Youtube

120 21 54
                                    

          Îmi pare rău, prietene! A trecut foarte mult timp. Ce faci? Cum ești? 

          Am ales un subiect diferit. Să vorbim despre cum frații Gogan și frații Munteanu au distrus platforma românească. Am vorbit despre muzica românească, așa că mă rezum la vlog. Încerc să nu generalizez pentru că speranța nu a murit, aștept să găsesc un canal minunat.

           Să începem.

           Andra Gogan și Răzvan Gogan au revenit cu o „melodie". Au repetat cinci versuri de șapte ori și bum, au transmis un mesaj. Au încercat să înceapă un scandal într-un mod subtil. Au aruncat două vorbe la început și au continuat cu un mesaj foarte emoționant, sper că ai simțit ironia. Ei, minunații, și-au exprimat părerea despre cum Selly și Mimi distrug educația tinerilor. Stai, derulează mai în spate. Nu erau o gașcă? Se vede că am fost paralelă. 

          Nu vreau să mă implic în așa ceva, dar mi se pare o prostie. Se „lovesc" pentru că au rămas în pană de idei. Frații Gogan publică o încercare de melodie și reacționează jumătate de youtube. E penibil. Ei nu fac vlog adevărat. Se prostesc pentru câțiva bănuți. Știi ce e mai trist? E trist că există foarte multe persoane ce susțin prostia lor. De ce primim tot ce ni se oferă? De ce ne putem să cerem mai mult?

           Am râs de Zmenta pentru că a încercat să își schimbe stilul, să treacă la ceva mai educațional, dar îl acceptăm pe băiatul Munteanu cu ff-urile de pe wattpad. Nu l-am suținut pe Tudi Popa pentru că nu își bătea joc de oameni, l-am raportat pe Codrin când a încercat să ne arate realitate. Ne-am băgat picioarele în industrie și am lăsat toți analfabeții să devină „idoli".

          Îl acceptăm pe Coțofană, dar el nu are habar ce este un „MV". O acceptăm pe Mimi, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Să nu spun de Beregoi, Vasco sau Deniz Vural.

         Canalul lui Ilie era mult mai bun decât este al lui Selly. Nu pot spune că era de calitate, dar nu l-am auzit înjurând ca la ușa cortului. Mikey Haș era mult mai amuzant într-un episod decât este Vlad Munteanu într-un anotimp.

          De ce nu putem să apreciem oamenii talentați? Oferim șanse oricui și e o mare prostie. Ne limităm la puțin și prost pentru că ne este frică să descoperim. Am văzut fetițe de zeci ani, care prezintă cărți, mult mai bune decât tinerii din top.

          Am obosit. Prostia domină. 

Sunt SimplityyWhere stories live. Discover now