Kapitel 10 - Vi

415 15 0
                                    

Efter kyssen kollar Noel bara rakt in i mina ögon i några minuter, vilket känns som en evighet. 

"Hur gör vi?"

Jag ger honom en frågande blick.

"Vad menar du nu?"

Jag ser på honom att han försöker formulera fram något bra i sin hjärna. Kanske för att han vill att det ska låta bra eller kanske för att han ska säga något som kommer krossa mig. Tänk om det är så, skulle aldrig palla det, inte nu efter allt med Dante. För sanningen är att jag kanske känner lite för Noel ändå.

"Jo men asså hur ska vi gå vidare?"

Egentligen vill jag bara svara att jag inte vet. Sanningen är ju egentligen det, men jag vet ju att jag känner något. Och jag vill försöka. Det är dock svårt att säga det för då har man liksom lovat bort sig till någon. Jag har ju inte ens kollat vilka andra alternativ sm skulle kunna finnas. Fast egentligen jag känner ju något för Noel, då kanske jag inte ska bry mig om andra killar.

"Jag känner något för dig, det gör jag. Så jag är villig att försöka. Men du måste veta att jag inte riktigt vet vad det är jag känner"

Noel ger mig ett leende.

"Jag visste att jag skulle kunna charma dig"

Han är verkligen en sån retsticka. Jag kastar en kudde på honom.

"Men ge dig"

Säger jag fnittrande.

"Hahah okej"

Skrattar han fram.

"Men jag försöker också väldigt gärna och jag förstår att du inte riktigt vet vad du känner. Men det är okej."

Jag kramar om honom. Kan man säga att han typ är min nu? Får nog tänka lite på vad jag ska kalla honom för. Fast vi har ju liksom inte ett förhållande än, vi ska ju bara försöka nu. 

Efter kramen bestämmer vi oss för att gå ner till dom andra. Hack i häl följer jag Noel, rädd för att tappa bort mig i huset. När vi kommit ner för trappan börjar jag känna igen mig lite. Soffan jag satt i, vardagsrummet vi dansade i och köket där jag hämtade alkohol. I köket möts vi av Axel, Ludwig och killen som bor i huset. Jag har tyvärr glömt av hans namn och det blir pinsamt att fråga. Axel och Ludwig ser redo ut för att åka. Så jag och Noel väljer att hänga på dem. enda skillnaden är att vi går av tunnelbanan en station innan dem. Vi ska hem till Noel. Just idag känner vi att det kanske kan va bra att testa att va ensamma lite, endast för att allt är så nytt. Jag har nästan aldrig varit ensam med Noel för att alla andra killar har varit runt om hela tiden. 

Även om jag är lite osäker på allt med oss så är jag villig att försöka. Jag tror faktiskt att det kan bli ganska bra också. Om Noel är som han är nu så kan vi nog klicka riktigt bra. 

"Vad gör vi nu då?"

Noel kollar frågandes på mig när vi kommit in genom dörren. Ja, vad ska vi göra?

"Riktigt bra fråga"

Noel kollar runt omkring sig lite. 

"Du, jag har en idé?"

Hur fan kan han ha fått en idé bara av att kolla runt i hallen.

"Berätta"

Nyfiket kollar jag upp på Noel. Ja, jag får kolla upp för han är så galet lång. Han är liksom minst 1,5 huvuden längre än mig. Det kanske är det mest negativa med honom också. Visst det är riktigt sexigt med långa killar men dom får ju inte va för långa heller. 

"Jo vi kan gå till ICA eller nått och köpa lite godis oså, sen kan vi kolla på någon serie eller film kanske?"

Han låter nästan lite osäker när han lägger fram förslaget. Kanske för att han är rädd att få ett nej. Men detta är den bästa idén jag hört."

"Bästa idén någonsin"

Säger jag spralligt och det sjukaste händer. Noel fucking Flike rodnar. Har aldrig sett detta förut och Ludde har sagt att han inte rodnar över något, det finns liksom inte. Men jag tror inte det stör honom märkbart för utan ett ord greppar han tag i min hand så nu går vi här hand i hand påväg till ICA.


Tack för att ni läst detta kapitlet<3 Har lagt ut en ny bok som jag jobbat länge på hihi. Hoppas ni gillar den. Den heter "Vill inte ha dig" den är lite annorlunda från mina andra böcker.

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu