S E V E N T E E N

1.2K 31 7
                                    

Til sidst på dagen har jeg 3 poser som jeg slæber på, og Josh har 1. Vi går ned af Los Angeles gader, og vi sipper begge til en kaffe.

" Det har da været en... god dag? " Siger Josh spørgende. Jeg nikker.

" Det har det. Tak fordi du gad " Siger jeg, og Josh nikker bare. I dag har været en mega underlig dag. Især fordi, at Josh er virkeligt anderledes end hvad han altid har været. Han har været stille, smilende og høflig. Han har ikke skulle spille smart eller komme med perverse bemærkninger. Og han sagde heller ikke noget, da jeg bad ham vente ude foran Victoria Secret, fordi at jeg manglede nogle flere G-strenge. Alt i alt har vores tur været god. Jeg har fået shoppet lidt, og jeg føler mig altid bedre tilpas når jeg har shoppet.

" Hvad så nu? " Spørger Josh, da vi er nået frem til der hvor hans bil er parkeret. Jeg ved ikke hvordan, at han formåede at låne en bil så hurtigt. Altså, han lånte den i sidste uge, da Ethan og jeg valgte, at vi ikke gad køre ham i skole. Men stadig. Det betyder åbenbart ikke noget når man har en baggrund som ungdomskriminel og har taget stopper og solgt dem.

" Hvad vil du? " Spørger jeg. Han trækker på skuldrende.

" Vi burde køre tilbage! Jeg har noget matematik til i morgen " Svarer han. Jeg kigger med overraskede øjne på ham, og jeg bryder så ud i grin.

" Matematik? " Griner jeg og må virkeligt anstrenge mig for ikke at tabe min kaffe udover mig selv. Josh trækker bare lidt på smilebåndet og nikker.

" Du burde ikke grine! Din opgave er trosalt, at få mig til at tage mig sammen i skolen! " Siger han. Jeg stopper med at grine og smiler til ham.

" Jeg kan tage med hjem til dig? Og hjælpe dig med... "matematikken?" " foreslår jeg. Jeg ved ikke helt hvad jeg har gang i, eller hvad det her vil føre til, men lige nu er jeg bare ligeglad. Jeg har brug for lidt spænding. At der sker noget.

Josh kigger undrende på mig, men nikker så smilende.

" Klart! Jeg har vidst noget pizza derhjemme hvis det da er noget " Tilbyder han. Jeg nikker og stiger ind i hans bil. Turen til hans lejlighed går hurtigt, og vi sider bare og synger med på sangene i radioen, og det er ret hyggeligt. One Direction spiller i radioen, og jeg kan ikke lade være med at lytte godt efter, når Harry Styles synger. Jeg fatter stadig ikke, at jeg for et par dage siden hang ud med Elena Wolf og Katty Johnson! Jeg burde ringe en dag og spørge, om de vil med til fest eller noget. Ikke fordi at jeg tror, at de vil med til en eller anden dum High School fest. De er jo nærmest voksne, med rigtige jobs og rigtige regninger. Det overrasker mig stadig at tænke på, at de faktisk gad at hjælpe mig.

Vi ankommer til hans lejlighed, og vi stiger ud, og jeg følger med ham op til hvor hans lejlighed er. Da han åbner døren ind til lejlighed, bliver jeg virkeligt overrasket. Den er ren! Og den er pæn! Alt er ryddet op, den brune lædersofa har en pude og et tæppe som et pænt foldet, der er levende planter som ser sunde ud, og der lugter friskt at lemon og mint! Jeg tager mine sko af, og jeg kigger overrasket rundt.

" Her er godt nok... pænt! " Siger jeg. I forhold til mine forventninger. Josh smiler bare og går ud i køkkenet. Imens trisser jeg selv lidt rundt og kigger. Alt er ryddet op og selv hans tøjskab, som jeg åbner, er snorlige. Wow.

Jeg går ud i stuen og sætter mig i hans sofa, og han kommer ind med noget pizza og to øl. Jeg bliver helt lettet, da jeg ser øllen, for det er da det første som faktisk ligner ham lidt. Selvom han nu altid bare har drukket ren vodka uden problemer.

" Tak " Siger jeg og tager imod den. Den er allerede åbnet, og jeg tager en ordentligt slurk. Josh sætter sig ned ved siden af mig, og han kigger grinene på mig.

" Lidt tørstig? Fik du ikke nok i weekenden? " Spørger han drillende, og jeg dasker ham i siden.

" Du ved hvor meget jeg elsker en kold øl! " Siger jeg, og han nikker. Han tager selv en slurk af sin.

" Men hey Alex, hvad ville du egentligt? Jeg kan ligesom godt regne ud, at du ikke er her for at hjælpe med "matematikken" " Siger Josh. Jeg sætter min øl fra mig på det sorte sofabord som står foran os, og jeg rykker lidt tættere på ham. Han følger mig med øjnene, imens at jeg tager hans øl, og sætter den over på bordet ved siden af min. Jeg rykker mig helt tæt på ham, og jeg rejser mig og sætter mig overtværs på hans skød. Han kigger op på mig og ned på mine læber, og jeg nyder allerede at have kontrollen. Jeg har savnet Josh. Med ham var der spænding. Der var altid noget på spil. Det er uforudsigeligt. Og ja han knuste mit hjerte, men folk kan vel forandre sig?

" Alex hvad laver du? Er det her nu en god ide? " Siger han. Jeg nikker smilende. Jeg bukker mig så ned og kysser ham. I starten er han stille, men så vækkes lysten inden i ham, og hans hænder lander på min røv. Kysset udvikler sig, og jeg kan ikke andet end at stønne, da hans læber kærtegner min hals.

" Skal vi ikke rykke ind på mit soveværelse? " Spørger han stakåndet, og jeg nikker.

****

God mandag allesammen!❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️❤️

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now