•19• ¦ kırmızı kokan adam ¦

87 16 34
                                    

Selaam,
Ben Dilhun.
olum_kokan_kadin

Eleştirimizin sahibi;betulovski

Bugün eleştireceğim hikaye;

Bugün eleştireceğim hikaye;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ve tanıtımı;

Öncelikle kapak bir harika

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Öncelikle kapak bir harika. Ben çok sevdim. Böyle alıp içime sokasım falan geldi. (fesat anlamayın lütfen)

Tanıtım... Kısa. Ama çok uzun tanıtım da insanı boğuyor. Yani, güzel gibi. Biraz daha uzun olsa olur ama olmasa da olur tarzı. (Burayı yazarken ritmiyle birlikte ollmaasaa da oluuur diyerek reklamın müziğini bağırarak söylemiş olabilirim.)

Hikayeye gelirsek...
İlk bölümü okurken, daha doğrusu tanıtımsı gibi bir şeyi okurken aklımdan geçen tek şey şuydu;
Sanki 1950'li yıllarındaymışcasına!

Sonra diğer bölüme, yani 1.bölüme geçtim. Bir de ne göreyim?
Bilmem Kaç Eylül 1956

Bu yıllarda geçen bir hikayenin zamanını bana bu denli hissettirebilmen beni mutlu etti açıkcası. Çünkü tanıtımdaki 1956 yazısına hiç dikkat etmemiştim, hatta okumamıştım bile ama yazdıkların bunu bana açıkladı. Tanıtımdaki o tarihi de tanıtımı ss alırken gördüm zaten. Buradan tam puan verdim içimden. Gerek hikayeye girdiğim gibi beni karşılayan, kırmızı kokan cümleler; gerek bana hikayenin 50'li yıllarda geçtiğini hissettirebilmen... Yazan bir kişi için büyük bir şey bu! Resmen içine çekildim cümlelerin.

Betimlemelerine zaten diyecek bir şey yok. Belki harika ötesi değilsin ama Wattpad'in gerek yaş oranı gerekse Wattpad'de yazılan hikayelere göre oldukça iyi bir şey yazıların. Koleje yeni gelip üstüne çorba dökülmeye kadar ona birçok şey yaşatan 'adama' aşık olan kız kitap olsun, siz gibiler hala 435 okuyucu.

Yazıların hakkında diyecek pek bir şeyim yok galiba. Zira kendini geliştirmen için bu platformda olduğunu varsayıyorum ve kesinlikle amacına doğru gittiğini düşünüyorum. Çizgini bozma, bu yolda hep emin adımlarla yürü ve lütfen klasikleşme.

Hikayeyi sevdim. Okunabilir mi? Evet.

5/5

Kendinize iyi bakın.

Sevgilerimle,
Dilhun.

Eleştiri | KAPALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin