Sunt independentă și îți mulțumesc

90 18 26
                                    

          Am analizat și mi-am dat seama că eu nu vreau ca părinții mei să trăiască pentru mine. 

         Poate că sună ciudat, dar eu nu obișnuiesc să le cer părinților ceva anume. Orice îmi oferă, e perfect. Sunt adolescenta care nu își cumpără haine, nu își cumpără cărți, nu iese pe banii părinților. Vreau să fac totul prin puterile mele. 

         Am impresia că am primit mai mult decât merit. Mi se pare enorm de mult să ai o casă și mâncare în această lume. Nu am spus niciodată, dar adorm mulțumind. Mulțumesc pentru că am trăit până în acel moment, mulțumesc pentru că am reușit să ajung aici și mulțumesc pentru că am învățat să fiu om.

         Nu am avut niciodată o relație de prietenie cu părinții mei, dar am știut să îi respect.  Nu au știut când mi-a fost distrus sufletul pentru prima oară, nimeni nu a știut. Nu îmi cunosc „obiceiurile sinucigașe". Nu o cunosc pe Simplityy. Nu știu că am scris unei televiziuni. Nu au știut multe despre mine pentru că nu mi-am dorit să îi dezamăgesc. Dacă a fost nevoie, am dormit și doar patru ore pentru a fi sigură că nu greșesc nici măcar un răspuns la un test. 

        Nu, nu am tot ce era posibil pentru a îi face mândrii, dar am încercat. Am ajuns la concluzia că eu voi continua toată viața, dar ei nu trebuie să o facă. Eu sunt mândră de ei.

       Nu e vorba doar despre părinții mei, e despre toți cei care m-au întâlnit. Nu îmi doresc să existe persoane care trăiesc pentru mine. Eu am fost, sunt și voi fii singură. De la început până la sfârșit. Indiferent de situație, eu mă am doar pe mine și mă pot baza doar pe mine. Am reușit până în acest moment și promit că voi reușii mereu. 

        Dacă ai ales să citești aceste cuvinte, îți mulțumesc. Simplityy a pierdut foarte mulți prieteni virtuali, dar nu o pot calcula ca pe o pierdere. De ce? Pentru că am avut doar de câștigat pe wattpad. Am întâlnit foarte multe persoane și ele au ajutat la construirea mea, la refacerea sufletului meu. Poate că unii au plecat după ce au pus prima cărămidă, dar contează. Mereu a contat. Poate că îmi ești prieten pentru o noapte de vară sau pentru un sezon, dar eu nu te uit. Poate că nu îmi amintesc numele, dar îmi amintesc de tine. Nu îți pot uita cuvintele.

         Nu suport contactul fizic, dar aș fi îmbrățișat toate persoanele de pe această aplicație. Mi-a plăcut să încerc să vă șterg lacrimile și să bat palma cu voi, A fost bine. Nu binișor, bine. Am fost și bine pe wattpad. Îți mulțumesc!

         Sincer, îmi e frică să scriu prietenilor de aici pentru că nu am păstrat legătura cu foarte mulți. Dacă ai citit, să nu uiți cât de mult ai însemnat pentru mine. Ți-ai pus amprenta pe sufletul meu și m-ai ajutat să devin om. Nu spune că nu ai existat, că nu ai realizat nimic. Eu sunt dovada vie. Datorită ție, eu pot spune că sunt binișor și că trăiesc. Ești foarte important, iar povestea ta trebuie să fie spusă mai departe.

          Nu uita. Indiferent de nume, de vârstă, de aspect sau de personalitate, ești minunat. Poate că ne-am întâlnit sau poate că nu, dar eu te ador. Oamenii au fost materia mea preferată de la început. Nu mi-au plăcut, dar i-am adorat. Le-am inspirat cuvintele și m-am bucurat de fiecare privire care s-a oprit asupra celor scrise de mine. Sper că nu te-am deranjat și că nu te-am dezamăgit. 

         Îți mulțumesc! Mult succes! Piesa de la media e pentru tine, omule. Ai grijă de lumea ta.


        Nu îți pot cere să etichetezi persoanele importante pentru tine și nu te pot obliga să le scrii, dar te rog să te asiguri că ele știu cât de minunate sunt.

Sunt SimplityyWhere stories live. Discover now