F O R T Y - S E V E N

923 21 2
                                    

Så kom dagen. Den officielle sidste fest i High School. Jeg kan slet ikke fatte, at det er sidste gang, hvor at jeg og pigerne gør os klar sammen. Marissa har sat musik på hendes store højtaler, og Veronica og Sofia sidder foran hendes skrivebordsspejl og lægger makeup.

" Det bliver en så dejlig aften!!! Jeg glæder mig til at jeg for sidste gang kan drikke mig i hegnet med mine piger " Siger Sofia, og Veronica griner.

" Vi kan da altid mødes og drikke os i hegnet hvis det skulle være " Svarer Veronica. Sofia stopper med at tage mascara på og kigger på hende.

" Du ved hvad jeg mener " Siger hum, og Veronica smiler.

Marissa sender mig et blik ovre fra døren. Hun er i gang med at krølle hendes lyse hår.

" Jeg har ikke tænkt mig at drikke " Siger Marissa så. Vi stopper alle med hvad vi laver, og jeg kigger med store øjne på hende.

" A'hva? " Siger Veronica og kigger måbende på Marissa. Marissa trækker på skuldrende.

" Jeg vil gerne kunne huske min sidste aften med denne årgang! Alkohol er alligevel også overvurderet " Siger hun. Jeg kan ikke lade være med at smile til hende. Hun ved godt, at jeg har tænkt mig ikke at drikke, men at hun også vælger at gøre det sådan, det har vi ikke aftalt.

" Men du drikker vel med os, ikke Alex? " Spørger Sofia og kigger over på mig. Jeg sidder på Marissas seng og ordner mine negle med en neglefil. Jeg kigger over på hende og smiler.

" Nej desværre! Jeg drikker heller ikke... der er sket for meget med alkohol involveret i mit liv " Svarer jeg. Marissa smiler til mig, og Sofia ser lettere skuffet ud.

" Nå okay " Svarer hun.

" Men det bliver stadig mega fedt! Vores sidste fest!!! Come on guys. Alkohol skal ikke stoppe os " Siger jeg glad. Veronica bryder ud i et smil.

" Det er rigtigt!! Og du har Ethan... jeg har hørt at han har store planer for i aften " Siger hun og kigger lumskt rundt på de andre piger, som alle nu har luskede smil på deres læber. Jeg kigger nysgerrigt rundt på dem.

" Hvad med Ethan? " Spørger jeg forvirret. Jeg har ikke hørt noget om nogen planer for i aften. Vi skulle bare mødes ovre hos Cameron. Hvad er det som de snakker om?

" Det er vidst en hemmelighed " Siger Marissa og smiler. Klart at hun ved det, når hun dater Grayson, hans bror.

" Ej seriøst, hvad er det? Hvad sker der i aften? " Spørger jeg nysgerrigt. Jeg er en meget nysgerrig type, og jeg troede bare, at det skulle være en stille og rolig aften.

" Det kan jeg ikke fortælle... men du skal glæde dig! Bare slap af... hvor langt er i egentligt i jeres forhold? " Spørger hun. Hende selv og Grayson skal på samme college efter sommeren. Veronica og Sofia er også kommet ind der hvor de gerne ville ind, men jeg har ingen fremtidsplaner. Jeg bestod kun lige mine fag, hvilket jeg er meget glad for. Men det er ikke nok til at få mig ind nogen steder. Og godt nok kan jeg spille til volleyball, men et stipendium blev det heller ikke til.

" Øhm... altså vi har det meget godt " Svarer jeg. Jeg lægger neglefilen fra mig og kigger tilfreds på mine negle.

" Det var ikke det jeg mente... sådan... hvad er jeres planer? " Spørger hun. De andre piger bliver helt stille, og man kan nu kun høre musikken spille.

" Det har vi ikke snakket meget om " Siger jeg. Det er sandt. Vi har ikke snakket særligt meget om fremtiden. Når jeg vil snakke om det, så skifter han emne, og jeg er bange for, at han ikke vil noget med mig i fremtiden. Jeg forstår da også godt, hvis han ikke gider mig, men jeg tør simpelt hen ikke at spørge ham. Jeg elsker ham uendeligt, og vi har været igennem rigtigt meget. Men om han kan se en fremtid med mig, det er jeg ikke helt sikker på.

" Så... du har ikke spurgt ham? " Spørger Veronica forvirret. Jeg ryster på hovedet. Veronica kigger bekymret på Sofia.

" Øhm... " Siger Veronica og kigger nervøst rundt. Jeg kan mærke en knude i min mave som ikke var der før, og mit humør er pludseligt blevet meget dårligere.

" Når men jeg er færdig nu! Øhm... jeg venter nede i køkkenet " Siger hun og rejser sig. Hun ser fantastisk ud i sorte jeans og en farveri top. Hendes makeup er lagt til perfektion.

" Også mig " Siger Sofia og rejser sig. Før at jeg ved af det, så er de begge væk. Marissa trækker krøllejernet ud af stikkontakten, hun er også færdig nu.

" Tænk ikke på dem! De ved intet om kærlighed... i hvert fald ikke jeres " Siger hun med stor overbevisning i sin stemme. Hun kommer hen til mig og giver min arm et klem.

" Op med humøret! Vi skal have en sjov aften! Ikke tid til sure miner " Siger hun. Jeg smiler til hende.

" Okay... tak " Siger jeg. Marissa nikker.

" Og lad os så komme afsted! " Siger hun. Jeg nikker, og vi snupper vores tasker. Jeg har jeans på og en crop top, ikke det store, men jeg har det meget godt i det.

" Lad os smutte " Siger jeg. Marissa nikker.

***

Så er jeg tilbage med resten af kapitlerne af denne bog i dag ((:❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️❤️🔥

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now