul lui apar vreo cinci spirite ce vin cu viteza spre mine. Imi activez puterea speciala , spiritele trecand prin mine. Daniel se albeste la fata cand vede cat de usor am invins spiritele.

- Doar atat puteti ? intreb eu ranjind.

Wyatt vine in fata. Ridica mana , iar in jurul nostru se face totul negru. Ca si noaptea. Probabil el poate vedea prin intuneric. Imi dau ochii peste cap si ma fac invizibila. Vad silueta lui cautand disperat prin intuneric. Ma asez pe vine si pun mana pe pamant. Corpul meu incepe sa arda , alungand tot intunericul. Vad elementele speriate cand e lumina din nou. Ma stramb. Poate ca sunt ei puternici , insa nu se pot lupta. Intind mana spre garzi. Flacari imense ies din mana mea si se indreapta spre garzi , ele incepand sa arda. Urlete de durere se aud. Elementele incearca sa opreasca focul , insa nu reusesc. Ma intorc pe calcaie si incep sa merg spre casa , urechile mele bucurandu-se de urlete.

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum