Banii ne-au transformat

91 16 29
                                    

         Ați fost împotriva PSD, dar o bucată de pâine a făcut diferența.

          Îmi e scârbă. Îmi e scârbă de ceea ce se petrece în Piața Victorie.

         E trist. Nu ați putut alerga pentru femeile ce au luptat împotriva cancerului, dar puteți să mergeți să asculți prostiile unor analfabeți. Domnul cu rimele s-a cam murdărit de engleză și a cam greșit măsura ritmică, dar nu e nimic. Hai să promovăm prostia pentru câțiva bănuți.

         Cum te poți considera român? Îți pierzi demnitatea pentru mâncarea oferită de Psd, pentru plata pe timpul verii a căminului studențesc. Cum a spus un om inteligent, aș prefera să mor de foame și să cerșesc.

          Nu i-am reținut numele omului cu rimele, dar prostia și nesimțirea îl definesc. Îmi cer scuze, nu e om. Nu ai cum să încerci spălarea pe creier într-un mod atât de direct. Cred că doamna Codruța îl poate chema la tribunal pentru injuriile aduse.

           Cred că aș fi preferat să meargă oamenii la manifestul pentru LGBT. Îmi cer scuze, nu îmi doresc să jignesc persoanele din această comunitate. Aș fi preferat să promovăm iubirea, în orice mod, decât să promovăm prostia.

            Auzi la el, „Din sufragerie, direct la pușcărie". E strigător la cer. Putea să o spună mai direct? De ce se numește „miting împotriva abuzurilor"? E o adunare pentru mâncare. Majoritatea oamenilor nu îl ascultă pe domnul Pleșoianu, mi-am amintit numele, au venit pentru bănuți și mâncare.

           Am o întrebare. Face domnul „Pleșoianu" curățenie? Las prostia dumnealui, dar locul e plin de sticle. Își rupe din timp pentru a strânge după „miting". De ce să vină oamenii de la curățenie pentru prostia lui?

          Altă întrebare. Ce prost și-a dus copilul la acest eveniment? Serios, ce caută un copil de 3 ani? Dacă tu ești redus mintal, mergi liniștit. Nu duce un suflet pur! Pufuleții mei, nu distruge un suflet pur.

         Domnul Tăriceanu vrea democrație. Vrea pe naiba. Mi-am amintit de afirmația domnului cu rimele. Am o întrebare. Știe ce înseamnă „torționar"? Nu cred. Cuvinte mari pentru un zero.

          Să vină membrii PSD și să îmi dovedească faptul că ei au făcut ceva pentru țara aceasta. Stai, să nu îmi dovedească. Să facă, să încerce. Să nu folosească „banii" țării pentru prostiile lor. Părinții mei au plătit statului pentru un astfel de eveniment. E bine, îmi vreau banii. Puteam să salvez o viață, dar trebuie să privesc cum sunt distruse foarte multe.

             O întrebare de la o încercare de om. Cum ajunge ambulanța la oameni? Zboară?

              Doamne, e penibil. Îmi e scârbă. Știi care e problema? Noi le-am dat apă la moară. Am acceptat ca proștii. Ne-am vândut. E prima oară când regret că sunt româncă. E trist.

                Nu cred că pot spune mai multe. Aș fi preferat să mor. Serios, aș fi preferat să mor decât să văd așa ceva. Să vă pună naiba să mai protestați iarna. Ați pierdut gramul de demnitate, ați devenit sclavii unor ființe groaznice. Vă felicit! Ați distrus România!

Sunt SimplityyWhere stories live. Discover now