•3• |Ergen Tanrılar|

214 31 22
                                    

Yazar: CrescentW

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yazar: CrescentW

Açıklama:

Biri Ateist.Biri lezbiyen.Diğeri de herkesten nefret ediyor.Hayat, bu üç ergeni bir araya getirdi.Hatırlayamadıkları bir bayılma, onları paralel evrene yolladı.Ve onlar Hillyeren'in Tanrıları seçildi."Paralel evrenin Tanrıları"Sevgiyi, heteroseksüelliği ve çok Tanrı inancını benimsemiş halk, seçtikleri Tanrıların özelliklerinden habersizdi.Bu üç ergenin kurtulma çabasını okumaya hazır mısınız?

****

Eleştirime kapaktan başlamak istiyorum, bir tasarımcı olarak.

Tabi ki kapağı güzel yada kötü olması, bizi ilgilendirmez. Sonuçta kapağa değil, kitaba eleştiri yapacağım.

Şu ki kapağın, kitabı mükemmel yansıtıyor. Zaten Let Babanın yaptığı her kapak, kitapla bir bütünlük oluşturur değil mi?

Açıklamaya geçelim. (Sanırım biraz hızlı geçiyorum :D) Açıklamanın ilk satırı bile insanın içinde merak uyandırıyor. Diğer kısımlarını okumadan, direk kitaba geçmek için yeterli bir sebep olabiliyor. Yani açıklamaya olan puanım, 5 üzerinden 4. 1 puanı da biraz daha uzun bir yazının daha güzel olacağını düşündüğümden kırıyorum. Ama merak uyandırmak için kısa yazdıysan, bu şekilde de mükemmel!

Kitabın 12 bölümü var. Ve ben 12 bölümün tamamını da okudum. Ve gerçekten severek okudum.

Emin olabilirsin. Okumaya devam edeceğim.

Konusu, 3 gencin bir parkta bayılması ile paralel evrene düşmesi ve orada da Tanrı olarak seçilmeleri. Gerçekten özgün ve güzel bir kurgu. Ve bunu daha çok özgün kılan da, gençlerin özellikleri.

Ateist bir insanın, Tanrı olarak seçilmesinden bahsediyoruz dostum!

Hem mizah, hemde fantastiğin mükemmel birleşimi ile olan bu harika kitap, basılmaya değer.

Yazım yanlışları, yok denilecek kadar az. Tek (küçük) sorun  betimlemelere daha çok önem vermelisin. Emin ol bununla birlikte, wattpadin en güzel kitapları ile yarışır duruma gelecektir.

Bölümlerin, diğer kitaplara göre kısa olsa da, kısa ve öz denilebilecek şekilde. Sanırım 1000 ila 2000 kelime arası. Ama şu var ki, ben kısa bölümleri okumayı daha çok severim.

***

Kısacası şu ki kitabın hem mizah severleri, hem de fantastik okuyucularını etkileyecek bir kitap. Umarım daha güzel yerlere gelirsin. Kitabına puanım: 10 üzerinden 9,5!

Hoşçakal(ın)!

-windcurrent

Eleştiri | KAPALIWhere stories live. Discover now