18 - Afire Love

547 48 8
                                    

- Louis' Point of View -

Al drie uur. Al drie uur zit ik op de zetel van het huisje in het bos. Ik ben bang. Doodsbang. Van alles. Alles en iedereen, maar niet van Harry.

Ik ben bang dat hij iets overkomt, maar toen hij daar stond met die scherpe schaar op me gericht. Was ik niet bang. Ik was bedroefd. Diep verdrietig, want wat moet die jongen allemaal al niet hebben meegemaakt om zo te reageren. 

Mijn bloed kookte toen hij me elk detail vertelde. De laatste details die ik nog niet kende kwamen ook tevoorschijn en ik zou zijn vader haast kunnen vermoorden. Ik ben hem gaan zoeken, maar zonder succes.

Daarom wacht ik nu hier, in hoop dat hij nog komt. Maar ik betwijfel het. Ik zucht trillerig en haal een hand door mijn haren. Ik hou van hem. Zo enorm veel. En ik ben zo enorm bang dat hem iets overkomt.

Ik weet niet wat ik met mezelf moet aanvangen als ik Harry niet meer zou hebben. Ik wou hem tegen houden maar de puntige schaar keek mijn richting uit en ik stond aan de grond genagelt. Hij is niet gek. Helemaal niet en dat moet hij gaan beseffen voor iemand er misbruik van maakt.

Ik bijt op mijn duimnagel, een gewoonte die ik eigenlijk al een heel aantal jaren ben afgeleerd, maar nu ben ik er blijkbaar weer mee begonnen.

Ik zucht trillerig en bijt op mijn lip voor ik mijn ogen sluit. Ik denk na. Waar kan hij zijn? Wat als ze hem hebben meegenomen? Wat als ze hem hebben opgesloten in een gesticht? Hij is niet gek. Totaal niet. Maar mensen begrijpen het niet.

Hij heeft liefde nodig. Hij is niet gek, hij heeft gewoon een rijklijke fantasie.

Een hevige zucht verlaat mijn lippen. Nadenken is geen goed idee. Ik moet hem vinden. Wat voor moeite het me ook zal kosten.

Ik hap naar adem en sta recht. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Ik weet niet wat ik ga doen nu. Om eerlijk te zijn, ik zie er verschrikkelijk uit. Ik sluit mijn ogen weer eventjes en adem diep in en uit. "Het komt goed Haz, ik kom je halen." 

Things were all good yesterday

And then the devil took your memory

And if you fell to your death today

I hope that heaven is your resting place

I heard the doctors put your chest in pain

But then that could've been the medicine

And now you're lying in the bed again

Either way I'll cry with the rest of them

And my father told me, son

It's not his fault he doesn't know your face

And you're not the only one

Although my grandma used to say

That he used to sing.

Darling, hold me in your arms the way you did last night

And we'll lie in sight for a little while, he wrote

I could look into your eyes until the sun comes up

And we're wrapped in light, in life, in love

Put your open lips on mine and slowly let them shut

Lunacy - L.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu