♦~Κεφάλαιο 1~♦

1K 31 5
                                    

*Πρόλογος*

~Ανέκδοτο~

Ήταν νύχτα. Κυριαρχούσε μόνο το σκοτάδι.Υπήρχε ένα κορίτσι που φώναζε δυνατά αλλά δεν την άκουγε κανένας μόνο το σκότος.

Και τότε το κορίτσι ξύπνησε από το βαθύ ύπνο που την είχε πάρει εξαρχής από την αρχή.

"Που βρίσκομαι; "

Ήταν ένα έφηβο κορίτσι που καθόταν πάνω σε ένα σιδερένιο φορτίο ολομόναχη με κάτι πράγματα που έμοιαζαν σαν κιβώτια με και πάνω τους έγραφε με κεφαλαία γράμματα.

"Ιδιοκτησία του W.Ι.C.K.D.;Τι σημαίνει αυτό; " Είπε το κορίτσι.

Ήταν φοβισμένη γιατί δεν ήξερε τίποτα για όσα γίνονταν γύρω της και επίσης δεν θυμόταν εάν έχει οικογένεια ή αδέλφια και αυτό την έκανε να νιώθει κενή μέσα της συναισθηματικά.

Λίγο αργότερα άρχισε να πανικό βάλετε και να ξερνάει από τις διάφορες οσμες που κυριαρχούσαν.

"Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;Κάποιος σας παρακαλώ!!! "Το κορίτσι επιμένει με δυνατή κραυγή. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μόνο να ζητά λίγο βοήθεια για να ξεφύγει από το φορτίο που την μετέφερε στο άγνωστο μέρος που την περίμενε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Καθώς από όλη αυτή τη βαβούρα είχε σηκωθεί λίγο από την θέση της που είχε αρχικά και αυτή τη φορά της ήρθε μια ασυνήθιστη οσμή από κάτι σαν μολυσμένο ζώο ή από κάτι που δεν μπορούσε να περιγράψει.

"Τι είναι αυτή η απαίσια οσμή που έρχεται στη μύτη μου;Είναι απερίγραπτη. "Ρώτησε απορημένα έτοιμη να λιποθυμήσει γιατί της ερχόταν μια ζάλη από την οσμή.

"Καλύτερα να κάτσω όπως ήμουν πριν γιατί δεν φαίνομαι αρκετά καλά."

Καθώς έκατσε ξανά μέσα στην ησυχία που επικρατούσε εμφανίζεται κάτι τρομερό δίπλα της κάνοντας την τρομάξει.

"Βοήθεια!! Τι είναι αυτό το πράγμα σαν ζώο!!"Και αφού τελείωσε να μιλάει αυτό το ζώο ήταν έτοιμο να την πλησιάσει για να της επιτεθεί αλλά τότε είδε ένα φωτεινό κόκκινο τετράγωνο από μακριά και παρατήρησε ότι το φορτίο έφυγε με περισσότερη ταχύτητα από ήταν προηγούμενος αφήνοντας το ζώο να μείνει πίσω στο απέραντο σκότος.

"Ευτυχώς έφυγε. "Το κορίτσι είπε ψιθυριστά επειδή είχε ξεφορτωθεί το τέρας και τότε έπαψε το φορτίο ξαφνικά να κινείται πια το ίδιο και εκείνη έπαψε να μιλάει ανήσυχα.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα