15-Okul

3.9K 276 30
                                    

Multimedya: Allahım ben bu kızı artık yiyeceğim diye haykıran fotoğraflardan birisi. Bir de 'Yoongi, bu kıza karşı nasıl tepkisiz kalıyorsun?' diye sordurtan...

°°°

"Sabahın 7'sinde bize söyleyeceğin çok ama çok önemli şeyi söylesen de uykuma geri gitsem?"

Bong Cha tüm üyeleri önemli bir şey söyleyeceğini söyleyerek uyandırmış, şimdi de kahvaltı sofrasına oturmuştu. Yoongi her zamanki gibi huysuzdu.

"Ben okuluma devam etmeyi düşünüyorum." Bong Cha'nın sözleri üzerine Yoongi gözlerini devirdi. "Ee bundan bizene?"

"Ben okuluma devam ettiğimde Erva ile ilgilenemeyeceğim. Bu yüzden Erva'yı kreşe yazdırmam gerek ve bil bakalım neye ihtiyacım var? Resmiyetteki babasına! Şimdi sizi ilgilendiriyor mu Bay Min?" Bong Cha, Yoongi'nin sinirini bozacak şekilde gülümsediğinde Yoongi isteksizce konuşmaya başladı. "Sana vekaletname vermiştim. Tek başına halledemiyor musun?"

"Sadece birkaç şeye imza atman gerek." gerek dedi Bong Cha yalvarırcasına.

"Sorun imza atmak da değil. Sorun vaktimi harcayacak olmam. Vaktimi sevdiklerime ayırırım." dedi Yoongi donuk bir suratla.

"Tamam o halde, Erva'yı okula kaydedemeyiz ve ben okuldayken sürekli yanında gezdirmek zorunda kalırsın." Bong Cha'nın dedikleri üzerine Yoongi saçının üzerinde duran göz bandını çıkardı. "Üzerimi değiştirip geliyorum."

°°°

"Okul alışverişine gelmek zorunda mıyım?"

"Yoongi." Bong Cha derin bir nefes aldı. "Sadece arabada duracaksın."

Yoongi de ekledi. "Ve çocuklar da yanımda duracak."

"Çocuklar yanımda olup alışveriş süresini uzatmasın diye arabada onlarla kalmanı istiyorum zaten." Bong Cha 'Anlaştık mı?' der gibi Yoongi'ye baktı. "Yoongi sıkıntıyla nefesini dışarı verdi. "Tamam, bekliyorum."

Bong Cha arabadan inip mağazaya girerken Yoongi çocuklara döndü. "Ses yapmak, hatta hareket etmek bile yok."

"Yani uyumacılık mı oynayacağız Yoongi ajusshi?" Yoongi, Eun Hwa'nın ona ajusshi demesiyle kaşlarını çattıysa da dediği şeyi çok mantıklı buldu. "Evet, evet. Uyumacılık oynayacağız. İlk önce uyanan kaybeder."

Çocukların ikisi de aynı anda gözlerini kapayınca Yoongi de gözlerini kapattı. Bir süre sonra kolunda ağırlık hisseden Yoongi gözlerini araladı. Erva, koluna başını yaslamış, uyumaktaydı. Erva'yı hafifçe kendisinden uzaklaştırdıysa da Erva tekrar başını Yoongi'nin koluna koymuştu. Yoongi birkaç kez daha Erva'yı kolundan itelese de sonuç hep aynı olmuştu.

En sonunda vazgeçen Yoongi, koluna Erva'nın başını koymasına izin vermişti. Ama kolunu hareket ettirmediği için kolunun uyuştuğunu hissediyordu. Bu yüzden önce Erva'nın kafasını dizine koydu, ardından Erva'nın küçük bacaklarını koltuğa çıkartıp Erva'nın bacaklarını uzatarak rahatça uyumasını sağladı. Yavaş hareketlerle kolunu hareket ettirdikten sonra kollarını göğsünde bağladı. Gözlerini yummadan önce dizinde uyuyan Erva'ya bir kez daha baktı.

Annesine, Seol Min'e çok benziyordu. Aklına Seol Min hamile olmadan önceki anılarından birisi geldi.

"Bu film, cidden çok sıkıcı." Yoongi dizinde yatan Seol Min'in saçlarını okşarken bir yandan da sıkıntıyla konuşuyordu.

"Daha film başlayalı on dakika oldu." Seol Min esneyerek konuştuğunda Yoongi genişçe gülümsedi. "On dakika oldu ama esniyorsun."

Seol Min yüzünü televizyondan, Yoongi'ye çevirdi. Uysal bir sesle konuştu. "Saçlarımla oynuyorsun çünkü. Saçlarımla oynandığında uykum geldiğini biliyorsun."

Yoongi tek hamlede Seol Min'i dizinden kaldırıp oturur pozisyona getirdi. Seol Min'in yüzüyle kendi yüzünü hizaladıktan sonra arsızca gülümsedi. "İstersen uykunu da açabilirim."

Seol Min'in gülümsemesi üzerine Yoongi dudaklarını Seol Min'e doğru yanaştırdı...

Erva'nın korku dolu iniltileriyle gözlerini araladı Yoongi. Erva'nın kaşları çatılmış, vücudu kendini kasmıştı. Minik ellerini sıkıca yumruk yapmıştı.

Bakışları o küçük yumrukta yoğunlaştı Yoongi'nin. Aklına Seol Min'i ilk defa hastaneye götürdüğünde Seol Min'in bebeğini kaybetmemek için elini deli gibi sıkışı gelmişken kulağına Seol Min'in çaresiz sesi doldu. "Yoongi... Korkuyorum."

Uzun ince parmaklarını istemsizce Erva'nın saçının arasına geçirdi. Zarif hareketlerle Erva'nın saçlarını okşamaya başladığında Erva da uysallaşmaya başlamıştı. İlk önce kasılan bedeni rehavet haline geçti, ardından sımsıkı kapattığı elini araladı. Bir süre sonra ise korku dolu iniltileri dinmişti.

Yoongi, eli hala Erva'nın saçları arasındayken gözlerini tekrar yumdu.

I CONTRACT(ED) Where stories live. Discover now