3-En Dipten Başlamak

6K 358 328
                                    

Yoongi derin bir nefes alıp etrafa göz attı. Muhabirler dikkat kesilmiş, salondan hiçbir ses çıkmıyordu.

Yoongi dün arkadaşlarının onayını ve desteklerini almasına rağmen korkuyordu. Şu an burada toplanan muhabirleri 'Uyku saatimi 2 saat azalttım.' diyerek yollamayı bile düşünüyordu.

Gözü kapıda duran grup arkadaşlarına takıldı. Konuşmasını söyleyen hareketler yapıyorlardı. Arkadaşlarının arkasında duran Bang Si Hyuk'u görünce tekrar derin bir nefes aldı.

"Öncelikle bunu daha önce açıklamadığım ve hala korkakça düşündüğüm için herkesten özür dilemek istiyorum."

Yoongi ayağa kalkıp eğilerek özrünü sunduktan sonra tekrar oturdu. "Yakın zamanda baba olacağımı öğrendim." Yoongi gazetecilerin soru sormasına fırsat vermeden açıklamasına devam etti. "Evet, düşündüğünüz gibi yakın zamanda hamileliğiyle gündemde olan Park Seol Min'in karnındaki bebeğin babasıyım. Kendisinin de dediği gibi kendimi babalığa hazır hissetmiyorum, yine de bunu saklamak istemedim." Yoongi tekrar ayağa kalktı. "Dinlediğiniz için teşekkür ederim." Tekrar eğilerek selam vererek onu bekleyen arkadaşlarının yanına gitti hızlı adımlarla. Arkadaşlarının yanına gidene kadar geçen sürede muhabirlerin sorularını duymazdan geldi. Arkadaşlarının yanından itibaren ise korumalar gazetecileri kendisinden uzaklaştırdı. Binanın toplantı salonundan prova odalarına kadarki mesafede Yoongi suskunluğunu koruyordu. Kendisine acıdı, arkadaşlarına teşekkür bile edemiyordu. Dudaklarını açıp birkaç kelime söylemekten korkuyordu. Zaten az önce fazlasıyla konuşmuştu.

"Sorun değil." diyerek Yoongi'nin omzuna hafifçe vurdu Namjoon. "Özür dilemek istiyorsun, teşekkür etmek istiyorsun ama gerek yok."

"Yine de..."

"Hayır." diyerek Yoongi'nin sözünü kesti Jin. "Bizi mahvetmedin, doğru olanı yaptın."

"Seol Min neden korkmuyor biliyor musun? Çünkü en dipten başlayarak geldi bu noktaya kadar. Düşse bile ne kadar düşebilir ki? En dibe düşse bile ne fark eder? Zaten en dipten başarmışken bir kez daha başaramam mı diye düşündü. Biz de yapabiliriz, biz de en dipten başlamadık mı? Yine yapabiliriz." Hoseok sözlerinden sonra Yoongi'nin sırtını sıvazladı. "Eğer fandomdan giden olursa bunu dert etme, gerçek Army'lerimiz daima bizimle kalacaktır."

Yoongi bir gülümseme sundu. Tüm teşekkürlerini saklamıştı bu gülüşüne. Konuşmasına gerek yoktu, kalbinden geçen tüm sözcükleri biliyorlardı ne de olsa. Yine de teşekkür etti Yoongi. "Teşekkürler, benimle olduğunuz için."

°°°

Seol Min odasında Yoongi'nin basın açıklamasını izlerken gülümsemesini saklayamıyordu. "Baban... Sana bir şans verdi Gijeog!"

İnternetteki yorumları okumaya başladı ardından. Yorumlara bakarak en mantıklı adımları atacak ve hem kendisini hem de Yoongi'yi bu durumdan kurtaracaktı.

[+3794, -1676] Baba olmaya hazır değilim? Keşke bunu yatağa girmeden önce de düşünseydin!

[+3422, -1543] İki saat içinde Big Hit'in ücretsiz doğum kontrol yöntemleri dersi verdiği haberi çıkarsa hiç şaşırmamㅋㅋ

[+2864, -1357] Kedi de değilsiniz ki BangPD sizi kısırlaştırsın, prezervatif takmayı bilmiyorsanız dedem bile öğretebilir ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+2691, -1024] İki kişi sevişiyor ve gündem oluyor, toplumumuz gerçekten aptal.

[+2438, -976] Hamile bir kadını bırakmak? Bunu sana yakıştırmadım Min Yoongi!

I CONTRACT(ED) Where stories live. Discover now