Capitol fără titlu 18

81 22 11
                                    

           Îți mulțumesc pentru că trăiești!


          Am avut parte de câteva pierderi. Știi ce este ciudat? Fiecare se simte într-un mod diferit. Nici măcar nu poți spune că te obișnuiești, doar înveți să le accepți. 

         Nu am plâns o persoană în fața alteia. De ce? Pentru că trebuie să fie momentul nostru. Eu îi mulțumesc peste tot și retrăiesc momentele petrecute împreună. Caut răspunsuri și găsesc întrebări. 

        Sufletul meu a fost rănit de moarte de prea multe ori Pot spune că am crescut auzind „a murit". Niciodată nu am spus-o, dar a durut și când a murit vecinul bătrân care îmi oferise bomboane de câteva ori. De ce? Pentru că nu înțelegeam. Nu pot spune că a fost un om minunat și că era iubit de foarte multe persoane, dar a murit. A fost trist. 

       Îmi trăiesc zilele amintindu-mi de o persoană foarte importantă care m-a părăsit la o vârstă fragedă. Nu pot spune că am fost omul potrivit al acesteia sau că am avut o relație foarte apropiată, dar m-a afectat. Nu am știut să o prețuiesc. Îmi pare rău, chiar îmi pare. 

        Nu îmi permit să critic persoanele care aleg sinuciderea. Nu pot întreba „ de ce?". Am fost acolo, pe margine, se simte oribil. Ultima mea încercare a fost zilele trecute. Nu pot spune că mi-am revenit pentru că nu există salvare după un asemenea moment. O parte din mine a rămas acolo. Aș vrea să spun că îmi simt mână, că mi-a rămas un semn roșu pe gât, dar nu. Nimeni nu și-a dat seama, iar acel moment va rămâne doar al meu. Poate că sună prostesc, dar este o experiență. Nu îmi doresc să se repete, dar sunt sigură că va mai exista una.

          Fiecare pierdere îmi aduce regrete. Nu am vorbit destul cu persoana respectivă, nu am prețuit-o pe cealaltă și nu am cunoscut o alta. Moartea lui Chester mi-a adus ultimul regret. Îmi pare rău că nu l-am cunoscut. Consider că l-am citit puțin prin melodiile sale și prin viața publică, dar nu l-am avut în fața ochilor, nu l-am auzit în realitate. Am un alt regret. Îmi pare rău că nu a fost bine și că a trecut prin momente grele. Îmi pare rău, Chester! Sper că ești bine, eroule! Muzica ta va rămâne pentru totdeauna. 

          Aș putea scrie mai mult, dar nu am acest drept. L-am admirat și îmi lipsește. Versurile sale sunt bandaje pentru suflet. Nu există cuvinte pentru a îi mulțumi. Pe el l-am pierdut, dar au rămas foarte mulți. Îmi doresc să le pot arăta cât de mult îi apreciez. De la Mike Shinoda până la Boy Epic, toți au un loc special.

          Nu sunt fana care visează la o nuntă cu artistul preferat. Până la urmă, nu am făcut nimic pentru a merita un asemenea rol. Îmi doresc să fie fericiți. Dacă ei sunt bine, este perfect.

          Nu cred că poți trece peste o pierdere, dar poți învăța să trăiești după aceasta și să îi accepți consecințele. Sufletul tău va fii rănit, dar este „ok". Cum spune și melodia, e ok să nu fii ok. Poți continua, indiferent de circumstanțe. Poți merge mai departe pentru că te așteaptă și lucruri minunate. Sunt sigură că vei putea privi cerul și vei putea zâmbi. 

          Dacă ai probleme, nu încerca să te ascunzi. Caută o persoană și vorbește cu ea. Există speranță pentru oricine și nimic nu e prea mult. Ai grijă de tine și de cei din jurul tău. Să nu îți fie frică să ceri ajutor și să oferi. Îți mulțumesc!

     

          Sper că ești bine, cititorule! 

Sunt SimplityyWhere stories live. Discover now