Kapitel 12 - Upp till bevis

1.1K 19 14
                                    


"Älskling vakna" Dante ryckte försiktigt i min axel och sakta öppnade jag ögonen. "Vad är klockan?" Dante tog upp sin mobil o kollade "12 så det är dags att gå upp" "Vi har väll inga måsten idag så då kan jag faktiskt chilla lite. "Okej som min prinsessa vill" Jag flög upp och kramade honom som ett tack. Okej när jag sa till Dante att jag ville chilla menade jag bokstavligen inte hela dagen men det var tydligen så han menade det, för nu ligger vi fortfarande här i sängen och klockan är 14,36. Men det funkar helt klart för mig med tanke på att det är söndagar, dom är ändå bara fett keff så jag pallar inte bry mig faktiskt. Men Dante förstör min mysiga dag eller ja han förstör den inte för idén han precis kom med var faktiskt väldigt underbar. För vet ni vad vi ska göra? Vi ska på donkendejt!!!!! Okej det kanske inte är så mycket att hänga i granen jag menar vi hatr tusen andra finare restauranger än just donken i Sthlm men vet ni vad jag älskar donken så jag skiter i de.

Nu sitter vi äntligen på donken efter att ha fixat oss asså jag tror inte att någon förstår hur taggat jag är på att börja äta, för trots att vi beställt maten måste vi ändå vänta så typiskt donken. Men jag tror maten är klar nu för i mitt öga tycks jag se en liten filur vid namn Dante komma bärandes på en bricka full med mat på, underbart. Dante slår sig ned bredvid mig med brickan full av mat, till mestadels hans mat då eftersom jag bara beställde en happy meal då jag inte alls är hungrig egentligen utan bara sugen på donken för vem är inte de lite då och då. Vi sitter och äter vår mat under tystnad då jag inte kan prata när jag äter det funkar liksom inte så. Men tyvärr störs ju denna tystnad och inte av vad som helst utan från ingenstans kommer en tjej som jag tror är i vår ålder och ställer sig rakt framför Dante. Jag kollar mot Dante för att se en reaktion och det jag möts av känns inte så bra han ser liksom otroligt obekväm ut och tro mig hade det vart ett fan hade han inte sett ut så då hade han vart glad. Så min slutsats är att han haft något med denna tjejen jag skiter i om det är ett engångsligg eller om det är ett ex, jag vill bara bli av med henne nu.

"Hej Dante de va längesen" tjejen kollar mot honom som att hon typ vill äta upp honom "Och fulare har du inte blivit direkt" Dante börjar se lite smått irriterad "Om du lite ser det så sitter jag med min tjej och jag skulle bli väldigt glad om du går härifrån Jasmine" Hon slänger en arg blick mot mig och genast känner jag mig bara vägen "Jo men nu är det såhär att vi har en del ouppklarade grejer om du inte kommer ihåg det?" Dante suckar "Jag gjorde slut med dig that's it kräver du en förklaring till varför nu 3 år efter så kan jag ge dig det. Du är inte min typ, du ville aldrig va med mig och du gick bakom min rygg och du vet vad de ledde till jo att jag blev en jävla fuckboy" Jasmine himlar med ögonen "Woow du får mig att se otroligt låg ut nu men ja jag gick bakom din rygg för att du va så jävla ful nu men nu är du fett snygg ju så då kanske vi kan bli vänner och börja om igen" Jasmins budskap går inte riktigt fram i början pratade hon om ouppklarade saker o nu vill hon att dom ska bli vänner snälla kvinna va vill du Dante "Önskar att jag kunde säga detsamma alltså att du är snygg och jag tackar nej till att bli din vän det kommer aldrig nånsin hända" Jasmine tar snabbt upp Dantes dricka och kastar den rakt på Dante för att sedan vända på klacken och gå ifrån oss. 

"Men hjärtat hur gick det?" "Jo de gick väll bra fett skönt att va av med den idioten nu iaf" Jag skrattar till och går iväg för att hämta servetter. På något sätt har Dante nu bevisat att han inte är fuckboy längre för då hade han väll inte avvisat henne så hårt eller? Aja jag ska inte spekulera kring det så jag går fram till vårt bord och räcker servetterna till Dante "Tack" mumlar han samtidigt som han försöker torka bort colan som rinner över honom.


Har en ny novell som heter "Rör mig inte mer! N.F hov1" Skulle va jättekul om ni vill kika in den också då jag är mycket nöjdare med den än så länge men såklart kommer fokuset ändå ligga på denna novellen då jag vill få klart den. kram<3

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu