Kapitel 2 Instagram

2.7K 25 13
                                    

Efter Jag accepterat Dantes förfrågan på Instagram väljer jag att gå upp ur sängen. Trots allt måste jag ju borsta tänderna även om jag skulle kunna somna om igen. Jag reser mig sakta ur sängen och beger mig mot badrummet för att borsta tänderna. Medans jag borstar tänderna inspekterar jag mig själv i spegeln mitt långa bruna hår hänger ner över axlarna som inte matchar min ögonfärg då de är gröna. Efter ca 2 minuters inspekterande sköljer jag av tandborsten och ställer tillbaka den på sin plats. Jag går mot mitt rum och lägger mig men på något sätt är jag inte trött längre och de enda som rör mina tankar just nu är Dante. Men efter ett tag känner jag hur ögonlocken blir tyngre och tyngre.

FREDAG 06.20

Piiiiip piiiip piiiiip.....

Min hand rör sig mot mobilen för att stänga av det irriterande larmet. Jag måste ha somnat igår med tanke på att jag nu vaknade av larmet som var i full gång. Jag reser mig ur sängen då jag är en person som inte gillar att dra mig i sängen när det är skola då jag redan är stressad som det är.  Jag går upp och gör min vardagliga morgonrutin, sminkar mig idag fixar jag dock endast ögonbrynen och lägger på lite mascara för att se lite fräschare ut. Hade det varit vanlig vardag hade jag haft full makeup på mig men eftersom vi ska på fest ikväll så är det lika bra att ta lite då jag är tvungen att sminka om mig hos Andrea sen. Efter jag har sminkat mig tar jag på mig det kläder jag har tänkt att ha för dagen vilket idag blir ett par svarta tajta jeans med hål på knäna samt en enkel vit t-shirt. när jag tagit på mig mina kläder går jag mot köket och tar åt mig en macka och lägger på lite smör men äter endast bara upp halva då jag aldrig nånsin vart en människa som gillar att äta på morgonen. Efter att jag ätit går jag till mitt rum och hämtar min mobil och kollar på lite bilder bland alla bilder hittar jag en selfie som jag väljer att lägga upp p Instagram i hopp om att Dante ska gilla den. Och det blir bättre ära jag hoppats Dante gillar inte bara bilden utan kommenterar också jag skiter i alla andra kommentarer och svarar bara hans.

Isabelledanielsson

Gillas av Dantelindhe, Andreakarlsson och 110 andra

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av Dantelindhe, Andreakarlsson och 110 andra

Isabellekarlsson Tired

Visa alla 40 kommentarer

Andreakarlsson Min absolut snyggaste vän<3.                                                                                                       Emanuelbrown Snyggaste vännen.                                                                                                                                     Dantelindhe Abooooow                                                                                                                                                     Isabelledanielsson @Dantelindhe <333333

Skakig går jag mot hallen och tar på mig mina svarta vans samt min vinröda bomberjacka. Är det normalt att gråta över detta jag menar jag har ju aldrig pratat med killen och hur fan kan jag typ va såhär jävla kär i honom. Jag försvinner lite i mina egna tankar när jag plötsligt kommer på att jag måste ta mig till skolan också. Som tur är bor jag så nära skolan så jag behöver inte ta tunnelbana utan kan gå det tar ca 5 min och mesans jag går kan jag u tänka på Dante win win ju. 

Medans jag går i mina egna tankar går jag in i någon

"helvete förlåt" utbrister jag och hör lite skratt från människan jag gått in i jag kollar upp och möter de finaste blåa ögonen jag nånsin sett.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var allt för denna delen hoppas ni tycker det är bra och ge gärna tips på förbättringar och så<3 Men tänkte kolla om någon av er som läser ska på killarnas konsert 20 April i Gbg (hov1 alltså kände att jag skrev det lite otydligt) 

Men ha det så bra så hörs vi i nästa del.

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu