T H I R T Y - T W O

1.1K 33 4
                                    

Kender du det, når du har gjort noget forkert, og hele din familie bare kigger på dig med et dømmende blik? Måske, måske ikke. Men prøv at forestille dig, at de familie var på størrelse med hele din skoles elever, og forestil dig så, at ankomme til skole i din elskede Jeep, men med hele din store familie ventende på dig ved skolen, klar til at nedstirre dig med deres mange øjne.

Sådan har jeg det, da jeg træder ud af min Jeep. Jeg smækker bildøren. Mit outfit består af nogle blå Levi's jeans, en hvid t-shirt og nogle solbriller. Jeg har bare villet køre det basic, men da jeg svinger min taske over min skulder, hører jeg allerede den første kommentar.

" Omg, hun kom faktisk i dag! "

En freshmen pige står med sin gruppe veninder og snakker meget højlydt. Jeg tror at en af hendes venner ser mig kigge over på dem, for hun laver i hvert fald et tegn til veninde om at holde kæft, men veninden fortsætter med ryggen til mig.

" Hun er seriøst skolens lækreste dreng utro! Hvad er hendes problem? Hun er bare mega slutty, sådan gider jeg ikke at være når jeg bliver en senior " Pigen snakker videre og videre, i takt med at jeg går over mod hende og hendes veninder. Jeg kan mærke resten af skolens øjne hvile på mig.

Da jeg er nået hen til dem stopper jeg. Jeg prikker hende blidt på skulderen. Hendes krop stivner med det samme, og hun tyder pludseligt hendes venindes ansigt. Hun vender sig stille om mod mig, og hun fryser endnu mere, da vores øjne mødes.

" Hej " Siger jeg og kigger på hende. Hun er egentligt ret køn. Lidt buttet, men hun ser sød ud med hendes kvindelige former.

" Hej... " Siger hun stille. Jeg kan nærmest mærke alle omkring os holde vejret.

" Hør her, jeg vil bare sige det lige ud! Det er nederen at tale om folk bag deres ryg. Især når man ikke kender dem eller deres historie. Så et godt råd fra en senior til en freshmen, ikke tal bag andres rygge! Især ikke min " Siger jeg venligt, men en anelse skarphed. Hun nikker skræmt.

" Ja... selvfølgeligt " Siger hun paf. Jeg nikker tildfreds og tager min solbriller ned for mine øjne. Jeg smiler sp til hende og hendes lille forsamling af veninder.

" God dag til jer " Siger jeg. Jeg vender mig så rundt og smiler tildfreds for mig selv. Alle omkring mig kigger væk eller ned i jorden da jeg går forbi dem op mod skolen. Jeg elsker det. De hørte at jeg satte hende på plads, og nu tør ingen at sige noget. Grayson havde måske ret. Det er meget godt at være kontant men ikke en bitch. Men alle mennesker er ikke lige gode...

Ved trappen op til skolen sidder Hannah og hendes "veninder".

Da jeg kommer hen til trappen og stopper nedenfor, stopper Hannah med at snakke, og så kigger hun ligegyldigt ned på mig.

" Der har vi hende jo! Skolens hoe " Siger hun og griner hånligt. Hendes veninder griner også. Nogle enkelte elever skynder sig op af trappen til skolen, imens andre bare er stoppet op igen. Nogen mennesker lever bare udelukkende for drama.

" Du burde komme ned fra trappen! Dit store ego skygger for alle os andre " Svarer jeg neutralt. Nogle folk omkring os fniser, og Hannah kigger fornærmet ned på mig. Hun rejser sig op og går ned af trappen så hun står foran mig.

" Kommer det fra hende, som ikke kan lade være med at sprede ben for alle drengene? " Siger hun og sætter en hånd på sin ene hofte. Folk omkring os kommer igen med tilråb.

" I det mindste gider drenge at gå i seng med Alex! Hun behøver ikke at betale dem " Kommer det pludseligt fra Marissa som kommer gående bagfra og stiller sig ved siden af mig. Jeg smiler stort til hende, og hun gengælder mit smil. Der kan man snakke om, at man har hinandens ryg.

" Hun betaler dem ikke! " Kommer der fra en af hendes veninder som pludseligt har rejst sig op. Den anden rejser sig også op.

" Ja! Det er nærmere dem som betaler hende " Kommer det fra den anden. Folk omkring os griner, og Hannah sender hendes veninde et dræberblik.

" Jeg har ellers hørt, at du er ret billig " Siger jeg, og nogle kommer med nogle "ouch", og det er ikke hvem som helst. Jeg vender mig om, og der kommer Cameron gående efterfulgt af resten af drengene. Jeg kigger undersøgende på ham, men han kommer direkte hen til mig med et lille smil på læben.

" Hey girl, jeg ville ikke forstyrre jeres lille diss track ting her " Siger han og vinker til Hannah, som lægger sine arme over kors og fnyser. Jeg griner bare og smiler til ham.

" Du forstyrrer ikke! Jeg tror, at vi er færdige her! Ikke Hannah? Lad os gemme "din mor" til en anden dag " Siger jeg. Folk omkring os griner, og Hannah himler med øjnene og tager sin taske, og sammen med hendes veninder forsvinder hun ind på skolen. Folk begynder at forsvinde ind til deres timer, og og jeg smiler for mig selv. Jeg vender mig tilbage mod Cameron.

" Du må sgu undskylde der i går! Jeg var nok bare overrasket og bekymret for Ethan! Men han har forklaret mig alt, så vi er cool " Siger han. Jeg smiler glad og krammer ham. Livet er nemmere, når jeg er venner med Cameron. Jeg krammer så rigtigt Marissa godmorgen, og jeg får et godmorgen kys af Ethan. Han så lækker ud som altid. Den morgen føles det godt at træde ind på skolen. Jeg føler mig vinder agtig. Ikke fordi at jeg lige vandt over Hannah, men fordi at jeg føler, at jeg også vandt lidt over Josh. Han skal ikke have lov til at ødelægge det for mig. Jeg er stærkere end det.

****

Glædelig mandag!!❤️❤️ Håber at i alle havde en god dag! Stem, kommenter og del gerne med venner☺️❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️❤️

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now