Kapitel 15 - Dissen Dantes persp.

943 17 11
                                    

Idag ska jag träffa tjejen som kastade en cola på mig på donken. Jag vet att jag inte borde men det är något i mig som inte kan stoppa det, vilket är förjävligt. Jag vill kunna vara trogen till min enda partner, Isabelle. Men det är svårt att bryta ett beteende man haft hela sitt liv tro mig. Mitt val att träffa Nova som tjejen heter var faktiskt inte självklart, jag tänkte igenom det noga men kom fram till att hon ser jävligt bra ut och det är ju alltid najs att få ett ligg ibland. Jag vill kunna hejda mig men det går inte i vissa situationer. Många tankar flyger genom mitt huvud när jag är påväg till Nova men jag vet också att Isabelle inte kommer få reda på något för Nova skulle aldrig tjalla om detta. Jag ger liksom henne pengar för att hålla käften om det. 

"Men hej snygging!" säger Nova så fort jag kliver in i hennes lägenhet som är relativt stor. Jag svarar med ett enkelt hej, för mig är inga känslor inblandade utan jag gör endast detta för att få lite extra liksom. Och på något sätt ligger ångesten och gror i bakhuvudet, jag har aldrig nånsin känt ångest när jag har vart otrogen förr så på något sätt måste det ju bevisa att Isabelle är något alldeles speciellt. Vi går in i Isabelles sovrum där hon gjort det extra mysigt med tända ljus osv vilket känns lite överdrivet kanske. Jag tar av mig min tröja och lägger mig i sängen då min mobil plingar till. Sms:et var från Isabelle helvete, helvete och återigen helvete. Vi skulle ju fika idag jag hade helt glömt av det och hon slutar om 10 min. Inte en chans att Nova låter mig gå och då måste jag ljuga för Isabelle tro mig det är inget jag vill men ibland får man dra lite vita lögner. Detta kanske inte direkt är en vit lögn men det känns bättre att säga att det är en vit lögn för då känns det inte lika stort. Jag svarar Isabelle med att bandet kom emellan och tro det eller ej men hon verkar godta den lögnen fyfan va gött.

 "Vad är det som händer?" Nova kommer in i rummet och verkar märka att det är något som står fel till. "Jag skulle träffat Isabelle idag egentligen, hade helt glömt av det" Nova kollar mot mig med lite busiga ögon "Jag ska få dig att glömma att hon ens existerar tro mig" Det tog inte ens en sekund innan Nova attackerat mina läppar och sakta tagit sig neråt. Resten vad som hände får ni själva fantisera ut men gud va mysigt det är att vara i hennes sällskap och nu ligger vi här nakna och utmattade i hennes säng. Alla tankar på Isabelle är som bortblåsta Nova hade rätt hon fick mig att glömma allt om Isabelle eller asså jag vet ju fortfarande att hon existerar så helt rätt hade hon kanske inte. Min frid avbryts av ett sms från Noel

Från Flike 14.45                                                                                                                                                                                 Mötte din gäri på tuben hon var svinledsen vad fuck har du gjort och varför ljuger du?

Till Flike 14.50                                                                                                                                                                         Träffas om 10?

Från Flike 14.51                                                                                                                                                                       Absolut vill veta allt

Jag reste mig hastigt ur sängen och tog på mig mina kläder. "Vart ska du?" frågar Nova som ser förvånad ut hon var nog inte riktigt beredd på att jag skulle få sån panik ifrån henne "Måste träffa Noel ba" Sa jag så lugnt jag kunde. Nova nickade och följde mig ut till hallen "Har du med allt?" Jag kände i fickan och hittade min mobil som var min viktigaste ägodel. Jag nickade som svar och öppnade dörren. Så fort jag kommit utanför byggnaden placerade jag en cigg i mungipan och tände den. Genast kände jag mig lugnare och började gå mot Noels lägenhet som inte alls låg långt ifrån Novas. Det var så jag från början lärde känna Nova, för att hon bodde nära Noel så jag såg henne ofta när hon var ute.

"Kom in" Noels röst hördes dovt inifrån lägenheten efter att jag knackat på dörren, försiktigt tryckte jag ner handtaget och gick in. Jag tog av mig alla ytterkläder och gick mot vardagsrummet där jag antog att Noel satt och jag hade rätt. I den svarta soffan satt han bakåt lutad och såg bekymrad ut, på det svarta lilla bordet framför honom stod ett glas rött vin. Fun fact om Noel han älskar rött vin och då menar jag verkligen ÄLSKAR. "Sätt dig" Noel klappade med handen på platsen bredvid sig i en gest för att jag skulle sätta mig. Ska jag va ärlig så känns detta typ som ett polisförhör, blir typ rädd för min bästavän eller iaf för att vi inte kommer vara vänner efter detta. "Vad har hänt?" Noel ger mig en blick som vill att jag ska berätta allt varenda liten detalj. Jag börjar förklara vad som hänt om allt med Nova, donken och att jag låg med henne. "Så vi låg med varandra och nu har jag en sjuk ångest" Noel ser mot mig med en bekymrad blick "Jag trodde verkligen att den gamla Dante var borta, men jag hade fel" Jag hatar verkligen när folk är besvikna på mig och det blir nästan värre när man gjort en sån här sak, för såhär beter man sig inte. "Jo jag trodde också det men den här gången var det annorlunda" Antagligen tycker Noel att jag ser jävligt dum ut nu för hur fan kan det vara annorlunda. Är man otrogen så är man. "Vad menar du?" Noel har inte brusat upp sig än utan han försöker verkligen bara hjälpa mig vilket känns otroligt bra för mig. "Jo asså jag tänkte hela tiden på Isabelle och mådde dåligt hela tiden. För denna gången kände jag att det va fel. Noel nickar "Så om du kände hur jävla fel det är denna gången så hoppas jag verkligen inte att du gör om det. Jag tänker inte heller berätta något för Isabelle så du får lösa dig ur den situationen själv men jag hoppas att du berättar för henne" Jag nickar och kramar om Noel "Tack för allt verkligen" Noel släpper taget om kramen "Men det är så lite, alla gör misstag. Okej du kanske har gjort samma misstag jävligt många gånger nu men trots allt är du min bror och jag stöttar dig och hjälper dig genom allt." Är så lycklig över att ha just Noel som bästavän. "Ska jag gå hem till Isabelle nu?" Noel nickar. Jag reser mig ur soffan och börjar gå mot hallen. "Ha de bäst" Säger Noel när jag öppnar dörren och försvinner ut i trapphuset.

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu