Prolog

18.6K 496 47
                                    

Sarah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sarah

,,Simt că te-am iubit din prima clipă, iar momentele în care îmi doream să nu o fi făcut, să nu cad pradă vrajei tale, nici nu au existat. Şi cel mai trist e că am avut încredere, dorind să pătrund în sfera ta şi mi-am oferit inima ajungând să o primesc înapoi mai rănită decât era."

Aiden

,,Am fugit când singurul lucru pe care trebuia să îl fac era să rămân, dar nu mi-am imaginat că ai reușit să mă subjugi atât de tare."

Heaven

,,Mereu îmi promit mie însămi că voi pleca, însă mereu e cu un pas înaintea mea. De fiecare dată, reuşeşte să mă întoarcă din drum ca, mai apoi, mă facă să sufăr mai mult fără a câştiga ura mea. El e singurul pe care trupul, inima şi mintea mea îl recunosc şi acceptă!"

Ryan

,,Nu o pot lăsa liberă. Ştiu că o rănesc, că pe zi ce trece suferința în care am aruncat-o crește din ce în ce mai mult, iar singurul lucru pe care i-l ofer este incertitudinea, dar dacă o las să îmi scape atunci voi pierde singura speranță din viața mea."

Sarah

,,Ți-am oferit toate armele pentru a mă doborî, iar tu nu ai ezitat nici o clipă în a le folosi. M-ai îndepărtat fără nici o explicație, iar apoi te-ai întors ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Și cel mai trist e că, deși sunt conștientă de acest lucru, nu te pot scoate din mintea și inima mea."

Aiden

,,Ai dreptate! Am ales cu mintea și prea târziu am realizat că ai apărut în viața mea exact în clipa în care și ultima mea speranță se risipise. Totuși, sunt mai hotărât ca niciodată să uit trecutul și să-mi las inima să se îndrepte încotro îi este locul."

Sarah

,,Cum poți să ne faci asta? După tot ce am trăit? Chiar vrei să-mi dovedești că totul nu a fost decât o plăsmuire a imaginației mele? Vrei cu ardoare să îmi demonstrezi că am greșit când am crezut în tine? Simt că tot prin ce mă faci să trec e ca o pedeapsă. Ai reuşit să mă faci dependentă de tine, dându-mi impresia că şi tu simți la fel, ca mai apoi să mă abandonezi într-un abis ce îți e mult prea cunoscut."

Aiden

,,Crezi că dacă arunci vorbele astea nu-mi voi da seama că nu sunt decât rodul rațiunii tale? Iubito, singura pe care vreau să o ascult este vocea inimii tale!  "

Allison

,, Îl urăsc, dar în acelaşi timp îmi lipseşte. Mă intrigă, făcându-mă să vreau să pătrund cât mai adânc în lumea sa, iar în secunda următoare simt că trebuie să stau cât mai departe de el. Totuşi, tentația unei clipe de euforie pare din ce în ce mai puternică, chiar dacă ştiu că apoi voi regreta amarnic"

Alexander

,,Când o văd cum încearcă să îmi reziste sunt convins că voi duce un adevărat război cu ea, însă a reuşit să îmi zguduie mult prea tare lumea, pentru a renunța fără a lupta. "


      Mulțumesc lui EllyEliza pentru banner-ul superb de mai sus ❤

Războiul pasiunilorWhere stories live. Discover now