T W E N T Y - O N E

1.3K 39 29
                                    

Tilbage til nutiden...

_ Husker du ikke første kapitel, burde du læse det igen, da dette kapitel ellers bliver meget forvirrende_

Hvordan endte jeg her?

Mændenes klamme hænder begynder at røre ved mig, og jeg bakker bagud. Jeg er godt klar over hvad deres hensigt er, men alligevel er jeg så forvirret. Og mit hoved kører rundt efter alt for meget alkohol. Fuck! Ethan havde fucking ret. Det er ikke godt når jeg er fuld. Jeg kan ikke passe på mig selv.

" Lad nu hver med at gå væk! Det skal nok blive sjovt " Siger en af de to mænd med et slesk smil på læben, og jeg bakker panisk endnu længere tilbage. Men til min egen rædsel, støder min ryk mod en mur. Jeg kigger rundt, og ser at det er en lukket baggård vi står i. Mændene kommer tættere på, og jeg kigger febrilsk rundt omkring mig. Nej! Det her må ikke ske. Shit. Jeg prøver at finde en vej væk, men døren er den eneste, og den har Josh lukket. Fuck! De er to store mænd, og jeg vil umuligt kunne klare dem. Jeg ville nok ikke engang kunne klare dem hvis jeg ikke havde drukket.

" Kom her skattepige! Jeg skal nok være nænsom " Siger den ene, de er nu henne ved mig. Jeg råber og skriger. Af hele mit hjerte. Jeg græder så tårende pisker ned af mine kinder, men ingen hører mig. I det øjeblik har jeg aldrig følt mig så alene i hele mit liv, eller som en større idiot.

Den ene mand begynder at tage sit bælte af, og jeg skriger endnu mere, men ingenting sker. Det hele går pludseligt meget langsomt, og det er som om, at jeg ser alt der sker udefra. Ikke fra min egen krop. Men jeg kan mærke dem. Jeg kan mærke deres klamme hænder mod min nøgne hud. Jeg græder og græder. Men det nytter ikke. De stopper ikke, og før at jeg ved det, så er det for sent.


Ethan's synsvinkel

Jeg løber nærmest op til Beckys hoveddør og begynder så at banke vildt på døren. Jeg kan kort tid efter høre skridt som kommer løbende, og døren bliver åbnet af en Becky i pyjamas. Hendes hår sidder i en rodet knold, og hun har ingen makeup på. Jeg bliver i et øjeblik paf over synet, men jeg får så taget mig sammen.

" Becky, du bliver nød til at hjælpe mig! Ved du hvor alle fester i aften? Hvilken bar er de på? " Spørger jeg, og jeg snakker så hurtigt, at hun må løfte hånden som tegn på at jeg skal skrue lidt ned. Hun kigger med oprigtigt forvirrede øjne på mig.

" Calm down Dolan! Hvad sker der? " Spørger hun forvirret og lægger armene over kors. Jeg begynder at stå og hoppe på stedet, og panikken spreder sig. Jeg ved ikke hvorfor at jeg er så oppe at køre. Måske fordi det er gået op for mig, at jeg har ladet pigen jeg elsker være alene med den stodder til hendes ekskæreste!

" Noget er galt! Alex... Josh er ikke god! Please hjælp mig! " Siger jeg bedende, og jeg er nærmest på vej ned på knæ for hende. Mit hjerte banker ustyrligt hurtigt. Becky opdager alvoren i min klang, og hun griber sine bilnøgler og en jakke.

" Min Mercedes er hurtigere end din Range Rover! Kom " Siger hun. Vi styrter begge ud til hendes bil, og kort tid efter er vi på vej. I starten er der stilhed. Bilen suser ned af gaderne, og jeg sidder og tripper utålmodigt med mine tæer.

" Ethan... vil du forklare hvad der sker? " Spørger Becky da vi holder for rødt. Jeg kigger ud af vinduet. Jeg kan ikke overskue at møde hendes blik.

" Jeg... jeg elsker Alex! Det er en lang historie... men Josh er hendes ekskæreste, og jeg har på fornemmelse, at noget er helt galt med den dreng. Han har været i fængsel, vidste du det? Han fik nær hende med også! Han fik hende til at sælge stoffer og gemme dem for sig. Sygt! Han er syg! " Jeg vrøvler en del, men Becky lytter nøje og hun gør store øjne flere gange.

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now