T W E N T Y - S I X

1.1K 38 12
                                    

Endelig frikvarter. Da klokken ringer ud, og jeg kan klappe mine hæfter med noter til historie sammen, føler jeg for første gang på dagen en form for glæde. Jeg har aftalt at mødes med Marissa i kantinen, og jeg glæder mig til at spise frokost med hende. Sofia og Veronica vil også være der, så det vil blive lige som i gamle dage. Ethan hænger nok ud med Grayson, men jeg håber også at få set dem. Eller, i hvert fald Ethan. Jeg har dog heller ikke set Grayson i lang tid.

Jeg går ud af historie lokalet, og alle styrer som normalt mod kantinen. For første gang kan jeg gå nogenlunde anonymt igennem mængden af teenagere, og jeg kommer nemt og enkelt hen til mit skab. Jeg skifter mine bøger ud med mine biologi bøger. Gud ja, jeg har geografi med Cameron og Aaron. Alt er virkeligt tilbage ved sit gamle jeg. Det føles underligt.

Jeg lukker mit skab, og så begiver jeg mig med strømmen mod kantinen. Da jeg træder ind ad de store døre og kigger rundt, bliver jeg overvældet af synet. Det ligner sig selv på en prik. De sammen mennesker, de samme steder! Nogle enkelte nye, men ellers overhovedet ikke. Folk sidder ved de samme borde, og folk kigger op på mig. Jeg står lidt og prøver at finde mine venner, og jeg prøver egentligt også at bestemme mig for, om jeg vil stille mig i kø efter en cola, da en bekendt blondine stopper op foran mig. Selveste Hannah, skolens bitch står foran mig og kigger ned på mig. Jeg er ikke som sådan lav, men når hun har stiletter på i skole, så får hun højden som en giraf.

" Alex! Sødeste lille Alex " Siger hun og smiler falskt ned til mig. Jeg sukker og ruller med mine øjne og kigger op på hende. Træk vejret Alex, træk vejret.

" Såh jeg hørte at dig og din lille kæreste er vendt hjem igen... hyggeligt " Siger hun og griner for sig selv. Jeg lægger mine arme over kors og stirrer på hende.

" Hannah, hvad vil du? " Spørger jeg. Måske i et lidt hårdt tonefald, men jeg er ret ligeglad når det kommer til henne. Hun er en falsk barbie dukke som sikkert har gode grunde til at være som hun er, men det kan jeg ikke lige magte, og især ikke lige nu.

" Jeg ville bare lige sige, at det gør mig ondt at høre hvad der er sket! Jeg kan ikke lide dig, på nogen som helst måde, men kvinder skal behandles lige med mænd, og jeg har ingen tolerance for voldtægt " Siger hun så og kigger faktisk med medlidenhed på mig. Det er så kun i et sekund, og det falske smil er tilbage.

" Vent... hvad? Voldtægt? " Siger jeg og fryser. Det har jeg kun fortalt Marissa og Ethan, som nok har fortalt det til Grayson og inderkredsen, men da ikke til Hannah? Vent. Er det derfor at folk har kigget på mig på den måde de har gjort hele dagen. Jeg lader mit blik glide over kantinen, og folk kigger rigtigt nok på mig med medlidenhed.

Jeg træder et skridt tættere på Hannah og læner mig ind mod hende.

" Hvor ved du fra, at jeg er blevet voldtaget? " Hvisker jeg til hende. Hun kigger ned på mig.

" En eller anden bruger på Tumblr skrev noget om dig! Personen kaldte sig vidst J.J. Du var vidst venner med ham i LA eller noget " Svarer Hannah og trækker på skuldrende. Jeg stivner for anden gang. Kan det være? J... Joshua... J... Jackson!

Sig det er løgn!

" Når men god dag " Siger jeg fraværende til Hannah, og hun sender mig et underligt blik og fnyser.

" Jeg kan stadig ikke lide dig Morgan " Råber hun, før at jeg går. Jeg går hurtigt og forvirret hen til bordet hvor jeg har spottet Marissa, Veronica, Sofia, Aiden og Nicklas. Det er godt nok lang tid siden, at jeg har set dem. De kigger alle op på mig da, da jeg sætter mig ned ved bordet. Nicklas og Aiden kigger overrasket på mig, og Veronica smiler og Sofia udstøder et lille hvin.

" ALEX!!! " Siger hun begejstret og krammer mig. Jeg krammer hen tilbage så medfølt som jeg nu kan, og jeg krammer også Veronica. Jeg krammer faktisk bare dem alle.

" Holy Alex! Du er tilbage og ligner en million " Siger Nicklas og smiler til mig. Jeg smiler et lille smil igen.

" Hvordan har din dag været indtil nu? " Spørger Marissa mig og smiler stort til mig. Jeg kigger over på hende, og er meget glad for at møde hendes varme øjne.

" Fin nok... tror jeg! Jeg føler mig en smule udsat " Siger jeg og hentyder til de andre folk ved de nærtliggende borde som sidder og stirrer på mig. Marissa, og de andre nikker.

" Alle de blikke... man skulle næste tro at de vidste det " Siger Marissa henkastet.

" Det gør de også " Siger jeg. Alle kigger op på mig.

" Vent, det har du forhåbentligt ikke fortalt? " Siger Aiden og kigger med store øjne på mig. Jeg ryster hurtigt på hovedet.

" Ikke mig... men det har en bruger det kalder sig J.J på Tumblr " Siger jeg, og jeg kigger over på Marissa og fanger hendes blik. Hun forstår det med det samme.

" Er han ikke blevet fanget af politiet endnu? " Spørger hun gispende. De andre kigger nysgerrigt og forvirrede på os. Jeg ryster på hovedet.

" Shit " Hvisker hun.

" Hvad sker der? " Spørger Sofia forvirret, og jeg vælger ikke at holde noget hemmeligt for dem. Jeg gider ikke flere hemmeligheder.

" Josh, min sindsyge ekskæreste, det er ham! J.J står for Joshua Jackson! " Fortæller jeg. Pigerne gisper og drengene kigger på hinanden.

" Er han ikke i fængsel endnu? " Spørger Aiden.

" Nej... polititet leder stadig efter ham! Men jeg er bange for, at der er noget galt " Siger jeg. De andre nikker.

Så meget som jeg har lyst til, at sætte mig ned og spise mad med mine venner, har jeg også en trang til at finde Ethan med det samme.

Jeg rejser mig op fra bordet, og de kigger alle på mig.

" Jeg finder lige Ethan før næste time! Ses i morgen " Siger jeg og vinker rundt til dem.

" Alex! " Når Nicklas at sige, før at jeg smutter væk fra dem. Jeg vender mig rundt.

" Husk at vi beskytter dig! Sig altid til. Han får ikke lov til at røre dig igen " Siger han og jeg kan se på hans blik, at han er alvorlig. Jeg nikker og smiler et lille smil til ham.

" Tusind tak Nicklas, men jeg tror nu nok at jeg klarer mig " Siger jeg. De andre kigger skeptisk på mig. Jeg vender mig rundt, og sætter mig så for at finde min kæreste. Men der går ikke lang tid, for jeg finder ham ved bordet i midten med sin læderjakke på.

***

Opdatering!! Jeg har endelig styr på hvor at den her bog skal ende henne, og jeg tror at det bliver godt! Mere drama er på vej❤️ Håber at i alle har haft en dejlig fredag og lørdag!😁❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️❤️💓

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now