Sunt Simplityy

275 46 19
                                    

             Sunt o furtună, un amestec. Încerc să fiu Simplityy.

             Știu că am spus că renunț la wattpad. Încerc să o fac. Am căutat foarte multe soluții, iar aceasta este cea mai plăcută. Încep o nouă lucrarea. Sfârșitul lui Simplityy reprezintă un nou început, dar tot pentru ea. Este o reinventare.

              Nu o să mă mai întorc la wattpad, nu pentru totdeauna. Mi-am propus să mă întorc la începutul verii, dar nu sunt sigură. O să revin pentru a publica o lucrare și pentru că îmi este dor, dar nu o să mai pot rămâne.

              Știu că trebuie să ofer câteva răspunsuri. O să încerc să elimin câteva semne de întrebare, dar nu cred că o să reușesc să mă fac înțeleasă în întregime.

              O să încep prin a spune de ce am apărut pe wattpad. E greu de explicat. Da, am vrut atenție, dar nu acel tip de atenție. Am vrut să trăiesc, să fiu auzită, să fiu văzută. M-am simțit invizibilă în realitate și cred că așa o să mă simt mereu. Am impresia că m-am născut pentru a nu exista. Probabil că nu are logică.

             Simplityy a apărut pentru că aveam nevoie de ceva. Aveam nevoie de ceva să fie al meu. Îmi doream orice. Aveam nevoie de o distragere, de o existență. Am vrut să simt că trăiesc. Nu cred că pot să exprim în cuvinte. Era nevoia nebună de a fi auzit, de a vorbi cu cineva, de a spune cuiva.

             Un alt motiv a fost curiozitatea mea. Mereu am fost interesată de oameni. Am vrut să îi cunosc și să îi testez.Probabil că nu sună foarte sănătos, dar am vrut să cunosc foarte multe persoane, să cunosc modul lor de a trăi. Știam că nu mă pot lega de cineva, dar îmi doream să ascult. Mi s-a spus că sunt o foarte bună ascultătoare. De ce? Pentru că eu trăiesc prin poveștile altora. De ce obișnuiam să pun întrebări la finalul capitolelor? Pentru că voiam să cunosc. Îmi doream să simt viața, măcar puțin. O numesc „nebunia de a învăța" și am avut-o mereu. În realitate, nu e foarte bine văzută, dar a fost primită bine pe wattpad.

              Probabil că o să credeți că v-am folosit. Nu știu cum aș putea să o numesc. Nu sunt sigură că este normal și sănătos, dar nu am putut să fac altceva. Oamenii sunt foarte intereanți și poți să ajungi la ei prin intermediul internetului. Nu puteam să trăiesc prin propria persoană, așa că am căutat o soluție.

              Pe wattpad, nu am vorbit niciodată despre ce e mai rău la mine. De ce? Pentru că nu o pot face. Simplityy nu trebuie să trăiască așa ceva. Am inventat-o pentru a trăi binișor și pentru a renunța la realitatea aceasta coruptă.

              Trec mai departe. De ce renunț la Simplityy? Nu, nu am găsit o soluție pentru realitate. Nu cred că o să găsesc vreodată. Am obosit. Am obosit să o tot ascund, să îmi fac o sută de probleme.

             Wattpad-ul a însemnat foarte mult pentru mine. Vă mulțumesc pentru tot! Am simțit că trăiesc. M-am simțit importantă și văzută. A fost mai mult decât bine. Cred că am descoperit câteva cuvinte din definiția fericirii. Ați fost cei mai minunați oameni din viața mea. Probabil că și singurii pe care am simțit că îi iubesc. Da, iubirea este prea mult pentru mine, dar este prea puțin pentru voi. Nu pot să exprim tot ce am simțit.

              O să îmi facă plăcere să mă întorc aici. Wattpad-ul este casa mea. Niciodată nu am știut ce înseamnă „acasă", dar am aflat. Acasă e peste tot. Acasă e acolo. Nu trebuie să exprim în cuvinte. Acasă e pe wattpad. Acasă e când sunt Simplityy.

               Vă mulțumesc pentru tot! Sper că o să aveți grijă de wattpad așa cum ați avut de Simplityy.

Sunt SimplityyWhere stories live. Discover now