T H I R T Y

1K 32 17
                                    

Jeg kigger med bankende hjerte, imens at alle mine venner finder deres telefoner frem. De kigger hver især ned på skærmen, udover Ethan og jeg, som begge ikke har vores telefoner. Rummet føles pludseligt meget mørkt, og jeg lægger mærke til, at solen er gået ned.

Den første der kigger op og møder mine øjne er Marissas. Hun kigger ned fortvivlede øjne på mig. Shit. Så kigger Veronica og Sofia op på mig med store øjne, og Veronica tager sig får munden. Aaron og Jack kigger også skeptisk på mig, og Grayson sender mig samme blik som Marissa. Jeg kigger over på Ethan, som lige har fået Graysons telefon. Hans øjne bliver mørke da de ser hvad der er på skærmen.

" Vent hvad? " Siger jeg så. Jeg tager telefon fra ham og kigger ned på skærmen. Skærmen viser et tweet, og der kommer ikke bag på mig, at personen der har skrevet det, har brugernavnet J.J.

Hun er faldet for mig før, men Alexis Morgan faldt for mig igen i Los Angeles. Jeg må give hende det, hun er god i sengen. Gad vide om hendes kæreste ved det?

Jeg gisper. Jeg trykker ind under kommentarer og likes, og til min store frygt, er det folk fra skolen. Også fra skolen i LA, og jeg kan mærke al roen forsvinde som dug for solen.

Jeg rækker telefonen til Ethan og sidder i chok. Han har gjort det igen. Josh den forbandede...!

" WHAT! Josh! Knaldede du med ham? " Spørger Sofia så. Det spørgsmål de andre ikke turde stille, men jeg kan se på dem alle, at de gerne vil høre svaret. Ethan griber ud efter min hånd, men jeg trækker min til mig. Ethan, Grayson og Marissa ved det allerede godt. Ikke fordi, at det gjorde det mere pinligt eller skamfuldt. Men at alle nu ved det, det ved jeg ikke om jeg kan tage.

" Ja " Svarer jeg. Jeg opdager ikke tårende, før at en triller ned af min kinder. Jeg tørrer den arrigt væk og rejser mig. Fuck alting.

" Hov Alex vent lige!!! Vidste du godt det her Ethan? " Spørger Cameron oprevet og rejser sig. Vi står nu begge to op. Ethan prøver at række ud efter min hånd, som tegn på, at jeg skal sætte mig ned igen, men jeg træder længere fra ham. Ethan nikker så. Cameron ser nærmest vredere ud og kigger så rundt.

" Og Grayson? Og Marissa? " Spørger han. De nikker begge stille. Cameron kigger over på mig med afsky.

" Alligevel er i stadig venner med hende? " Siger han, og jeg kan ikke tro mine egne ører. Josh ved da også virkeligt, hvordan at han fucker det hele op.

Ethan rejser sig op fra gulvet.

" Cameron, drop det! Lad hende være " Siger Ethan beskyttende og tager plads imellem os. Men Cameron er tydeligvis stadig pissed.

" Jeg forstår dig ikke! Ethan, du kunne få så fucking meget bedre end hende! No offence Alex, men du er en fucking stor bitch! " Siger Cameron. Marissa gisper.

" Cameron, ro på " Siger Aaron. Cameron ryster på hovedet.

" Jeg forstår det bare ikke... du skaber bare så meget drama Alex " Siger han. Jeg kunne vælge at tage det personligt, men jeg har vidst selv bedt om det.

" Slap af Cameron! " Siger Ethan, men det får bare virkeligt hans pis i kog. Han stormer over forbi mig og over mod døren. Men jeg når at stoppe ham, før at han forsvinder.

" Cameron vent! " Siger jeg hårdt. Han stopper og vender sig rundt.

" Jeg gider ærligt ikke at snakke med dig lige nu Alex " Siger han. Holy shit, han lyder mere og mere som mig. En vaske ægte bitch.

" Jeg er en idiot! Jeg var en kæmpe idiot. Jeg fortjener ikke Ethan nej, jeg forstår din bekymring, men vi elsker hinanden, også selvom, at jeg har lavet fejl! Jeg fortjener ikke nogen af jer... men jeg har aldrig ville starte drama! Jeg kan ikke gøre for, at jeg er født idiot! Men giv mig en fucking chance " Får jeg sagt, før at han afbryder mig.

" Flere chancer Alex? Det tror jeg så ikke " Siger han.

Ethan rejser sig også op fra gulvet.

" Hør Cameron, når du en dag elsker nogen, ligesom at jeg elsker Alex, så vil du forstå det " Siger Ethan. De andre sidder stille og følger med. Jeg kan dog mærke, at de alle er ret oprevede.

" Nej Ethan! Vågn op. Hun er ikke god for dig. Du tilgiver at hun knalder med sin ex? Hvem er du man? Ikke den Ethan jeg er venner med " Og i det øjeblik ser jeg, at glimt at noget trist i hans øjne. Han savner Ethan! Han savner den ven, som jeg tog fra ham. Og i det øjeblik ved jeg godt, at jeg bare skal trække mig.

" Det er fint. Jeg smutter nu... tak for i aften " Siger jeg. Marissa skal til at protestere, men Grayson stopper hende. Jeg snupper mine ting, og jeg kigger ikke tilbage på dem, før at jeg smutter ud af døren i natten. Lige i det at jeg kommer ud af døren, ringer jeg til en taxi. Spild af penge, men det må jeg leve med. Jeg må bare give de andre plads. Men Josh bliver ved med at afsløre ting på den her måde, så vil han få mit ry og omdømme ødelagt godt og grundigt.

****

Endnu et kapitel, fordi at jeg ikke kunne lade være❤️❤️❤️ Tusind tak til alle jer som læser med! I er fantastiske!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️

Addicted to us •E.D• // Afsluttet Where stories live. Discover now