Jimin

389 27 5
                                    

- Ne már, haver- kapok karja után, de lerázza magáról kezemet. F*sza...
A tanár kis idő múlva belép a terembe és egy gyors köszönés után körbe néz a teremben.

- Jimin- kezdi- Taehyung és Jungkook hol vannak?

- Rosszul lettek és vissza mentek a kollégiumba- csúszik ki könnyedén a hazugság számon.

- Rendben- ír valamit a noteszébe majd elkezdi az órát. Szünetben kimegyek és körbe járom az iskolát, de nem találom őket... f*sza. Lehet kicsit sokat használom ezt a szót... Az utolsó órám után gyors léptekkel elindulok a szobám felé, de mielőtt betehetném a zárba a kulcsot valaki a nevemen szólít.

- Jimin- hallom a fuldokló hangot a lépcső felől.

- Igen?- megfordulok és Jinnel találom szembe magam.

- G*ci gyors vagy b*zdmeg- lihegi.
- Language- viccelődöm.

- Bejössz velünk a városba?- kérdi már kevésbé zihálva

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

- Bejössz velünk a városba?- kérdi már kevésbé zihálva.

- Jó lenne, de dolgoznom kell- mondom csalódottan.

- B*sszus... el is felejtettem. Hát akkor jó munkát- sarkon fordul és elmegy. Jó munkát... persze. Szólj ha találsz olyat... Belépek a szobámba és bevágom a táskámat a sarokba majd kikotrom munkaruhámat az egyik fiókból. Leülök még egy kicsit telefonozni míg várom az ebédidőt ami hamarosan el is jön.

Reménykedve fordulok be az ebédlőbe, hátha a két jómadár- vagy legalább az egyik- ott van, de csalódottan kell megállapítanom, hogy senki nem ül az asztalunknál. Elkezdek enni a szinte üres ebédlőben, de ahogy belegondolok, hogy egy óra múlva már dolgozni fogok elfog a hányinger. Nem tudok többet enni ezért inkább visszamegyek a szobámba majd cuccom társaságában elhagyom az épületet és elindulok a kis utcákon utam célpontjához. Befordulok az utolsó sarkon és megállok az ajtó előtt, nagy levegőt veszek és belépek. A bárban nyomott levegő van és szinte a számban érzem azt a rengeteg izzadtságot ami az emberek testéről folyik le. Undorító. Ki a f*szom bulizik ilyenkor? Könyörgöm... délután kettő van.

- Szép jó napot- pattog mellém főnököm- pont időben, mint általában.

- Hali- küldök felé egy félmosolyt. Legyél boldog te k*csög.

- Öltözz át szépen utána kiosztom a mai feladataidat.

- Rendben- elindulok az ajtó felé és érzem ahogy az öregember a retkes disznó kezeivel a seggembe markol. Mély levegőt veszek és próbálom nem tarkón rúgni. Térddel berúgom a fa ajtót és jól beb*szom magam mögött.

- Mizu, királylány?- kérdi nevetve az egyetlen normális ember ebben az épületben.

- Ez a perverz vénember már megint fogdos...

r u ok? ❤{vkook fanfiction}❤Où les histoires vivent. Découvrez maintenant