T H I R T Y - S I X

1K 33 7
                                    

Vores første kamp som et hold er denne weekend og vi har trænet som sindsyge. Jeg føler mig for første gang i lang tid motiveret omkring noget. Og alle mine venner er fantastiske og støtter op om mig. De kommer forbi før -og efter træning, og de hepper og hujer, og jeg ved, at Marissa er ved at male bannere til weekendens kamp. Folk på skolen er ved at acceptere at jeg er tilbage. Nogen holder sig dog stadig på afstand, og nogen snakker stadig bag om min ryg, for de ting Josh har skrevet på hans twitter. Vi har ikke hørt noget fra ham i snart en uge. Jeg håber at det betyder, at vi vandt. Jeg ringede i går til polititet og spurgte, hvordan at det gik med at få ham i fængselm men de har stadig ikke fundet ham. Derfor tror jeg, at han stadig er derude et sted. Det ligner ham heller ikke at lade nogen vinde. Josh vil helst vinde selv.

" Alex, du har besøg! " Siger min mor og åbner døren til mit værelse. Jeg kigger op fra min computer, hvor at jeg ligger og ser netflix og sender min mor dræberøjne.

" Har du ikke hørt om at banke på? " Spørger jeg vrissende. Min mor går uden at sige mere, og kort tid efter, kommer Marissa smilende ind på min værelse.

" Der har vi hende jo! Superstjernen! Er du klar til dagens kamp? Du kommer til at være mega sej! Så sej, at de andre skoler bliver misundelige på vores skole, fordi at du spiller for vores skole, og ikke for deres " Siger Marissa, imens at hun går begejstret frem og tilbage i mit værelse. Jeg griner af hende, og klapper min computer sammen. Riverdale må vente lidt så.

" Vi får se M, den anden skole skulle ellers være mega god " Siger jeg. Marissa laver en bevægelse med hånden og fnyser.

" Vel er de så ej! Du er den bedste " Siger hun. Jeg sidder på min seng og kigger smilende op på hende.

" Er du kommet for at snakke eller hvad? " Spørger jeg smilende. Marissa stopper med at gå frem og tilbage, og stopper og kigger smilende på mig.

" Vi skal have gjort dig klar! " Siger hun. Jeg rejser mig fra min seng og går hen til mit skab. Jeg åbner det og viser hende mine volley shorts og t-shirt.

" Jeg skal bare have det her på, og så er jeg klar " Siger jeg. Marissa ryster kraftigt på hovedet.

" Det tror jeg så ik' lige! Alex, det her er din første kamp! Der kommer til at være drenge fra andre skoler... pæne drenge! " Siger hun og begynder at tømme indholdet af sin taske ud på mit ellers i forvejen ret rodede skrivebord.

" M, du er kærester med Grayson! Og jeg med Ethan! Vi har allerede drenge " Siger jeg forvirret. Jeg går hen og begynder at kigge på alt det hun har heldt ud på mit skrivebord, og det meste er vandfast makeup, en hårbørste og en masse elastikker. Marissa er god til at flette hår, det ved jeg på forhånd. Hun vender sig om mod mig, og trækker min skrivebordsstol ud.

" Sit! Nu skal Marissa trylle " Siger hun. Jeg lægger mine arme over kors og kigger på hende.

" Marissa, jeg skal ikke have fem lag makeup på, når jeg skal spille kamp! Det er usundt for huden med makeup når man træner " Siger jeg. Det er noget mange ikke tror på, men forskning har faktisk vist, at hvis du har foundation eller concealer på nar du træner, så kan de forværre din hud. For når man træner åbner porerne sig, og så kommer alt det ned i dem og... okay, nu lyder jeg som min mor.

" Det er ikke det jeg siger! Men lidt mascara og eyeliner har ikke dræbt nogen, vel? " Siger hun. Jeg vælger at give mig. Jeg tager plads i stolen, og lader hende trylle. Mit hår kommer op i en hestehale, som så er flettet, og jeg får et lag vandfast mascara og vandfast eyeliner omkring mit øjne. Da jeg er færdig påklædt og kan kigge mig i spejlet, smiler jeg imponeret. Mine øjne stråler frem, og jeg ser ret godt ud. Marissa smiler også tilfreds.

" Kom så du! Du har en kamp at skulle vinde " Siger Marissa. Jeg nikker, og vi snupper vores ting og smutter ned i Marissas bil. Mine forældre skal begge arbejde i dag, men det er ikke første gang, at deres arbejde ligger i weekenden. Man vænner sig til det.


***


Skolen er fyldt med elever. Nogen er bekændte, og nogen har jeg aldrig set før. Da vi ankommer skriver Marissa til drengene, og før at jeg ved af det, er vi alle samlede ved springvandet ude foran skolen. Ethan spotter mig på afstand, og han pifter af mig. De andre drenge giver mig også elevatorblikket, men Ethan sender dem et blik, og de stopper med det samme. Jeg blinker dog i smug til Cameron, og jeg sværger, at han rødmer svagt.

" Der har vi jo min pige " Siger Ethan, da vi er nået hen til dem. Jeg skynder mig over til ham, og han lægger sine hænder på mine hofter og kigger ned på mig, men sine utroligt smukke øjne, som jeg kunne blive væk i fra tid til anden.

" Jeg er lige her " Siger jeg. Hans øjne kigger imellem mine øjne og mine læber. Han læner sig stille ned imod mig, og han planter et kys på mine læber.

" Hey i to! Det der kan i gøre senere! Alex har en kamp der snart starter " Siger Marissa. Ethan og jeg bryder kysset, og vi smiler til hinanden. Ethan læner sig ned mod mig.

" Vi kan jo altid fortsætte senere... " Hvisker han forførende. Jeg kigger op på ham og smiler nikkende. Marissa griber så min hånd, og vi begynder at gå op mod skolen... da der sker noget, som får alting til at fryse inden i mig.

Lyden af et tweet.

***

Jeg håber at i kunne lide dagens kapitel! ❤️❤️ Undskyld at der lige gik lidt tid inden at jeg opdaterede, men min uge har været travl! Inden at jeg smutter igen, har jeg lige noget at sige😁❤️

xlesterrx er kommet med en seriøs god ide!! En Award bog, hvor at vi danske forfattere og læsere kan nominere hinanden!! Luisa har designet sådanne nogle klistermærker, ligesom dem man kan vinde af wattpad! Jeg synes det er en super god ide! Indtil videre er det kun engelske bøger der har vundet og kan vinde, og at lave en Award bog til os danskere, det bakker jeg op om❤️❤️❤️ Så tjek hendes profil ud og hendes bog! Jo flere vi er, jo bedre!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️❤️

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now