E L E V E N

1.4K 47 9
                                    

Da jeg sætter min fod indover dørkammen, føler jeg mig for første gang i lang tid levende. De høje musik pumper igennem mig, og jeg har savnet det alt for meget. Ethan fører mig ind af døren og allerede ude i gangen er der proppet. Ham der Marcus eller hvem der nu holder denne fest må være populær. Festen er i fuld gang og halvdelen er allerede fulde. Fredag er kommet, og jeg har ikke kunne vente.

Ethan og jeg kommer frem til køkkenet, men da vi skal til træde derind støder jeg direkte ind i en bekendt dreng med olivengrønne øjne.

" Alex! " Siger Emilio smilende. Jeg smiler til ham, og jeg smiler også til pigen hans arm er svunget omkring.

" Hey Emilio " Siger jeg og smiler til ham. Ethan kigger undrende imellem os.

" Emilio, det her er min kæreste Ethan! Ethan, det her er min barndomsven og nabo Emilio " Siger jeg og smiler til de to drenge. Ethan rækker venligt sin hånd frem, og Emilio giver slip på sin pige og giver ham et rigtigt mandekram.

" Alex, Ethan, det her er Jordan! " Siger han og præsentere den lyshårede pige ved siden af ham. Hun har smukke blå øjne og nogle markerede kindben. Jeg skal til at sige noget, men i det næste øjeblik bliver vi skubbet til siden, og lige efter kommer en fyr kun iført speedos løbende igennem lokalet med en spand på hovedet. Han styrter direkte ind i en væg, og alle hujer og klapper og griner. Ethan kigger med store øjne på ham, næsten bekymret, imens at vi andre griner.

" Er der altid så vilde fester heromkring? " Spørger jeg Emilio. Jeg skal næsten råbe for at overdøve den høje musik. Emilio og Jordan griner begge.

" Det er da ingenting! Festerne er altid gode her. Det skal du bare vænne dig til " Siger Emilio. Jeg smiler begejstret og kigger over på Ethan, men han står bekvemt og kigger rundt.

" Jeg finder os noget at... øh drikke " Siger han og går så sin vej. Jeg kigger bare efter ham og tilbage på Emilio og Jordan. Jordan virker som om at hun gerne vil videre, men Emilio bliver stående og smiler til mig.

" Har du haft en god første uge? " Spørger han. Jeg nikker.

" Altså den har været god! Men jeg har set frem til at drikke mig fuld og feste " Siger jeg. Det er helt oprigtigt. Jeg har savnet alkohollen og musikken og menneskene.

" Babe, kan vi ikke danse? Jeg vil gerne danse? " Siger Jordan og trækker i Emilios arm. Emilio kigger ned på hende og sender hende et smil.

" Selvfølgelig smukke. 2 sekunder og så er jeg der " Siger han og kysser hende på kinden. Hun rødmer svagt og går så i forvejen ind i stuen hvor folk danser. Emilio kigger over på mig og træder hen til mig, så vi ikke behøver at halv råbe.

" Du ser godt ud i aften Alex " Siger han og smiler. Jeg kigger tilfreds ned af mig selv. Jeg har en stort kort stram kjole på, og jeg rocker den med nogle sorte støvler. Mit hår er krøllet, og jeg har lagt vild makeup. Men gud hvor har jeg savnet det.

Jeg kigger over på ham som selv er iført en sort T-shirt og nogle jeans.

" Du ser heller ikke værst ud dig selv " Komplimentere jeg tilbage.

" Når men hav en fortsat god aften " Siger han. Han læner sig ind og giver mig et kindskys, og forsvinder så i mængden af mennesker. Jeg står tilbage smilende, da jeg så ser Ethan ud af øjenkrogen. Han kommer gående med to røde kopper og rækker mig den ene.

" Tak " Siger jeg og smiler til ham. Ethan nikker bare med hovedet. Han virker slet ikke så festglad som han plejer. Tilbage i Jersey var han den vildeste festabe, men nu virker han mere som om, at han drømmer sig væk til et andet sted som ikke er her.

" Er du okay? " Spørger jeg. Ethan kigger op på mig.

" Jeg har det fint? " Svarer han neutralt. Jeg nikker bare. Noget er anderledes, men det kan jeg tænke over på et andet tidspunkt. Jeg bunder min kop og stiller den fra mig. Ethan kigger med store øjne på mig, men jeg smiler bare og begynder at bevæge mine hofter i takt til musikken.

" Come on, lad os feste " Siger jeg og kører mine hænder sexet igennem mit hår. Ethan kigger nøje på mine bevægelser og bunder så også sin kop. Han stiller den fra sig og går så hen til mig. Hans hænder tager fat i mine og trækker mig med ind i stuen hvor alle mennesker danser. Han vender sig så rundt imod mig og lægger sine hænder på mine hofter. Jeg begynder smilende at danse med ham, og jeg lever mig helt ind i musikken. Så begynder festen.

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now