Hai să ne exprimăm

64 16 7
                                    

          Ai auzit de experimentul social „I trust you, do you trust me?"? 

          Am căutat diferite filmulețe și informații până am ajuns la întrebarea „De ce nu a fost și în România?". Am fost entuziasmată pentru câteva ore. De ce să nu o facem noi?

           Eu am mai avut încercări de proiecte și mă bucur pentru că au existat persoane care m-au ajutat. Acest proiect este la alt nivel și sunt sigură că nu îl pot face singură. Trebuie să precizez și faptul că nu „oblig" pe nimeni. Te înțeleg și îți respect părerea, dar nu e nevoie să îmi trimiți zeci de mesaje negative. Nu fac ceva rău, nu cred că sunt o influență negativă, așa că nu este nevoie să îți pierzi timpul. 

           Oricum, ne întoarcem la subiect. Despre ce e vorba? Proiectul a fost folosit ca un experiment social, dar eu vreau să îl transform într-un mod de exprimare. Vreau ca oamenii să fie curajoși și să se poate exprima. Vreau să poți sta în oraș cu placarda ta și să aștepți îmbrățisările celorlalți.

           Eu urăsc contactul fizic, dar vreau să pot lua parte. Dacă reușesc, voi fii undeva în capitală sau în unul dintre orașele țării cu două pancarte, una în limba română și una în limba engleză. Sunt foarte entuziasmată și curioasă. Vreau să văd reacțiile oamenilor și cred că este prima oară când nu îmi este frică să mă expun. 

            Probabil că majoritatea nu ați înțeles, așa că vă rog să vizionați filmulețul de la media. Îmi doresc să mă apropii de ideea persoanelor respective, dar eu nu sunt pro LGBT, așa că am un alt text. În schimb, tu poți susține LGBT, poți susține orice. Plus, nici măcar nu trebuie să fii într-un oraș mare. Poți să ne ajuți și dintr-un oraș mic, într-un parc.

           Sper că vor exista măcar cinci persoane care pot face parte din proiect. 


           Poți adăuga orice idee. Poți face live pe facebook, poți fii din străinătate, poți face orice. Îți aștept părerea. Dacă tu cunoști și alte persoane, le poți eticheta sau le poți anunța. Îmi poți scrie în privat pentru anumite întrebări sau idei. Nici măcar nu este nevoie să îmi spui unde vei fii sau care este textul tău, dacă nu dorești.

           Nu am stabilit o perioadă pentru că vă aștept părerile și vreau să o alegem împreună. Nu cred că este imposibil să reușim. 

           Tu ești schimbarea.


         Persoanele din video au tricouri cu mesaj, dar putem folosi pancarte. Poți căuta pe youtube pentru mai multe detalii.

Sunt SimplityyWhere stories live. Discover now