Kapitel 5 Festernas fest Dantes perspektiv

2.1K 25 4
                                    


Idag är det fredag och killarna i mitt gäng har tvingat mig att följa med på en fest hos Axels väns vän. Jag gillar egentligen inte att gå på fest för jag tycker att det ofta blir fett segt då alla dricker alldeles för mycket och blir så jävla dumma och inte kan bete sig. Men det får väll gå för denna gången då men helst av allt skulle jag vilja va med Isabelle. Jag vet inte vad det är med henne men hon är helt jävla otrolig. Hon är så snygg och verkar typ tuff men ändå snäll vet inte hur jag ska förklara det typ men. Men ni får inte ta detta fel för jag älskar mina bröder mer än allt vi har ju liksom ett band tillsammans och ägnar typ 24 h om dygnet tillsammans. Och såklart har jag ju berättat om Isabelle för dem det känns liksom som en självklarhet.

Jag går i mina egna tankar påväg till studion när jag känner hur någon typ krashar in i mig, helvete jag har inte tid med detta. Men så kollar jag ner på vem det är och ja, jag kollar ner för jag är fett lång om jag får säga det själv. Men när jag kollar ner ser jag den vackraste varelsen på denna jord nämligen Isabelle. Jag märker hur osäker hon är när hon möter mig därför försöker jag göra henne tryggare genom att le mot henne och det känns liksom lite som att hon blir lugnare då och det gör mig extremt glad. Efter ett tag med babblande från en osäker Isabelle så drar jag in henne i min famn det känns liksom rätt på något sätt. Och jag måste säga att detta är nog bland det bästa jag gjort i hela mitt liv, jag blev liksom typ lugn av det asså hon är ju den bästa någonsin. Efter ett tag med Isabelle i min famn släpper jag efter lite trots allt har jag ju bråttom även om jag hade kunnat stå där hela dagen bara hon och jag. Jag säger till henne att jag måste gå och att jag menade det jag kommenterade på hennes Instagram bild och wooow det verkar som att hon blev glad av det för hon rodnar och blir liksom helt tyst men tillslut säger hon "hejdå Dante" Jag ler mot henne och börjar gå iväg. Det tar emot att gå iväg men det är något jag måste göra. 

"Vart fan har du vart du skulle vart här för 15 min sen!" Jag kollar mot Ludwig som ser lite smått irriterad ut. "Jo det var ju såhär att det hände en liten krash på vägen hit typ" säger jag och försöker se charmig ut men jag inser själv att jag ser otroligt osäker ut. "Vadå för krash?" Det var nu Noels tur att yttra en fråga. "Isabelle och jag krockade påläggen hit och jag skulle prata lite med henne bara men hon var så nervös så jag kramade henne och då blev hon typ lugnare" "Men för helvete bror ta de lugnt du pratar som att de inte finns någon morgondag" Det var Axel som sa det och jag fattar ju vad han menar för jag sa den meningen fort som fan och tog inte ett enda andetag emellan orden. "Men wooow asså är imponerad faktiskt och hoppas att du får henne för du är så värd henne" Det var Axel som fortsatte på sin tidigare mening. "Men tack älskling" sa jag och skrattade till lite smått. "Men ska vi jobba nu eller? Vi kanske ska skriva en låt om Isabelle lite som gråzon kanske men positivt då den kanske kan heta typ krashen" Noel skrattar och kan knappt säga meningen då han skrattar så mycket. "Ha ha va du är rolig" Jag ger en arg blick mot Noel som han inte ens märker då han skrattar för mycket. 

Vi jobbar på en ny låt och det börjar låta riktigt bra men vi är tyvärr tvungna att avbryta då alla måste gå hem till sig och fixa sig innan festen ikväll. När jag väl är hemma börjar jag fundera på vad jag ska ha på mig och kommer fram till att jag bara tar ett par svarta jeans med hål vid knäna och lite slitningar vid låren, samt att jag tar en grå supreme t-shirt. Eftersom de är sommar blir det för varmt med hoodie och speciellt när man dricker då man alltid blir extra varm med alkohol i kroppen. När jag tagit på mig allt är klockan 23,00 och det är hög tid att ta mig till festen. Jag går mot tunnelbanan och kommer precis när tåget mot festen går, Vilken timing. 

Väl på festen går jag genom folkmassor för att ta mig till mitt sikte, mina boys. 

"Tja bror" säger Noel när jag kommer jag går fram till honom och kramar honom med en klapp på ryggen som jag sedan gör med Ludwig och Axel också. Vi står under en stor del av festen i vårt lilla hörn och snackar om framtiden osv. visst när det är fest ska man glömma sitt jobb osv men ärligt mitt jobb är mitt liv och det bästa jag vet så jag skiter i. Jag står gärna och pratar om det. Ibland går någon i gänget iväg och hämtar en öl eller liknande men oftast står vi alla 4:a där och bara pratar. Det är så jävla härligt att ha så fina bröder. 

När vi står mitt i en diskussion känner jag hur någon lägger sina armar omkring mig jag kollar ner och ser min fina fina Isabelle. Tänkte jag precis min? Aja skit samma. Chockat lägger jag armarna kring henne och kollar mot killarna speciellt mot Axel som blinkar mot mig. 

Efter min chokade stund säger jag "Hej Isabelle" hon svarar med ett viskande hej det är precis att jag hör det. Efter att hon yttrat det släpper hon sakta taget och kollar mot mina vänner. Hoppas inte hon känner igen dom från Hov1. Fan om hon gör det för det är något jag vill berätta själv. Men efter ett tag säger hon "Vilka är det här då" Jag andas ut och presenterar mina vänner som hon sedan skakar hand med. Men sedan kommer idiot kommentaren från idioten Ludwig. "Har du inte berättat" Helvete vad ska jag svara liksom, tänk om jag tappar henne pga detta fan. Jag tänker snabbt och lägger handen i nacke varför i helvete lägger jag handen i nacken då ser jag ännu mer osäker ut. Men jag svara ändå de svaret jag tänkt ut "Jag har inte kommit så långt än vi känner ju knappt varandra. Jag ser hur Isabelles blick flackar mellan mig och killarna och jag känner mig så jävla dum nu och jag ser säker dum ut också. Sedan kommer den andra idiot med sin kommentar "Fast du är ju kär i henne" First of all hon har ett namn och second of all jag kan berätta något själv Noel fucking Flike. Jag sa inte detta till Noel men hade jag vart själv med honom nu hade han fått veta ett och annat. Hur ska jag ta mig ur detta nu liksom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hoppas ni tycker novellen är bra och förlåt för att jag lägger ut mycket varje dag men vill bara att novellen ska komma igång lite sen kommer jag uppdatera lite mer sällan.

kram

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu