13-Kıskançlık

4K 295 58
                                    

Multimedya: Eun Hwa ile Erva

°°°

Yoongi mutfak robotunun çıkardığı ses ile gözlerini araladı. Tüm gece boyunca şarkı sözleri üzerinde yoğunlaşmıştı, uyuyalı iki saat bile dolmamışken uyanması iyice öfkelendirmişti onu.

Ayaklarını sürüye sürüye mutfağa gitti. Bong Cha, Yoongi'nin geldiğini bile fark etmemişti. Yoongi bunun üzerine mutfak robotunun fişini çekti.

Bong Cha'nın bakışları ona döndüğünde işaret parmağıyla sol kolunun bileğini işaret etti. "Saat 8!"

Bong Cha odanın diğer köşesinde oynayan Erva ile Eun Hwa'yı işaret etti. "Ve benim onlar için kahvaltı hazırlamam lazım."

"Sadece ekmek ver o zaman!" Yoongi, masadaki salatalık dilimlerinden birisini ağzına atarak odasına geri dönerken Eun Hwa ile çarpıştı. Ona korkuyla bakan çocuğa karşı genişçe gülümsedi. "Dikkatli ol, ufaklık." Hafifçe Eun Hwa'nın saçlarını karıştırırken gözü Erva'ya takıldı.

Erva hayal kırıklığıyla ona bakıyordu. Tıpkı portakal almayacağını söylediğinde Seol Min'in kendisine bakması gibiydi bakışları. Yoongi, Ağustos ayının ortasında portakal yedikleri güne dalmışken Erva'nın elindeki biberonu Yoongi'ye fırlatmasıyla sıyrıldı düşüncelerinden.

Önüne düşen biberona ve Erva'ya baktı. Erva'nın gözlerindeki nefrete... O nefretin gözyaşına dönüşümünü izledi. Erva, arkasına dönüp hızla koşarak gözden kaybolana kadar bakmıştı Yoongi Erva'ya. Sonra, görüş alanına Bong Cha girdi. Hızlı adımlarla Erva'nın arkasından gidiyordu. Yavaş adımlarla Yoongi de takip etti onu.

Bong Cha, duvarın köşesine sinip usulca ağlayan Erva'nın önünde diz çöktü. İlk önce baş parmaklarını, Erva'nın ıslak yanaklarında gezdirdi. "Erva..." Bong Cha uysal bir sesle konuşmaya başladı. "Babana kızgın mısın?"

Erva başını aşağı yukarı salladı.

"Bazı şeyler babanın kafasını karıştırıyor. Babanın bunları düşünmesi için de zamana ihtiyacı var. Bu süre zarfında senden uzak durabilir ama seni çok seviyor. Bu yüzden babana kızma olur mu?" Erva, Bong Cha'nın sorusu üzerine tereddütle de olsa kafasını yine aşağı yukarı salladı. Bong Cha genişçe gülümseyip Erva'ya sıkıca sarıldı. "O zaman Eun Hwa ile beraber ellerinizi yıkayıp kahvaltıya gelin olur mu?"

Erva gülümseyerek Eun Hwa'nın yanına doğru koşmaya başladı. Erva'nın arkasından çıkan Bong Cha'yı Yoongi durdurdu. "Çocuğa yalan söylemeyi kes. Onu sevdiğim falan yok."

Bong Cha öfke dolu bakışlarını Yoongi'ye yöneltti. "Yalan söylemeyi kesmesi gereken sensin, hem de kendine karşı! Onunla olan kan bağını görmezden gelemiyorsun, yıllar önce Seol Min tek başına bebeği üstlendiğinde olduğu gibi..."

Yoongi alayla dudağının sağ kenarını havaya kaldırdı. "Aynı hatayı iki kez yapacak kadar aptal değilim."

"Anne!" Eun Hwa'nın ona seslenişi üzerine Bong Cha içeriye gitmeden önce Yoongi'ye alayla baktı. "Sen bu laflarını teker teker yerken... Seni keyifle izleyeceğim, Min Yoongi!"

Bong Cha gidecekken duraksayıp arkasına döndü. "Bu arada yarın Erva'nın doğum günü."

"Biliyorum..." dedi Yoongi buz gibi soğuk bir sesle. "Karımın ölüm yıl dönümünü."

I CONTRACT(ED) Where stories live. Discover now